Пребиха полицай в Перник

Служителят на реда е с фрактура на черепа, извършителите се издирват
65
Пребиха полицай в Перник
Снимка: БГНЕС

Служител на Столичната дирекция на полицията е пребит миналата нощ в Перник.

Инцидентът е станал на кръстовището на улиците “Протожерица” и “Стара планина”.

Сержантът от столичната полиция Георги Райчев и синът му са се прибирали с автомобила им "Форд Сиера" към дома си.

На кръстовището между двете улици колата им била засечена от "Фолксваген Голф".

Возещите се в на немското возило излезли от колата и заявили на цивилния полицай, че колата му не може да мине по пътя нататък.

Райчев показал служебната си карта на служител от МВР, но вместо да го пуснат, непознатите се нахвърлили върху него и го пребили.

Полицаят е закаран в спешния център на пернишката болница и е настанен в неврологично отделение.

Той е със счупен череп и охлузни рани.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо от всяка новина правите скандали и се обиждате? Случилото се не е никак приятно, не е никак цивилизовано и показва лошите страни на манталитета ни. Как ще стигнем европейците и американците с такова поведение?
43
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 15 години
Хляб продаваш пък не знаеш какво е жито! Такава е твоята работа. Типичен военен. Знам, че ако си от умните майори от запаса поназнайваш руски, ама я питай някой около тебе с малко познания по английски и интернет какво е Blank-firing adaptor! Това се отнася и за тебе стрелецо.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
алооооо #6.Отиди се прегледай някъде и стига приказва глупости, че няма халосни патрони.А пък до #8, като поправяш някой за правопис гледай ти каво пишеш.Защото се членува 1-2 патрона, а не 1-2 "патрони"
41
0
 
0
 
! Отговори
maikul преди 15 години
tapite kuki da razberat 4e ne samo te mogat da biqt navolq horata!!!predi 1 sedmica davaha miting na ataka i policaite prebiha nqkolko ot protestira6ti6te(90% pensioneri) za6toto krotko vikaha.
40
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
На suny май не и трябват газови, халосни, стоп и.т.н. патрони... действа по друг начин :)
39
0
 
0
 
! Отговори
suni преди 15 години
za kakvo samo4ystvie mi pishesh a,naroda kakvo samo4ystvie da imat s takiva policai-kakto kazvat gurcite / kala na pati /-kato si idvam v BG.vinagi me e bilo strax da ne me spre policai -shte popitash zashto-otgovariam ....-ako ne my bytnesh evro te durji s 4asove na platnoto bez da te pita burzash li ili si po-rabota i si izpyskash sreshtite ...golemi *** sa tova bg.policia ,ako nebiax jena ..taka mi se iska da naeba edin i posle da mi olije pytkata za nagrada ,no i tova e kef a, az neiskam daim go predostaviam...
38
0
 
0
 
! Отговори
Галена преди 15 години
не разбрах,а след като са го набили,заплашили ли са го,че ще го пуснат на ***?
37
0
 
0
 
! Отговори
ss-3 преди 15 години
smrt na vsi4ki, uaaaa!!!!:-)))
36
0
 
0
 
! Отговори
от чичо ти преди 15 години
за твое сведение имам оръжеен магазин и съм майор от запаса на 57г.Айде с здраве ,че заболяха ръцете да пиша.Много сте *** явно,а се правете на отворени. Пишлемета.
35
0
 
0
 
! Отговори
стрелец преди 15 години
Абе тез са за газооово оръжие *** главо . Веднага влезах в сайта. Препоръчвам и на други да посетят сайта който ти посочи. Халосните патрони нямат "сила"да презаредят . Заради това цевта на газовите е с намалено фи. Абе писна ми от вас
34
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 15 години
Малко като редактор на Уикипедия ще прозвуча, но покажи ни линк и доказателство! Образовай ни! С реплики от рода на: аз съм работил в магазин, аз съм виждал хиляди оръжия... и т.н. не вървиш. Не знам дали си ходил в казарма, но преди в школите учихме ТТД на всякакви видове оръжия и където не става с халосни патрони се слага адаптор Blank-firing adaptor.
33
0
 
0
 
! Отговори
стрелец. преди 15 години
Отказвам се да ограмотявам ***. Много сте. Повече от колкото съм очаквал. ***..ната ви . Ай сиктир.Аборигени.
32
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
ЗАДАЧИ, ДЕЙНОСТИ, ПРАВОМОЩИЯ И ОРГАНИ НАОСНОВНИТЕ СТРУКТУРНИ ЗВЕНА НАМИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИЧл. 78. (1) Полицейските органи могат да използват физическа сила и помощни средства при изпълнение на служебните си функции само ако те не могат да бъдат осъществени по друг начин2) Помощни средства са: белезници, усмирителни ризи, гумени и електрошокови палки и прибори; химически вещества, утвърдени от министъра на здравеопазването; служебни животни - кучета, коне; халосни патрони, патрони с гумени, пластмасови и шокови куршуми; устройства за принудително спиране на превозни средства; устройства за отваряне на помещения, светлинни и звукови устройства с отвличащо въздействие; водометни и въздухоструйни машини; бронирани машини и вертолети.Ако според теб служителите на МВР са въоръжени с газови пистолети това вече е друг въпрос...
31
0
 
0
 
! Отговори
gospod преди 15 години
Освен, че града е един от най-бруталните това място се намира в един от най-лошите квартали. И да ви улесня ще кажа, че на 2мин от там живее един от най-големите "бизнесмени" в Перник и района често бива "отцепен" по незнайни причини, така че биячите може и да са охраната му, които никак не са се зарадвали да видят полицай там (това че живее на близо май е лъжа, може за друго да е бил там)
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, и стоп патрони има. Виж как знаеш някои работи. Сега трябва да научиш и за халостните.Не мога да се прибера сега до Пловдив, за да ти задоволя жаждата за познание, като ги снимам и ти ги изпратя.Така, че се разрови из нета.
29
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Abe na men principno ne mi dopadat kukite...ama chak da go prebiesh i to pred semejstvoto mu...ni se struva malko niedertalsko, ama te u Pernik sa si takiva... Tam ne im trebe djoker, te si go znaqt SKAKAUCI... ;)
28
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 15 години
патрони за боен пистолет...хахахахахах смях :)))))Абе вие тука с кастиг ли сте избирани, *** такива? Стрелец, ти си по *** и от ония дето си е сложил blank патрон в револвера и умрял докато играел руска рулетка!
27
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
леуеее!
26
0
 
0
 
! Отговори
чичо ти стрелец преди 15 години
сега дай си адреса или ако искаш моя да ми пратиш халосни за макаров. За него има само стоп патрони ,които от близко разстояние правят големи поразий,но това не са халосни. Дечко по-добре попитай баща си.Виж обади се на този телефон
25
0
 
0
 
! Отговори
от бате ви -стрелец преди 15 години
За всички многознайковци ето ви телефон на който ще потърсите халосни за боен пистолет и после ви чакам в форума02/980-90-90