Моторист се заби в автобус, спътницата му загина

Инцидентът е станал край Своге, загиналото момиче е на възраст 16-18 години
20 юли 2008 12:45,
93
Моторист се заби в автобус, спътницата му загина
Снимка: Булфото

Тежка катастрофа е станала тази сутрин около 10.00 часа в Своге.

Мотор, който е управляван от 20-годишен мъж, се е ударил с голяма скорост в автобус.
 
По първоначална информация на място е загинало момиче, на видима възраст между 16 и 18 години, което е пътувало, заедно с моториста.

20-годишният младеж е настанен за лечение в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов".

Мотористът има наранявания по главата и краката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
iskam samo da vi kaja 4e sled kato stana tazi katastrofa az minax s nashte i kolata ot tam... gletkata beshe ujasna... no nikoi nqma vina pone ne mom4eto.prez celiq pat minava samo tirove koito karaxa s bqsna skorost i ne se saobrazqvaxa izobshto... spored men ne e vinovno mom4etoo i nikoi ot vas nqma pravo da go obvinqva sled kato nikoi ne znae koi e vinoven i kakva e pri4inata !!!!!
72
0
 
0
 
! Отговори
C0ldblooded преди 15 години
Да, но е разрешено до 350cc ;)
71
0
 
0
 
! Отговори
Драго преди 15 години
в Япония,която знаем е основен производител и внедрител на технологични разработки по моторите,има закон,забраняващ на лица до 26 годишна възраст мисля беше да карат мотоциклети над 400 кубика.Мотора увлича,не е само до опитност и рутина и опит,мотора улвича,а човешки е да се греши...Не обвинявайте момчето!На всеки може да се случи-за част от секундата става белята!
70
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ви де_еба и камикадзета, такива трябва да ги застрелват още в ранна възраст. Мами_чката ви и *** ... *** в Пирогов дано тоя ***.
69
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Преди, по повод катастрофиралите момчета в Сандански казах - Нищо ново! Само след няколко дни ще има нови. Съжалявам, че познах! Дано няколко бъдещи жертви четат това и успеят да се вразумят и спасят!
68
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
Категория "А" за мотоциклети е разрешена на 18 години.Въпроса е, че младежите се качват на моторите без да са сигурни, че са подготвени да карат.
67
0
 
0
 
! Отговори
C0ldblooded преди 15 години
Интересно,какъв мотор и какви високи скорости след като е бил на 20? Малката но съществена подробност - А категория за "нормален" мотор се взима на 21....
66
0
 
0
 
! Отговори
момчил преди 15 години
ей пич колко е невинна тази девойка,при положение,че се е качила при такъв изстребител????????????На мен когато не ми изнася -СИ ТРЪГВАМ,И ТОЧКА!!!!!!!!!!!!И аз съм шофьор и:( от време на време пийвам по бира,но карам все едно,че съм пил бутилка ракия!!!!Всички изстребители-рано или късно кацат-въпросът е къде(И СТИГА СТЕ РЕВАЛИ КОЛКО БИЛ ДОБЪР ТОЙ ИЛИ ТЯ-РЕШЕНИЕТО Е ВЗАИМНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
най ми допадна мнението по въпроса на номер 10
64
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
що слагате всички каращи мотори под един знаменател?В случая може да става дума за гъзария,но не винаги е така!Пост фактум се вадят 330 причини,съди се..защо?С качването на мотора трябва да знаеш,че поемаш риск независимо дали караш или се возиш,не всеки докопал се до мотор е моторист!Правете някаква разлика,не плюйте ей така щото да има нещо написано!
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този тип теми се превърнаха в дежа вю - който знае, какво пзначава, ще ме разбере. Докато не започне да се прилага строг и адекватен контрол, със сериозни глоби и последствия за "изпълнителите" - ще продължават!!! И, крайно време е да вдигнат възрастовата граница за книжка за коли и мотори на 21г. - така, че да ти "бръкнат" ефективно в джоба и да си носиш последствията!!
62
0
 
0
 
! Отговори
откровен преди 15 години
Никога не съм харесвал мотористите, ама честно....Винаги ми е било чудно защо надуват моторите си в София, така че и в Бургас да се чуе, и защо го правят само когато има хора около тях....Абе комплексарска работа. НЕ МОГА ДА СЪЖАЛЯВАМ ТИЯ ХОРА...Звучи гадно, ама е истина. Съжалявам хората загинали по пътищата заради насрещен автомобил, заради насрещни пияни шофьори- те са невинни, но мотористите не са. ТЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ, ЧЕ МРЪТ ! Абсурдно е да очакваш, че без да су професионален състезател, можеш да развиеш скорост от 250 - 300 км./ч. и, че нищо няма да ти се случи. Тези хора сами поемат рисковете си, за да впечатлят мадамите, но най-вече да впечатял себе си. В БГ законите са ясни 120 км.ч. максимална скорост и то на автобан. За съжаление, някои от нас са "дървени философи" и смятат, че разбират повече от катаджиите, които следят за правлата. Подкупват ги, псуват ги, кълнат ги, без да се замислят че може би има причина за тези ограничения. После като омажат асфалта, майките им кълнат полицията, че не си гледа работата. Абе ...*** народ- слаба държава. П.П. Бог да го прости момичето и да утеши близките й. ТЯ СИ Е НАИСТИНА НЕВИННА.
61
0
 
0
 
! Отговори
NOTORIOUS преди 15 години
вие сте болни. аз имам дъщеря, която може да контролира всеки ***, който се изживява като майстор на мотора. не че съм спокоен, докато власта не вземе специални мерки срещу моторите.
60
0
 
0
 
! Отговори
notingam преди 15 години
Момчето е било с 3 промила алкохол .... гадна работа
59
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
TI SI BOLEN!!! Syjeliavam takiva hora kato teb.Ti si edno ni6to:(
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
WOW!!!!! ti si golqm balak 4ove4e ...''tapa kifla''izglejda e maika ti poneje e vazpitala ne 4ovek a nqkavo mi6lence deto samo moje da prejivq .kak ne te e sram be 4ak mi dopovra6ta dokato 4etoh kakvo si pisal.da be6e puknal ti e togava bylgariq 6te varvi kam pi-dobre da znae6
57
0
 
0
 
! Отговори
NOTORIOUS преди 15 години
момичето не е невинно. Бог да спаси душата му. Ако беше поне малко образовано, момичето нямаше да се качи на мотора без шлем. Ако поне малко разбираше от мъже, трябваше да му охлади ентусиазма от високото ускорение и скорост. За мъжа това дето ръмжи м/у краката му е неописумо чувство, да не говорим за адреналина. Ако имаше свястни родители, които да я образоват, това момиче нямаше да напусне този свят преждевремено, защото щеше да сложи спирачки на младежа.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vaob6te ne se zaimavai s teq ne6tastnici tuka.ne gi li vijda6 kakvi zavistlivi umstveno izostanali hora ima...6tom se radvat kato umirat hora.
55
0
 
0
 
! Отговори
flipz преди 15 години
да голямата газария някакъв мотор за 2-3 хиляди евра ... то голямо чудо ... друго си е да си се кача на бмв-цето с климатроничето и кротко да си стигна където си искам .. а 16 год- 18 мацки колкото искаш ... :Д
54
0
 
0
 
! Отговори
човек преди 15 години
Ей това е чиста гъзария. Бог да прости невинното момиче. Елате да видите в Бургас как такива цяла нощ шпорятцяла нощ и ги изправят на една гума и не дават мира в централната градска част . Полицията просто я няма и те си правят каквото искат и е то резултатите един след друг.