МВР: Хората няма да ни простят, ако не намерим Камелия

Силовото министрество си призна, че мафията е на крачка пред институциите
22 юли 2008 16:19,
29
МВР: Хората няма да ни простят, ако не намерим Камелия
Снимка: Булфото

Главният секретар на МВР смята, че отвлечената съпруга на Ангел Бончев - Камелия е жива, защото "основната цел на похитителите са пари".

По думите му отвличанията са престъпен бизнес и МВР трябва да положи максимум усилия, за да открие жената, иначе "хората няма да ни простят", каза Павлин Димитров.

"Това е кощунство спрямо личността, това е едно много нагло престъпление. За мен това е една много добре организирана престъпност и само със съвместни усилия можем да се преборим с нея”, сподели още той.

Според него организираната престъпност вече е на крачка пред институциите
 
"За нас е ясно, че организираната престъпност е на крачка пред институциите във всичките й измерения и това предполага, че трябва да направим по-добра организация", заключи Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Оставете жената на мира, похитители! Вече 10 оргазъм получава за деня. Ще я уморите! Трябва ви жива!
27
0
 
1
 
! Отговори
чунчо преди 15 години
Ще ви простят!Както ви простиха и за двете сестрички,и за пияния кънкьор,и за още много други неща...Някой ден...
26
0
 
1
 
! Отговори
ozon преди 15 години
организираната престъпност заедно с институциите ,това трябваше да се каже.а не да прави глупави самопризнания.
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ako ne dopuskat da ima mafioti kato vsichki otvlecheni dosega moje bi i samite otvlichaniq ste prestanat.
24
0
 
1
 
! Отговори
Cигoтури преди 15 години
Тези пичoве ме кефят от всякъде :) Трябва да има повече хора като тях, да си върнат поне малко от парите, откраднати от мръсните комунисти и мафиоти. Първо размазаха от бой мръсния мафиот Бончев, после отвлякоха жена му и сега сигурно гъзa и свири като жетварска стомна, а на края той ще им плати за труда :)))
23
0
 
1
 
! Отговори
Даскалеску преди 15 години
при условие , че всички вкупом се самоуволнят . Полицията , заедно с прокуратурата и съдебната система са тумора , който трови целия ни обществено държавен организъм . Ако ги уволнят всички , без изключение , ще може да се създадат истински правоохранителни органи . Не е задължително да са от българи , може КФОР , ЮНПРОФОР или както там го нарекат .Явно ние като народ не сме дорасли за тоя вид дейност . А и съда в Хага ако почне Гоце , Сер гея , Руменовците .... ехейййй .... може и да се оправим , даже....
22
0
 
1
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 15 години
аз лично им прощавам.те самите виждат че не стават за тази работа.да си повикат специалисти да им я свършат.както правителството си плати 2милиона на чужди агенции да им оправят имиджа.остава и да си уредят жените с чужди мъжезащото и за това не стават.да си поръчат ковчег да се опеят и да се погребат самички...
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
do 17: lice, tva da ne stava samo v Bylgariq. Ama ti sig si ot tiq det nishto nepraqt, a samo mrynkat i si barat topkite
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
хахаххахахаххората нямало да им простят, ако не намерят Камелиякакто е започнал, да изброи всичко, което хората няма да им простяти да си каже ЗАЩО организираната престъпност е крачка напредв МВР много добре знаят защо
19
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Засега на някой може да му изглежда голям кеф, че отвличат само богати - за милиони, останат ли неразкрити, ненаказани ще започне и *** и пульо да отвлича - за жълти стотинки.Незнам тогава какъв ще бъде кефа.Но се питам защо престъпниците са винаги на крачка пред органите на реда,защо сред тях има бивши полицаи, защо те са по-кадърни от колегите си, и защо са бивши, кой кадърен началник ги е пратил там?
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много хора за съжаление оскотяха!Нормално е една човешка трагедия да буди съчувствие,а не злорадство.Вярно е,че Камелия Бончева не е единсвената жерва.Но,вярно е,че за нея се прави същото,както и за останалите-т.е. нищо!Системата на МВР е скапана.Т.нар. "професионалисти" са пълни некадърници,дребни тарикати и интересчии.Проблемът на Бончеви може да бъде проблем на всеки от нас....и бедни и богати.
17
0
 
1
 
! Отговори
tomi преди 15 години
Tova e porednoto dokazatelstvo ce ziveem v KENEF a ne v darzava !!!!!! da njama sigurnost za nisto i za nikogo v neja- kazete hora do koga ste tarpim tova ????
16
0
 
1
 
! Отговори
отчето преди 15 години
Простено да ви е чеда божии. Индулгенциите се продават по 1000лв бройката. Закупете си по 10 броя и ще имате място в Рая на МВР където престъпници и полицаи се прегръщат и обичат.
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Голем кеф и сеир да гледаш как крадат от богатите
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На Бонбончев от стреса органа му ще е свит като *** безкрайно дъго и жена не му трябва. Нема нужда да я търсите, мвр.
13
0
 
1
 
! Отговори
беден цървул съм преди 15 години
ЗАЩО НЕЯ, КОЛКО ОТВЛЕЧЕНИ ИМА, ИЛИ ТУКА ПАРИТЕ ГОВОРЯТ, ЕЕЕЕХХХ, ПШАК *** НА ПАРАЛИИТЕ, *** ДЪРЖАВА
12
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
изпреварил си ме! ами не ми остава друго, освен да се присъединя и да добавя: МВР, споко бе! нема кво да ви прощавам, мен ако питате, ич недейте и да я търсите.
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"МВР: Хората няма да ни простят, ако не намерим Камелия"----------------------------------- -------------------------------------------------- -----О-о-о-о, немайте гайле! През дедовия ми е дали ще я намерете или нема!
10
0
 
1
 
! Отговори
N преди 15 години
Този случай ми намирисва на поръчка 'отгоре', а изпълнителите са държавните мутри с качулките. И сега се оправдават с това, че престъпниците били по-подготвени от тях. Смешна работа! Класически случай на "крадеца вика 'дръжте крадеца!' "
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
а да не би пък да Е в институциите а той да не е разбрал...