Моторист се заби в автобус, спътницата му загина

Инцидентът е станал край Своге, загиналото момиче е на възраст 16-18 години
20 юли 2008 12:45,
93
Моторист се заби в автобус, спътницата му загина
Снимка: Булфото

Тежка катастрофа е станала тази сутрин около 10.00 часа в Своге.

Мотор, който е управляван от 20-годишен мъж, се е ударил с голяма скорост в автобус.
 
По първоначална информация на място е загинало момиче, на видима възраст между 16 и 18 години, което е пътувало, заедно с моториста.

20-годишният младеж е настанен за лечение в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов".

Мотористът има наранявания по главата и краката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
очевидец преди 15 години
Бяхме свидетели на катастрофата или по-точно на останките от нея. Беше между с. Владо Тричков и гр. Нови Искър. Бяха 3 мотора, имаше и спътници. Група тийнеджъри, които са слизали от черен път. Явно младежът е решил, че е много бърз и ще изпревари автобуса. Това се разбираше по следите от въртене на гуми, точно в началото на пътя. А може да е решил да гъзарее. Имаше само една каска, от предните коли разбрах, че е била на моториста, явно спътницата е нямала. Никой от останалите не беше със специално облекло. Жалко за момичето. а тя едва ли има вина за случилото се.....Много тъжно, бог да я прости. Нека виновните си понесат последиците. Вече си мисля, че след като нямаме културата да шофираме моторите, ами нека да забранят шофирането им, извън определени за целта места.
52
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Отново класика! Пишлемешка му работа. Руска рулетка. 50/50 или каране на мотор. Все е дно е. Мрът като мухи всеки ден, ама важното е да са турбогъзари поне за малко. ЦЦЦ
51
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
стига ...ставаш банална!
50
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
Абе, ти си бил голЕм отворко бе.Как не ме виждат ли? Ми, ей така, както не виждат и всички останали. Това си е практика, няма нужда от доказателства, и го знаят всички мотористи.Миналата година един така не ме видя. На него му писаха акт, но за мен остана да си лекувам охлузванията, и да си ремонтирам мотора. Оттогава и аз много бързо се научих да карам агресивно, за да ме виждат по-добре.Пак казвам - има една обща вина за цялата неразбория по пътищата, и не трябва да търсим решение в оплюването на опеределена група хора.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
никой виж 48
48
0
 
0
 
! Отговори
NOTORIOUS преди 15 години
мазни *** с карабит в главата, а девойките, които поверяват живота си на пишман майсторите са или деца или не са наред с психиката. и аз съм карал мотор, но започна да ме увлича скороста и го продадох преди да се размажа. лошото е, че в БГ няма никакъв начин ченгетата да спрат мотор, който лети с 180+. виждал съм в белгия как ченгетата са също с доста мощни мотори и как погват състезателя. ако лудия не намали му се отнема книжката за години, а глобата е 12 000 евро! ако кара без книжка - затвор, ако е рецидив. мисла, че е време в закона да се обърне спициално внимание на моторите, защото съвременните мотори не са обикновено превозно средство и наистина е трудно да караш бавно.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
си никой
46
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
и ти как разбра?:)ела да осера и теб бе..никакъв не е проблема!
45
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
доста поляни си осрал щом се палиш
44
0
 
0
 
! Отговори
bez znachenie преди 15 години
Каквото и да се говори в България все по-бързо намаляваме и то заради употреба на алкохол или не съобразена скорост.Поредната жестока катастрофа...в моя роден край ;(;(;(Мир на праха й! ;(
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
35 евала, ако е истина, но защо мислиш, че перхидролката или автобуса няма да ме отнесе и мен. Ако си караш в платното като нормалните шофьори, не виждам как ще те отнесе? Или ти си много незабележим или не знам. А иначе за новината, евала. Страната се нуждае от донори с мозъчна смърт или без мозък. Това са добри новини, намаляват без мозъчните в България. И сега не ми излизайте с номера за родителите, състраданието, не знам си к'во. Ако беше мое дете такъв бой щеше да изяде преди да си купи такъв мотор, че щеше така да го боли, че да не може да се качи на него. Едва свалил памперса и взел книжка.
42
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
Скоро ще се замислят,само си чешат пръстите из форумитеЧак да ти се прииска да ги повозиш...
41
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
"Влакът Пловдив-Панагюрище блъсна и уби мъж"http://dnes.bg/article.php?id=54432 Аз тоя влак го знам. Оня ден така ме изпревари, и така ме засече, че се забих в трънаците с мотора. Карат като ненормални тия машинисти. Пък и въобще не дават мигач като завиват. Ей го на, сега чета, че човек сгазил. Сигурно не е спрял на знака "STOP".;о((знам, че не е смешно, но понякога трябва да се пародира с нещата, за да се накарат да мислят ******те)
40
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
http://dnes.bg/article.php?id=54458Новината е публикувана около 2 часа преди ТАЗИ новина, но там дори никой не коментира. Май по-малкия проблем са 4-*** загинали с коли, отколкото един загинал с мотор.
39
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
И аз това се опитах да обясня на Маца,но явно е блондинка!всеки сам определя и цени живота си,както своя така и на околните!Можеше да я убие и с кола примерно...
38
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
http:// .dnes.bg/article.php?id=54458Новината е публикувана около 2 часа преди ТАЗИ новина, но там дори никой не коментира. Май по-малкия проблем са 4-*** загинали с коли, отколкото един загинал с мотор.Стига идиотизми. Мотористите не са виновни за откачената ситуация по пътищата ни.
37
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Истината че да караш мотор си е чисто самоубийство. Всеки моторист рано или късно се забива с мотора в някой стълб, дърво, мантинела... Не че с автомобил е безпоасно, но определено с мотор е много по-лесно да се убиеш. Lokster на мотор НЕ СЕ качва... :)
36
0
 
0
 
! Отговори
Ретаболил преди 15 години
Постъпи правилно! :) махам и аз лошите думи които казах за теб,Почивай в мир момиче!, Наказание за виновника!
35
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
"Мотор, който е управляван от 20-годишен пикльо..."Вижте, младежта в днешно време просто се възползва от материалните блага и техническите постижения. Но заедно с тях идват и опасностите. Не че преди 20 години не са се претрепвали по селската мера с "Ковровеца" на тате, но сега са много по-достъпни хубавите и бързи мотори, които трябва да се карат много по-внимателно, и с много повече знания. Теорията е това, което най-вече липсва на младите мотористи, и заедно с престъпното нехайство на униформените - създава предпоставки за пренебрегване на елементарните правила за безопасност. Аз също съм виждал стотици пъти как младеж вози гаджето си зад него, а имат само една каска. Естествено момичето е без каска, и всеки път се ядосвам от нехайството на пикльовците.Мотора вози душата.... И я изстрелва право към небето... Лошото е, че понякога тая душа взема със себе си и още някоя друга.Но защо общото мнение е, че мотористите винаги карат като откачени, и че никой моторист не спазва правила!? Аз спазвам Правилата, и не карам бързо. И естествено - никой не ме вижда. Вие всички виждате само тези мотористи, които гъзареят. Останалите се свиват сред потока от коли, и са вечно застрашени да не бъдат пометени от поредния автобус на ляв завой, или от перхидролка в джип. Защо в колона от 100 автомобила Вие виждате точно мотора, който минава като самотен ездач сред тях? Защо не се замислите колко шофьора от тези 100 са потенциални убийци по пътищата? Всеки ден се трепят с коли, а вие си изкарвате яда на мотористите. Засрамете се!
34
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
жалко само за момиченцето, за тоя *** *** хич не ми пука