Дирят отвлечената Камелия във вилна зона край София?

Полицията отцепи района до вилна зона Бункера край София
15 юли 2008 19:36,
110
Дирят отвлечената Камелия във вилна зона край София?
Полицията претърсва вили в местността Бункера. Снимка: Булфото

В няколко квартала в столицата във вторник беше извършена специализирана полицейска операция.

По неофициална информация акцията е свързана с отвлечената съпруга на президента на футболния отбор Литекс Ангел Бончев- Камелия.

В момента акцията се провежда в квартал Бистрица и още няколко квартала наблизо. Силите на реда претърсват вили в местността Бункера.

В късните следобедни часове имаше засилен полицейски контрол и по Околовръстния път на столицата.

Полицейската акция продължава и в момента.

Единствената информация от Министерството на вътрешните работи е, че акцията е под ръководството на Столичната полиция и е свързана със сигнали за грабежи във вилната зона.

Едно от малкото неща, станали известни покрай похищението срещу семейство Бончеви, е, че със случая се занимава Главната дирекция за борба срещу организираната престъпност.

Dnes.bg припомня, че Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта в столичния квартал “Дървеница” на 21 срещу 22 май.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.


 * Информацията е актуална към 21:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
zashto vyv Sofiq spored men e v Haskovo, tam da q tyrsqt
108
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
....vednaga da hodish da si kupish nekvi duvki.... ;)))Evalata ama maj otborcheto prodavashe machove za po 300lv....?! MIZERNICI.... ama to maj se kazvashe VECHVOJ predi.... ZADRAV DUH V ZDRAVO TQLO.... VAOBSHTE NE SUJALIAVAM, CHE SUM SE RODIL.... SUJALIAVAM, CHE TURCITE SHTE VI OPUNAHA PREDI MEN..... TUPI K*UKI.... BTW ako sujaliavah, shtiah da si bia kamshicite i da buda GEENER V USA...kofti obache, che se kleh v kazarmata...i zatova shte ostana, che EFENDI shte pochne da slaga i feredjeta...kato gledam kak se rejat ushi i se otvlichat momi.... ;)))
107
0
 
0
 
! Отговори
ФЕН преди 15 години
"Въпреки че съм в България, не знаех, че Левски е отборът на Стоичков, на Бербо и Балъков."Празноглавезцооо, казва ти се, че българите Стоичков , бербо и т.н.- Да ти поясня нещо, защото те виждам, че си ограничен *** червен - прославят България, никой в европа не знае от къде идва Стоичков.. всички знаят , че е от БГ.... аз пък мога да потвърдя, че Стоиков е тръгнал от Марица, минал през Цска...така че вие го духайте, само е минал през червения клуб... В този ред на мисли, трябва ли в Германия да твърдят за Митко - замина там от Леверкузен и , че той е техен кадър..помисли малко...тъпчо и си свали капаците от свинската ***
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отвлякоха Иван Костов!Отвлякоха командира.Помощ!Помагайте!
105
0
 
0
 
! Отговори
пустинна мишке-- преди 15 години
Имаш богато въображение и развинтена фантазия!
104
0
 
0
 
! Отговори
Kiki преди 15 години
Reakciata na MVR e sme6na.Ama priznaite ,4e goliama 4ast ot balgarite sa skovani ot strah ovce.Na 2 m.ot tiah da stane nesto vseki si trae i treperi za jalkia si jivotec :(
103
0
 
0
 
! Отговори
Пустинна мишка преди 15 години
Май ще излезе друго: Камелия Бончева знае за връзките на мъжа си с манекенки или с една определена известна манекенка, която настоява Бончев да се разведе и да вземе младата. Камелия научава за това и организира отвличането на мъжа си, после уж занася част от откупа, но я "отвличат" и нея и искат още няколко милиона от рухналия психически съпруг. Някак си много лесно се измъкнаха тия похитители, нищо чудно и самата Камелия да им е казвала какво се готви, къде са полицаите, достатъчно е да им дава знак и да подсказва с поведението си нещата. Нататък - Бончев ги дава тия пари, за да си отърве жената, пък и да не стане някой сакактлък - зер деца имат сигурно, Камелия прибира кинтите, плаща на похитителите договореното за услугата и задържа остатъка. така госпожата е напред с няколко милиончета, осигурена е за известно време и не й пука много какво ще стане, вече може да издържи развод, при който развод ще вземе още някой-друг лев отгоре и живота й става хубва и донякъде безгрижен!
102
0
 
0
 
! Отговори
Marto преди 15 години
В тази малкта територия дето всичко се знае,кой кога е пръднал, кой с кого е спал и т.н не мога да повярван, че незнаят къде е въпросната дама.Съвсем за канарчета ни взеха.
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ae trqq napraqt edna pari4na nagrada za vqrna informaciq ... dori i nqkoi da znae kade q kriqt toi si mul4i 6tot go e strah za jivota si ... oba4e ako ima edno 50000 ili 100000.. evro nqma da ima strah :)
100
0
 
0
 
! Отговори
полицай преди 15 години
Лидерите на тройната коалиция са били отвлечени.Извинете за повторението, но заглавието не излезе цялото
99
0
 
0
 
! Отговори
полицай преди 15 години
Похитителите са поискали откуп, но никой не е изявил желание да плати, за да бъдат върнати. Като следваща стъпка, похитителите са пуснали отвлечените, но те не са пожелали да си тръгнат сами. Сега похитителите предлагат ГОЛЯМА НАГРАДА на всеки, който иска да прибере отвлечените и да оттърве похитителите от тях.
98
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Какво очакваш от нискоинтелектуални и нискообразовани, бавноразвиващи се елементи в системата на МВР. Нека поясня само: двамата приятели тръгват да бракониерстват, като се уговарят да чакат на пусия и да се разделят. Единия чува шум в храстите, стреля и уцелва другия в слабините и му прекъсва бедрената артерия. Обажда се на линейка и в последствие простреляния умира. Кой нормален човек ще направи такова нещо?
97
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
"Полицай уби по невнимание горски стражар при бракониерски лов в понеделник вечерта. Инцидентът станал 10 минути преди полунощ в гората на 5 км южно от село Турия, община Павел баня."Като честен и отдаден на обществото полицай, той се отдава на Бракониерство:) МВР, сега ко прайм?(Информацията е по в-к труд)
96
0
 
0
 
! Отговори
АНДЕМОЛ преди 15 години
ВСЕКИ МЪЖ - ДА, СЪГЛАСЕН СЪМ. НО ТЕЗИ ПЛАЗМОИДИ НЕ СА МЪЖЕ ПРОСТО - НЕ ГО ЗАБРАВАЙ - КРАДЕЦЪТ НЯМА ДОСТОЙНСТВО - А ХОРА КАТО БОНЧЕВ, ЗА ПАРИ БИХА ПРОДАЛИ ДОРИ И МАЙКА СИ
95
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
"Аз лично не бих го направил" <-- имах предвид, че не бих оставил това без последствия, но се получи малко объркано :) Всеки мъж има достойнство, дори и да се налага да го защитава с голи ръце.
94
0
 
0
 
! Отговори
ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА преди 15 години
ХАЙДЕ СТИГА СТЕ ПЛАКАЛИ - ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПО КАКЪВ НАЧИН. АКО ЧАКАМЕ НА РОДНОТО ПРАВОСЪДИЕ, ТО ЩЕ НИ КАЗВА КОЛКО НЕВИННИ СА И КАКВИ ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ БИЗНЕСМЕНИ СА
93
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
... тази случка ще се раздуха много и ще има много последствия. Само Бончев да си дойде в съзнание и да разбере за какво иде реч. Никой мъж няма да остави жена си така в ръцете на похитители особено човек с неговото влияние. Недай си боже да се случи нещо с нея. Аз лично не бих го направил. Ще има още убийства и похищения!
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ген. Стоян Тонев, шеф на ВМА- Ген. Тонев, какво е състоянието на Ангел Бончев?- Той физически е един здрав човек вече. Но психически - не. Страда от т.нар. краткосрочна амнезия. Ще възстанови спомените до седмица-две.- Кога ще бъде изведен от реанимация?- Вероятно утре или вдругиден.- Има ли проблеми с пръстите на ръцете?- Не. Всичко си му е на мястото. Малко са преувеличени нещата по отношение на физическия тормоз. Изцяло е психическият тормоз, другото е допълнително, не основното.
91
0
 
0
 
! Отговори
fifi преди 15 години
На мен все още ми е изключително неясно как би мигла да се случи подобна сценка. Явно фантазията ми е крайно слаба, но някои въпроси ме терзаят и не намирам отговор. 1. Похитителите преди да вземат откупа или след това са освободили Бончев? Ако е било преди това, значи са го пуснали на честна дума (?), а ако е било след предаването на подкупа - нямало нужда да го пускат - нали акцията по трансфера на пари е била саботирана от полицай-воайор. 2. Как така Камелия хем е била ескортирана от полицай, който е бил нищо повече от воайор, хем този полицай или група такива кротко е запечатвал паметния миг, когато похитителите хем прибират парите, хем прибират жената. Нали полицията трябва да предотврати това да се случи или поне едното да не се жертва. Ми то и без да го гледа и одобрително да кима МВР, крадците си крадат, маниаците си завличат жени, а *** си тъпеят. В случая е интересно, че жената си плаща, отвличат я и това се струва нормално на полицаите, които нямат полезен ход, а и не търсят.3. Всички ли полицаи воайори са едновременно с това ексхибиционисти? Какъв е този устрем да се покаже? За някои полицаи и други неграмотни - воайор е някой, който семо гледа акта, но не участва; ексхибиционист е някой, който обича да го гледат и също не участва (акто изобщо липсва в повечето случаи). 4. Защо се казва, че полицията има акции, когато нито участва в някакъв акт, нито пък е АД и да се продава на борсата (официално)?Моля всеки, който има отговор и/или може да помогне да се обади в най-близкото РПУ. Или в най-далечното - резулатът е еднакъв.
90
0
 
0
 
! Отговори
eblio преди 15 години
levski nikoga ne e bil otbora na berbo i stoi4kov i nama da bude a balikov e prodaden na cska no ot veliko turnovo nadigat vrqva i ne e igral daje i edin ma4 za cska a napravo e prodaden zad granica