Дирят отвлечената Камелия във вилна зона край София?

Полицията отцепи района до вилна зона Бункера край София
15 юли 2008 19:36,
110
Дирят отвлечената Камелия във вилна зона край София?
Полицията претърсва вили в местността Бункера. Снимка: Булфото

В няколко квартала в столицата във вторник беше извършена специализирана полицейска операция.

По неофициална информация акцията е свързана с отвлечената съпруга на президента на футболния отбор Литекс Ангел Бончев- Камелия.

В момента акцията се провежда в квартал Бистрица и още няколко квартала наблизо. Силите на реда претърсват вили в местността Бункера.

В късните следобедни часове имаше засилен полицейски контрол и по Околовръстния път на столицата.

Полицейската акция продължава и в момента.

Единствената информация от Министерството на вътрешните работи е, че акцията е под ръководството на Столичната полиция и е свързана със сигнали за грабежи във вилната зона.

Едно от малкото неща, станали известни покрай похищението срещу семейство Бончеви, е, че със случая се занимава Главната дирекция за борба срещу организираната престъпност.

Dnes.bg припомня, че Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта в столичния квартал “Дървеница” на 21 срещу 22 май.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.


 * Информацията е актуална към 21:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
toi преди 15 години
ei mahno hodi da varti6 svirki tap ***.
8
0
 
0
 
! Отговори
марс преди 15 години
щом и тук се знае просто ще гонят михаля и хванат на босия цървулите . Началниците само разиграват полицайте за да демонстрират работа. Кипи безмислен труд.
7
0
 
0
 
! Отговори
groznoto преди 15 години
Я те се сетиха че могло да се блокира цял квартал.Защо не го направихте по рано а дадохте жената курбан а..... Всички сте вътре -нищо ново вАбсурдистан.Дано да издържи психичиски.
6
0
 
0
 
! Отговори
бъг преди 15 години
тая акция трябваше да я направят веднага след отвличането и.. можеше да я открият тогава ,
5
0
 
0
 
! Отговори
бъг преди 15 години
аа сетиха се .. браво на вас .. те вече са и напраили вагината на без коз ко......
4
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Ама и ние сме малко тъпички! Ревем, че полицията не прави нищо, а когато има акция, се чудим що я правят. представете си че имат сигнал или гореща следа,а? Иначе горката жена отдавна е преместена на друго място. Нашата полиция е пълна с некадърници и селяни, да не говорим за корупцията.
3
0
 
0
 
! Отговори
Milen преди 15 години
MAXHO върви на майка си в забуления *** и стига си писал в Българските форуми ... мисля че ги има такива само за *** и турци ... МАРШ там !
2
0
 
0
 
! Отговори
bg.post преди 15 години
Дали въобще ще намерят някого-тия гадове сигурно добре са си изпипали работата.Ако я намерят, дано да е добре и тя е човек.
1
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
ЗАКАКВО Е ТАЗИ ПОКАЗНОСТ? СЕГА ДА КАЖИТЕ ОТКЪДЕ МИНАВАТЕ КЪДЕ СЕ СЪМНЯВАТЕ И ПО-ПОДРОБНО МОЛЯ ? ЗНАМ ЧЕ ВОБЩЕ НЕ Е ВЕРНО ТОВА НО???1-ВО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА НАРОДА С ГЛУПОСТИ 2-РО ДА СЕ ИМИТИРА НЯКАКВА ДЕЙНОСТ3-ТО ТОВА Е ДОНЯКЪДЕ ХИТЪР ХОД АКО НАИСТИНА БЕШЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ПОНЯКОГА НАРОЧНО СЕ ПУСКА ТАКАВА ЛЪЖА . А СЕ РАБОТИ ПО СЪВСЕМ ДРУГА СХЕМА НО Г-ДА ПАМПАЙЦИ ТЕЗИ КОИТО СА ОТВЛЕКЛИ ТАЯ ТЕ ВОБЩЕ НЕСА ПРОСРИ ДАНЕ КАЖА ЧЕ СА МАЙ НА ДОСТА ВИСОКО НИВО?ПОДЦЕНЯВАНЕТО ИМ ВИДЯХТЕ ДО КАКВО ДОВЕДЕ НАЛИ?А ИНАЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ЗАНИМАВАТЕ НАСЕЛЕНИЕТО С ГЛУПОСТИТЕ ТО ВИ Е СВИКНАЛО И СИ ТРАЕ ? ОВЧА РАБОТА НЯМА КАК?СМАХНАТА РАБОТА PSОЧАКВАМ МОЯТ ПОСЛЕДОВАТЕЛ ДА ПРОДЪЛЖИ ХАХАХАЕХ КОЛКО ЛИ ТЕ СТРЯСКА НА СЪН МОЕТО ИМЕ ?? СМАХНАТА РАБОТА АМА НЕЙСЕ