Бабаит малтретира журналисти на граничен пункт Дуранкулак

Млад мъж троши камерата на телевизионен екип, удря оператора по главата
15 авг 2008 20:56,
41
Бабаит малтретира журналисти на граничен пункт Дуранкулак
Снимка: Булфото

Репортерът на bTV Петромира Кирчева и операторът на телевизията са били малтретирани на граничен пункт Дуранкулак.

Кореспондентите на медията в Добрич са отишли на граничния пункт по сигнал на граждани, че в обменно бюро на Дуранкулак не дават фискални бонове на клиентите си след обмяна на валута.

Журналистите не са били допуснати в бюрото с аргумента, че отсъства управителят му.

Докато журналистите чакали управителя, пристигнала кола и от нея изскочил млад мъж, който се опитал да удари с чанта оператора по главата и счупил камерата му.

Журналистите записали номера на автомобила и се обадили в ОДП-Добрич, от където са се отзовали много бързо, но се оказало, че районът е под наблюдението на Гранична полиция.

Три часа обаче никой не е дошъл да вземе показания от журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 18, не е до програмата на която и да е телевизия, и аз не харесвам Скат, но там също работят ХОРА, и когато тях Наистина ги БИЯТ и им ПАЛЯТ колите, никъде не се появява нищо по другите медии, а за тези - веднага, ама нали са от бтв !Ами на тези от бтв ако им запалят една кола, както на Скат тази година няколко, ми то сигурно и президента ще се изкаже по "проблема" :)
19
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Без да искат са влязли в бюрото на някой депутат или местен велможа, и това е резултата.Полицията е с вързани отгоре ръце, а собственика на бюрото както винаги, го премества в другия крачол.Кой ,според вас, има обменно бюро на граничен пункт?Бай Иван от село Горно Нанандолнище ли?
18
0
 
2
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
че то в тая държава не съм видял да има правосъдие всичко опира до пари колкото до скат те са си за бой много калпава програма ако получа псисихичнни отклонения може да ми хареса
17
0
 
2
 
! Отговори
Галена преди 15 години
Съгласна съм с теб!
16
0
 
2
 
! Отговори
heseling преди 15 години
Точно така.Като бият журналисти на Скат на никой не му пука.Нека да ги бият и от БТВ като си мълчат, когато техните колеги са в беда.
15
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
8. - 15.08 22:40 - коментарОт: ivoЩо този нещастен "професор" , получил диплома по партийма лимия, не си вземе шапката и не отиде да гледа кокошки на село. Днес НСИ публикува официални данн, според които инфлацията през годината, изпреварва с 2% рьстта на доходите през същия период и то на базта на работещите, да не говориме за пенсионерите. Миналата година този *** , ни обесняваще инфлацията с най различни наивни причини.абе що не вземете и не кажете на хората: ПАК СЕ ОСРАХМЕ" и винаги коггато сме управлявали и ще управляваме: ЩЕ СЕ ОСИРАМЕ' Ти пък, защо не се научиш да пишеш грамотно и тогава да си даваш мнението.Ако си учил само до трети глас - сричай си нещо у вас и не надавай глас, че се излагаш.
14
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Kato te e sram ,che si bulgarin,shto shtesh v Bulgaria...bii si kamshika ot tam,niamame nujda pt prodajnici...
13
0
 
2
 
! Отговори
bu6menbg преди 15 години
баси държавата,баси полицията,баси парламента и правителството,баси съдебната състема...това в белите държави по света се решава мигновенно,бабаита е в кауша,съдията удря чукчето и въпросът е приключен...ако извадиш колта тук,ти си в кауша,а бандита е навън...нямам думи,мисля,че темата трябва да е "жива" докато не получим отговор...
12
0
 
2
 
! Отговори
Нищо лично преди 15 години
Малтретира = опит да удари ли е?Не пишете пополиски заглавия!!!!!!!! "Счупена камера на оператор" пак щеше да доведе до прочитане на статията!!!!!
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
коко пъти бият журналисти от СКАТ, чупят им камерите, палят им колите, а нито един път тук не пуснахте едно съобщение просто ?а сега веднага, щото тези са от БТВ, баь**и и лайнярчетата сте.докога така?
10
0
 
2
 
! Отговори
справедливост преди 15 години
това коета става е нормално за тази даржава Корупция.не може да си там на браздата и да ни си плащаш това е играта.и когато нещата загрубеят се сучва такива неща със журналисти.
9
0
 
2
 
! Отговори
.............. преди 15 години
NIKIGA,AMA NIKOGA NIAMA DA SE OPRAVIAT NE6TATA,NIKOI NE NI E VINOVEN NIE SME SI VINOVNI ZA VSI4KO,KAKAVTO NARODA TAKIVA I YPRAVNICITE NALI NIE SI GI IZBIRAME,NA NI6TO NE SE Y4YDVAM VE4E.......YJAS...........
8
0
 
2
 
! Отговори
ivo преди 15 години
Що този нещастен "професор" , получил диплома по партийма лимия, не си вземе шапката и не отиде да гледа кокошки на село. Днес НСИ публикува официални данн, според които инфлацията през годината, изпреварва с 2% рьстта на доходите през същия период и то на базта на работещите, да не говориме за пенсионерите. Миналата година този *** , ни обесняваще инфлацията с най различни наивни причини. абе що не вземете и не кажете на хората: ПАК СЕ ОСРАХМЕ" и винаги коггато сме управлявали и ще управляваме: ЩЕ СЕ ОСИРАМЕ'
7
0
 
2
 
! Отговори
mutra ta преди 15 години
bii glupaka po glavat, bii, bii, bii
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
"Ако беше мъж нямаше да те е срам че си българин, ами и ти щеше да биеш журналисти" ли ве 4-тия *** .. ? селски *** :)
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ами мечката играе според тоягата...Те и СИК и ВИС бяха много страшни ,но при Костов нещо им беше свършила страшката ..НС БОП им начупиха кратуните и набързо мирясаха..ама имаше държава тогава..
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Много си срамежлив бе, закачливко... Ако беше мъж нямаше да те е срам че си българин, ами и ти щеше да биеш журналисти, ама като си ***... крий се под полата на жена ти, ако имаш такава.
3
0
 
2
 
! Отговори
+- преди 15 години
навсякъде мутри, а на никой не му пука. Мутрите не са страшни, страшна реакцията на държавата и на нейните представители след това. Ако си жертва на престъпление, ако някой те е обидил, наранил, ограбил или каквото там се сещате, вината си е само ваша...Очевидно максимата на Колт е вярна : "Господ създаде хората, а полковник Колт ги направи равни" - май това е единственото решение за момента :(
2
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Ами с тези смешни присъди, всеки ще си прави каквото иска !!!!!! Срам ме е, че съм Българин !!!!!!!!!!
1
0
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
balgarska mu rabota .......