Откриха Бончева

И съпругата на Ангел Бончев вече е свободна, намериха я край Казичене
30 юли 2008 07:50,
100
Откриха Бончева
Снимка: БГНЕС

Около 4.00 часа тази сутрин в района на „Казичене“ полицейски патрул е открил Камелия Бончева, съпруга на бившия президент на „Литекс“ Ангел Бончев.

Тя е била в добро здраве, според полицейски източници.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта на 21 срещу 22 май тази година в столичния квартал “Дървеница”.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.

По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.

По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция.

Снощи в телевизионно обръщение Ангел Бончев, който прекара 50 дни в плен на неизвестни похитители, съобщи, че от приятели е събрал 157 хил. евро за откупа на съпругата си и ги дарява за борба срещу рака на гърдата.

От изявлението, което той направи, четейки предварително написан текст, стана ясно, че той няма новини от отвлечената си съпруга.

„Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат, много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс”, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата".

На записа, излъчен от БТВ, ясно се вижда, че на Бончев липсват крайните два пръста на лявата ръка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
london преди 15 години
normalno e obiknovenite i 4estni hora da sa ozvereli srechtu mafiotite , i obiknovenia 4ovek se radva kogato niakoi go gramnat v sartzeto ili mu prasnat mozaka publi4no, za nas i nachte detza balgaria pove4e ne sachtestvuva
98
0
 
0
 
! Отговори
Баба Илийца преди 15 години
Некой може ли да обясни на баба ви Илийца, ква се случва аджеба?Он имал пари, които на някой му дотребвали. Отвлекли го да му земат парите, но се оказало, че той ги пущил на жена си в сметката. Демек не им трябва он, а жена му. Та пущили него, па хванали нея. Ама сметките нейни, па парите негови, значи един без друг не могат, тъй ли? Сега и двамата ли трябва да ги отвличат? И защо аджеба, кога има пари, ходи сбира от другари?Моля некой да освети баба ви за клюките!Доню Донев, харно момче ми се видиш...женен ли си?
97
0
 
0
 
! Отговори
nikola stoqnowв преди 15 години
Милиционера Христов в АУАН по невъзможен начин - че изпреварвам на спирачки, и където съм в покой без да има следи там на другото МПС отрази че се е получило ПТП въпреки снимките и схемата по ПТП да сочат каквото аз пиша. По еднопосочен път с 3 ленти карам в лява, а от средната изваднъж ми отнемат предимство, като завиват на ляво, за да направят маневра обратен завой, Христов ме изкара,че аз извършвам маневра.Йордан Маринов издаде НП въреки чл.53 ЗАНН и понеже на Христов чрез жалба до ДИРЕКТОРА НА ОДП РУСЕ Първанов изпратих ЗДвП и книжката ми взеха със ЗАП за ПАМ 1377/06г.уж по двата комулативни факта въпрос и вина по ПТП /неистинна обаче/. РРС установи фактическа обстановка различна от НП 756/06г., но и понеже подпис на свидетел липсваше,че съм отказал да подпиша АУАН /полицая Ангелов изляезе от стаята, като казах,че всичко в АУАН е лъжа/и в решението има отразено процесуално нарушение и не била разгледана вината, но въпреки това решението е ясно,че не правя маневра адвоката ми Венцислав Маринов сега частен съдия изпълнител ме подведе, да си трая че всичко е наред въпреки,че го питах с това решение ще паднели ЗАП за ПАМ и каза ДА/.РОС пък за да помогне явно на ХРИСТОВ и ЙОРДАН МАРИНОВ прие лъжите им въпреки схемата и снимките по делото ,които дори първия път л-т НЕНКОВ НЕ МИ ГИ ДАДЕ НАВРЕМЕ умишлено искани с две молби за да се защитя с тях,НО ДОБРЕ,ЧЕ ИМАШЕ ВТОРО ЗАСЕДАНИЕ И ГИ ИМАШЕ, НО ПАК ПРЕНЕБРЕГНАХА ОТ РОС доказателствата и така и от тях съм набеден,че изпреварвам итака затвърдиха НП.ВАС също защити рос въпреки красноречивата жалба до тях.Сега ясно се установява,че ХРИСТОВ и МАРИНОВ лъжат като желая да се възобнови производството по чл.70 от ЗАНН И ВАП върна на ВОП ВАРНА за експертиза как се е шполучило ПТП, дали изпреварвам.Експерт установи,че ПТП е станало както АЗ твърдя две години и половина не на 2.20 вин от моята лента в в нея отдясно,а РОС и ВАС се правят,че не виждат , а ПТП е на мястото къдедето се пресичат моите с на другото МПС следи - елементарно. ПРОСТИ СИДИИ СА ТЕ ЗАЯВЯВАМ ГО ОТГОВОРНО АЗ НИКОЛА СТОЯНОВ Забележете колко са нагли РОС и ВАС в пето отделение да твърдят друго.НЕКАДЪРНИ ОРГАНИ.ВОП Варна въпреки това, за да укрие,че ХРИСТОВ и МАРИНОВ,от престъпление отново установяват в постановление N-1359/07г. 11.04.08г.че нямало данни за престъпления.ТОВА Е НАПРАВО НАГЛОСТ НА ВОП ВАРНА. Вътрешно си противоречи въпреки експертното мнение и отразеното в протокола на РОС от ХРИСТОВ.Опитаха се да ме накарат
96
0
 
0
 
! Отговори
nikola stoqnowв преди 15 години
Опитаха се да ме накарат да пропусна срокове за обжалване,но не стана и сега отново ВАП СОФИЯ с N-1923/07г. 02.07.2008г.въра да се установи решенията на РОС и ВАС разминават ли се с ЕКСПЕРТНОТО МНЕНИЕ, /което е несъмнено така/ и ХРИСТОВ как е съставил АУАН с какви факти т.к. видно те сочат каквота аз казвам. Та той е тартора в КАТ РУСЕ и дългите години в КАТ са му създали именно тези връзки с РОС и ВАС за техните фантастични решения неотговарящи на доказателствата/видно с факти вече/.ХРИСТОВ дойде и в РОС да лъже, че нямало спирачни следи само и само да е достоверна лъжата му.че изпреварвам,а в неговите обяснения бе записал,че аз и той равехме за мерванията им с ролетка,като аз държах единия край а той другия.,и т.н.Толкова много доказателства има а ВОП ВАРНА ги УКРИВА и са ВИНОВНИ И С ДЕЙСТВИЯТА СИ . Ще се устаниви и от книгата със отразени в нея всички жалби и възражения последователно и как правосъдието на база тях излиса със странни решения т.е. неотговарящи на фактите и доказателствата. ПОЛИЦАИТЕ ЯВНО СА УКРИВАНИ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО , а грабжданите теглят. АЗ няма да позволя да стане с мен така. НИКОЛА СТОЯНОВ СТОЯНОВ - РУСЕЧака се решение. Весник УТРО ги укрива като не иска да излъчи развоя, канал 1 в РТВЦ РУСЕ репортажа с мен не излъчиха, в НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ също. това са страхливи медии и пиодвласни на определени високопоставени хора,но това си е за рях всичко ще се отрази в книгата която ще излезе.ИСКАМ ДА ГОВОРЯ В ЕФИР НО НЕ МИ РАЗРЕШАВАТ,ЗАЩОТО ФАКТИТЕ СА ФАКТ И ЕДИНСТВЕНО С ПРОЦЕСУАЛНИ ТЪНКОСТИ МОГАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ и МАРИНОВ и СТАНИМИР ХРИСТОВ от КАТ РУСЕ и ПРАВОСЪДИЕТО С РЕШЕНИЯТА НЕОТГОВАРЯЩИ НА ИСТИНАТА. ***...РАССИ.
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kakvko stana s izbqgalata Bon4eva v 4ujbina zaedno s pohititelite?Ostavka va6ta mama razsledva6ta !
94
0
 
0
 
! Отговори
Mim преди 15 години
Bonchev i negovoto semeistvo sa dobri hora,v Balgaria ima mnogo loshi xora te im zavidiaha vsichko e za pari toe iasno ,no zashto triabvashe da stavat vsichkite tezi neshta da ze dava otkup,da otvlichat jena mu,ta nie sme edna shepa narod kede e policiata PRAVITELSTVOTO kade gleda kakvo varshat tezi xora da se sabudiat .Darjavata ni palna s loshi xora i marzelivi marzi gi da rabotiat iskat s izmami da pechelat pari nestava zatova sme na tozi xal,no az se radvam che Bonchev i saprugata mu sa jivi i zdravi!!
93
0
 
0
 
! Отговори
Икономист преди 15 години
айде, не се престаравай да изпъкнеш на всяка цена с гениалност! разбрахме че си големия философ и нямаш понятие от съвременни науки! само не разбрах къде я видя тази дума "нява"? или току що я измисли?
92
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Думата "нява" в случая означава само едно - че автора е или тотално неграмотен в тази област, или тотално лъже с цел контрадеформация. Всеки, който гледа посоченото от мен филмче и прочете посочения текст ще се убеди в това. Да, може да се прочетат примерно и Силвио Зеелер, Готфрид Федер, Маргрид Кеннеди и много други неща - в интернет има предостатъчно. А сегашната световна финансова система е наложена с фарисейска хитрост и тотално насилие. В световната история ема толкова много и ефективни, и успешни парични системи, ама кой да чете и мисли. Дори и сега има локални проявления. А колкото до икономистите и финансистите - те са като воденичен камък на шията на производителите и в крайна сметка ако ги оставим на спокойствие отдавна да са ни замъкнали, барабар със себе си на дъното. Но какво да обяснявам - в интернет има достатъчно информация и който иска ще я намери.
91
0
 
0
 
! Отговори
idioti преди 15 години
radvam se za nego i za jena mu.i se zsmislete kolko kriti4ni ste kum horata s powe4e pari.
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мдаам, това ми напомня за един филм "Boundock Saints" ..Там така се разправяха с тези мафиотчета ... Жалко, че наистина нямаме такава групичка да очисти обществото от подобна зган ..А може и политиците да подпукат :)
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дааааа, Човека расьждава така....тия бизнесмени от кьде имат пари? на гьрба на народа, никой не е станал милионер от работа и сега ще ги накарам за малко да слезат на земята,,те не трябва да забравят кой са и каде са и откьде са дошли.А определено е почитател на женският пол и лошо на жена не може да причини.....аз искам да му кажа нещо.....Ей , ти сьвсем си изперкал братле, какви са тия резания на прьсти ?много филми гледате... .Видя ли до кьде я докара с тая дрога ? и сега на кьде ? има лечебни заведения...лекувайте се нещастници .
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само един Човек е способен да направи това и аз го познавам добре. парите ги е дарил, защото най-вероятно познава лично някоя дама от тази фондация, и е решил да и помогне.Да, той е сьщевременно и светец и дявол.Тази дрога какво ли не прави ?
87
0
 
0
 
! Отговори
Икономист преди 15 години
колкото и да е несъвършена финансовата система, засега по-добра измислена няма! в това няма спор! но икономистите ви хранят и осигуряват добавената стойност и растежа, а не дървените философи като 81 и 85!
86
0
 
0
 
! Отговори
будьони преди 15 години
сМАХНАТИЯ, върви се къпи в язовира с пираните ,стига си писал неграмотни простотии!!!
85
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Да, основния проблем в света е порочната и вредна финансова система, базирана върху дълговите пари с чадтично покритие и лихва. Но т.н. икономисти, включително професори, не са наясно изобщо относно същността и функционирането на финансовата система. Според т.н. европейски фолклор, бог е създал икономистите за да повдигне рейтинга на метеоролозите. Вече няколко пъти пиша във форумите за финансовата система и посочвам за интересуващите се като начало да се запознаят с ено филмче и един текст, но упорито ми трият адресите. Накрая опитах друг начин, който засега минава. Та който се интересува за същността и пороците на финансовата система може да напише в Гугъл "деньги - пирамида долгов" - там ще намери филмчето и "хочу весь мир и еще 5%" - там ще намери текста. А покрай тях може да продължи и намери още много материали, включително и на академично ниво.А има и още по-елементарен и директен начин за оценка какво са и до какво водят парите - прочетете отново за кир Михалаки от Ботев.
84
0
 
0
 
! Отговори
Петров преди 15 години
Господине,Научете българския правопис - срамно е да се пише така...
83
0
 
0
 
! Отговори
Икономист преди 15 години
айде да не се обиждаме на професии! икономистите ли са ти виновни на тебе че си нереализиран човек?
82
0
 
0
 
! Отговори
ssssssssss преди 15 години
Zasto be hora ste tolkova drebnavi, zasto omalovazavate golemite problemi i se vzirate v nistoto samo i samo da ima komentar i "da si 4esem ezicite. Do tam li padate,do tuk li sa vi vazmoznostite.......?!? Njama da sporja ako vi dostavja udovolstvie prodalzete VIE... P.S.( moga da pisa i na kirilitca i na latinitca a i oste na 3-4 ezika.Prosto njamam kirilitca na kompjutara si. No ne mislja 4e tova e naj-vaxnoto) Vaznoto e da se razbirame i bihme mogli,no samo ako iskame.
81
0
 
0
 
! Отговори
plamakoo преди 15 години
Режат пръсти, режат уши, режат не знам ли какво още. Защо? Баща ми , Бог да го прости, не можеше кокошка да заколя, но казваше - "Не знам кой е изнамерил парите, но ако го знаех жив щях да го одера". Всичко това е за ПАРИ! ИКОНОМИСТИТЕ казват, че друго по-умно нещо от тях няма- парите. Господата Икономистите в АДА да се варят в катран! Никоя истина не е последна, винаги има нещо по-добро, *** икономисти ,които ви е страх от глад да не умрете.Философите дремят! Събудете се! Ваше идва време да измислите и конституирате нов социум, където други ще бъдат ценностите!
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тях ги мързи8 да пишат на кирилица, нас ни мързи да им четем латиницата - въобще - форум да става! :)