Мъртъв си!

Такава заплаха получил бившият МВР-шеф, акциите на ДАНС с Маргина и Баретата били заради писмото до Румен Петков
25 юли 2008 08:15,
33
Мъртъв си!
Снимка: БГНЕС

Разпитите, които Държавната агенция за национална сигурност /ДАНС/ извършва през последните дни, са заради смъртна заплаха към Румен Петков.

Бившият вътрешен министър е получил анонимно писмо, а текстът му гласял: "Мъртъв си!".

Буквите на надписа били изрязани от вестници и подредени върху бял лист, без да са оставени някакви пръстови отпечатъци, пише вестник "Труд".

Изданието уточнява, че заплахата е отправена преди около месец.

Два дни поред в ДАНС бяха привиквани Златомир Иванов - Баретата и Николай Маринов - Малкия Маргин.

Според официалната информация с тях е разговаряно по "въпроси, засягащи националната сигурност".

Бившият вътрешен министър Румен Петков подаде оставка на 13 април т.г. след поредица от скандали с висши служители на МВР и обвинения за нерегламентирани контакти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
ЛАЛАЛА преди 15 години
КОЙ ЛИ МУ ГО Е ИЗПРАТИЛ ТОВА ПИСМО ??? КАКВО Е ПОКРОВИТЕЛСТВАЛ И СЕГА ПРОИЗВОДСТВОТО И ПАЗАРА СА СЕ ПРОМЕНИЛИ И ТО ЗА МИЛИОНИ ???? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ !!!
11
0
 
0
 
! Отговори
go6o преди 15 години
ave,vidqhte li ,4e rumbata nevinen i3le3e bre,napra3no go obvinqvahme.6tqha li da iskat da go sexqt,ako NE BE6E NEPODKUPEN I 4ESTEN?:::)))))))))))))))
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не мисля, че Румен Петков е публикувал тази статия, че да трябва да вярваш на него... освен, ако не се е преквалифицирал в журналист разбира се... :)
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aide gramnete go toa *** de
8
0
 
0
 
! Отговори
... .... преди 15 години
ПРИМИТИВЕН СЦЕНАРИЙ. Не вярвам на Румен Петков. Има по - съвременно средства за изписване на подобна заплаха.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз мисля, че това е PR-акция на Руменчо , но наистина може мафията да е пратила писмото по простата причина , че той е мафията ....
6
0
 
0
 
! Отговори
:)))) преди 15 години
Не се връзвайте, той сам си го е написал това писмо. Държи интереса кън него и показва че уж е правил нещо като министър.
5
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Килърите не пращат заплахи, те си вършат работата. Мина времето когато сицилианската мафия пращаше подострен молив, просто молива вече не е модерен, какво да кажем за лепени изрезки от вестник, което пък е от времето на Шерлок Холмс. Явно някоя ОФ бабичка иска да вдигне акциите на БСП момчето. Кой убива пикаещи във фонтан, най-много глоба да му лепнат и евентуално на лечение да го пратят.
4
0
 
0
 
! Отговори
Велики Преслав от Чу преди 15 години
... нали значи Държавна агенция за национална сигурност ? Евентуалното убийство на Румен Петков какво общо би имало с националната сигурност ? Това би било обикновена мафиотска междуособица, и деяние, по- скоро с общественополезен резултат.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И всичко ден-два след докладите от ЕС :)))
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е-хеййййй, тоя мрътъффф, оная бегала с кинтите на мъжо си...Требва суверено да се намеси, и то грубо. Всички са за сопа, време е да ги изринем!
1
0
 
0
 
! Отговори
BABONA преди 15 години
AVE TVA SI GO IZMISLIAT DANS MANS DA SI SAZDAVAT RABOTA I DA IMITIRAT DEINOST KAK SHTE ZAPLASHAT MINISTAR TA TE SA PURVI DRUJKI S MAFIATA TE EDIN DRUG SE PAZIAT. POLITICITE SA KUKLI NA MAFIATA VSE PAK TIA GI SPONSORIRA.