Огромна нива с канабис оплешивя

Полицаи унищожават 11 декара канабис в с. Белоградец
7 авг 2008 10:59,
37
Огромна нива с канабис оплешивя
Снимка: Булфото

Служители на областната дирекция на полицията, митницата и прокуратурата започнаха унищожаването на 11,250 декара, засети с канабис, в района на с. Белоградец. На операцията присъства лично директорът на ОДП комисар Димитър Димитров.

Оперативната информация за засятата нива с канабис е получена в средата на юли в РПУ-Провадия, съобщи комисар Димитров.

При взетите проби от конопа е установено, че концентрацията на наркотични вещества е 0,44 процента, при
допустими 0,2 процента.

Нивата се охранява от полицията от 24 юли. Канабисът е засят в центъра на нивата, като тя е опасана с полоса засята царевица.

Площта е собственост на български гражданин с постоянен адрес в Нови пазар, но живеещ в Турция. Собственикът на нивата - синът му, който живее в с.Белоградец, и арендаторът твърдят, че не са засявали конопа.

Снощи в района на нивата с трабант се е появил синът на собственика. Регистрационните табели на колата обаче не са били от нея. Той е заявил, че е дошъл да наглежда нивата.

По случая е образувано дело за производство на наркотични вещества срещу неизвестен извършител. По думите на комисар Димитров точното количество на канабиса тепърва ще се изчислява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
мишо преди 15 години
НЕДЕЙТЕ МОЛЯ ВИИИИ, ДАЙТЕ МИ ГО, В СОФИЯ Е ЕГАТИ СУШАТА НЯМА НИКЪДЕ!!!!КОГА ЩЕ ГО ЛЕГАЛИЗИРАТ НАЙ-СЕТНЕ ТА ДА СИ ПАФКАМЕ НА СПОКОЙСТВИЕ.....?
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абее ти дивия коноп да си виждал някога? Той расте като храст през 3-4 метра и много нарядко а 11 декара нива си е сято от човек 100% .. Не си мисли хората за балъци.
14
0
 
0
 
! Отговори
f преди 15 години
otide rekoltata. dano kukite da q pusnat na pazara malko po eftino ...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
priatelio, ostavi negramotnite da si obsyjdat kolko mnogo cannabis bil nameren. tva deto sa go namerili stava samo da si pali6 pe4ekata s nego.i posle policiata bila zalovila niva s cannabis. hahazalovila 1 h**.ve4e nikoi ne pu6i takiva sme6ni kozove. iako semki ot 4ujbina i tva e istinata
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако, търсите кочество просто намерете охраняващите от 24 юли, до вчера.
11
0
 
0
 
! Отговори
trevata преди 15 години
Що не арестуваха турчина!!!Не да ми унищожават канабиса!Че това струва пари-много повече ще спечелят ако го продадат!Те и без това 90% откуките се занимават с наркотици, като гепят някоя дребна рибка й взимат тревичката и я препродават....,че и не само с тревица се занимават.....
10
0
 
0
 
! Отговори
osman4o преди 15 години
2 DEKARA NA NO 2 4E DA NE PLYAMPA GLUPOSTI ! YAVNO DOSTA GO E ZABOLYALO ZA MATERIALA !
9
0
 
0
 
! Отговори
ichko0o0 преди 15 години
oposkaha mi nivi4kata,sega trqbva da delq i s 4engetata.Ujas.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"По случая е образувано дело за производство на наркотични вещества срещу неизвестен извършител."Тия от следствието *** ли са? При известен собственик, при известен арендатор на земята, да търсят неизвестен извършител на незаконната сеитба върху нея. Ясно като бял ден е, че който е взел нивата да я обработва, който е замаскирал тревичката с кордон висока легална царевична култура, той следва да се приеме, че е извършителят. Дали е с умисъл или от престъпно нехайство трябва само да изяснят, а не да се попипват и да си папкат незаслужено заплатите.
7
0
 
0
 
! Отговори
Mozaka преди 15 години
Етническите пичове под мен - не се впрягайте толкова! На номер 2 му е тъжно за бурените просто! ;-) А номер 1 рути с коментар! :-)
6
0
 
0
 
! Отговори
hasan преди 15 години
Смърт за всички турци, ако не са те, България ще е една от най-силните страни в света, ще цъфне, та ще върже. Всички на бесилото, може да почнете с мен :(
5
0
 
0
 
! Отговори
LooP преди 15 години
за тия които наистина не знаят и не са занимават и интересуват с това 0,44 е абсолютно чист дивак ... само за сравнение в цигарите е около 0,35 а в един що горе добър канабис около 2,50 сами си правете изводите .........
4
0
 
0
 
! Отговори
osman4o преди 15 години
ti si *** na n-ta stepen
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
При взетите проби от конопа е установено, че концентрацията на наркотични вещества е 0,44 процента, при допустими 0,2 процента.НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ИМА ДОПУСТИМИ НОРМИ...
2
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Ето виждате ли турчулята какво прави?А-ТА-КА! ПО-БЕ-ДА!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Puerco en el jardin.