16-годишна изнасилена на селска спирка

Момичето подало жалбата 15 часа след инцидента, издирват 23-годишен мъж
17 авг 2008 12:04,
182
16-годишна изнасилена на селска спирка
Момичето твърди, че е изнасилено на селската спирка в Маслиново. Снимка: Булфото

16-годишно момиче от хасковското село Маслиново е подало жалба в полицията, че е било изнасилено, съобщиха от МВР.

Сигналът в хасковската полиция е поданен 15 часа след инцидента.

В жалбата си момичето твърди, че била изнасилена в петък сутринта на автобусна спирка в Маслиново.

Тя обвинява 23-годишен мъж от кърджалийското село Чуково.

Той е обявен за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
hot girl преди 15 години
... замислих се, че от всички мои приятелки и познати, само две са "споделяли", че са били изнасилвани. С едното момиче случката е следната - те с приятелят и пушеха трева и взимаха някакви хапчета, обикновено заедно. Веднъж тя под влиянието на нещо си там, се нахвърлила да целува приятеля си, а той взел, че я попитал знае ли кого целува. А тя тогава била неадекватна и не знаела ... Когато се освестила по-късно, установила, че е била бита и изнасилена ... Нещо с приятелят и не се били разбрали явно, но - изнасилването си е факт!Другото момиче веднъж си легна с 3-*** и не спря да говори наляво и надясно колко върховно било и тук мисля, че не е мястото да влизам в подробности. Впоследствие един от тези тримата поискал отново да спи с нея, тя му отказала и той си го взел със сила... Става въпрос за 17 годишни тогава момичета!
160
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Говоря за професионален и житейски опит.
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Тук видях хиляди обвинения относно разсъбличането на жените - вие виждате ли как ходят сервитьорките в сладкарница Неделя - че полите им са над ръба на масите? Кой от вас направи забележка, че това не е много редно - никакви принципи на хигиена не изискват толкова къса пола - не искате да се виждат гащите? аз имам подозрението, че и момичетата не искат тази дължина на полата, но някой шеф е решил, че така е гот. Някой някога да е протестирал? Ще мисля, че тази дискусия има смисъл, ако някой познава шефа на сладкарниците и му предаде, че мен ме е гнус да ям паста /които иначе са хубави/ и да гледам голи , камо ли пък като съм с децата. Но такава им е .... униформата...Вие не искате жените да се разсъбличат? Това била причината - интересно защо тогава е ПЪЛНО с голи жени по рекламите, защо във фирмите масово назначават мадами с къси поли? и не ми казвайте, че всеки си носи избора, защото трябват пари. като че ли не съм виждала пламъчетата в очите на шефовете, като кандидаттства по-засукана мадама? Ето затова харесвам жени-шефове - аз не съм засукана и по тази причина на два пъти взеха друга жена на работа при мъж шеф - сега е ок, работя за себе си, но никога в моя фирма няма да освободя от работа предизвикателно облечена жена, защото изобщо няма да бъде назначена..
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Скъпа лекарко ... 156, имай си го горчивия опит. Аз също имам но не го натрапвам на останалите. Предразсъдъците че ги имаш говори начина по който пишеш. Съжалявам ако около теб има главно мъже чиято 'мъжка логика' логика не ти изнася. Да си потърсила от другите когато му е било времето.
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото повикало, такова се обадило. Пък ти ако искаш се смей през сълзи докато те изнасилват.
156
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Скъпи, аз съм на 41, женена от 20години, с двама големи сина. И съм лекар. Нямам предразсъдъци, а само горчив опит.
155
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
154, не слагай всички под един знаменател. Това е най-важното което трябва да разбереш. На 100 мъже може 1 (не знам колко) да е изнасилвач. И ако другите устояват то на този 1 не му пука. После обаче се стига до там че заради този 1 (престъпник) биват обвинявани всичките 100, уличавани в престъпление което не са извършили. Обвинявани на база 'мъжете ... гадовете мръсни'. Но това се обясни вече N пъти. Факта че някой не схваща си остава за негова сметка и на него никой не може да му помогне, както и никой не му е виновен! Логиката не е мъжка. Твоята логика е точно логиката на патицата която винаги е права, защото така е решила. Не умее да чуе друго мнение освен своето и не се мъчи да разбере какво и се казва. Затова пък обвинява на ред всички до един ... 'мъжката логика' ... опитай се да се справиш с предразсъдъци си.
154
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Да се чувства провокиран или възбуден от вида на някоя предизвикателна жена един мъж - това го разбирам. Но да не може да си сдържи нагона и да я изнасили - извинявай - това е животинско. Нали говорим за хора, все пак.И пак ще продължа да се смея на мъжката логика в този случай. През сълзи.
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Не съм сама и не давам съвет да не се доверява - напротив пожелавам да намери сили да продължи нормален живот, а за мен той изключва самотата. Просто процесът е много бавен и труден - затова я разбирам девойката защо и кого мрази
152
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
149, да спреш да вярваш и да се доверяваш значи да изградиш стена между себе си и всички останали. Да не допуснеш никого повече до себе си. Ако ти си напълнила гащите и искаш да живееше сам/а ... давай. Но не давай този съвет на други хора. Нямаш правото да им съсипваш живота! Това което правиш е грозно!
151
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Била изнасилена, защото била предизвикателна...."Докато има *** жени, които се смеят на това като по-долната, ще има и изнасилвания.Иначе що се отнася за бабите - никой не отрича че има гадове които трябва не в затвор да влязат, а да се убият с камъни. Но нека разграничаваме нещата. Кога едно изнасилване е провокирано от жената и кога тя наистина е жертва. Защото да ме извинявате много, никой не е длъжен да ви гледа циците и дантелените *** които показвате наляво - надясно и да се прави че не ги вижда защото на вас така е удобно.
150
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
146, а в сайта на Rape, Abuse & Incest National Network пише ли защо мъжете насилват и как стигат до това състояние? Може би са родени такива и още от бебета насилват? А знеш ли колко мъже има които са били ментално насилени? Нито един! Защото нито един не е подал жалба. Защо ли да го прави, няма как да докаже каквото и да било. Насилието е породено от насилие. Основен принцип. Мъж който насилва е бил насилван. Няма как мъжете да бъдат насилвани само от мъже. Т.е. жените имат пръст в тази работа. Логично нали! Толкова ли си проста та не можа да схванеш за какво иде реч? Няма начин жените да са цвете пък мъжете видиш ли се най-лошите. Половете са взаимно свързани и зависими един от друг. Единия пол е огледало за другия. Престанете да търсите вината в другите и направете най-сетне опит да се замислите.
149
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Всички ти казват, че грешиш, като не се доверяваш - но според мен сит на гладен не вярва. И който не го е преживял - не го разбира. Пожелавам ти да имаш достатъчно сили да продължиш нормален живот
148
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В момента в който загубиш способността си да вярваш и да се доверяваш душата ти умира. Живо тяло, умряла душа. Но щом те устройва ....
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Съгласна съм с казаното абсолютно и приемам критиката - не трябваше да давам нежелани съвети - лек ден
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
малко от новините:Неизвестен засега мъж е изнасилил 50-годишна жена вчера посред бял ден, съобщиха от полицията. ----Мъж изнасили и ограби 51-годишна жена в Студентски град...по обед, при преминаване през парк в ж.к."Студентски град", била нападната от непознат, който я привел в безпомощно състояние и тя загубила съзнание. Когато се опомнила, установила, че има контузни рани и кръвонасядания по тялото и крайниците. Липсвали чантата й с документи, пари и мобилен телефон. При последвал преглед съдебен лекар констатирал данни за изнасилване. ------54-годишна жена от Стара река е била изнасилена...---75-годишна жена от Твърдица е изнасилена от криминално проявен...Извършителят на престъплението е задържан за 24 часа в РПУ - Твърдица, а по случая е образувано дознание. -----ПОВТОРНО СЪДЯТ ***, ИЗНАСИЛИЛ 69-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ СЕЛО ПОБЕДА. изнасилвачът е нахлул с нахлупен над лицето фес, счупил крушката в стаята, насинил жената. Според съдебния лекар, тя е удряна 4-5 пъти с твърд предмет, вероятно с пестник, по устата, очите, слепоочието. Когато са я заварили повиканите роднини, а след това и полиция, жената била разплакана, в кръв. Обяснила, че е нападната от ***, който непрекъснато й отправял покани, обясни в съдебната зала полицаят, посетил местопроизшествието. Родственица на баба Рада обясни, че жената се срамувала от това, което й се е случилото на стари години. Първо отишла при дъщеря си, след това се върнала в селото и се разболяла. Два дни след като получила призовката, се обесила. Преди това обяснила на племенницата си, че я е срам да разказва за случилото се в съда. -----****Когато се заговори, че някоя жена е била изнасилена (което не се случва особено често, тъй като жените масово се страхуват да подават жалби в полицията по случая), коментарите са: ама тя е носила къса пола и била облечена предизвикателно или била флиртувала с него и той така се бил объркал... или (любимият ми)... трябвало е да внимава. Обвиняваме жертвата, а не извършителя на престъплението.По този начин цикълът се завърта: жените разбират, че дали ще бъдат изнасилени или не, зависи от тях самите. И че отговорността да се опазят си е само тяхна. Паркират колкото се може по-близо до входа (а после им се смеят, че са лоши шофьори), стискат си ключовете и се притесняват, когато вървят сами по тъмно да не би случайно някой да си помисли, че си го търсят.Всички тези мерки за сигурност всъщност са безсмислени, защото в 73% от случаите изнасилвачът не е някакъв луд, който се крие в храстите. Той е мъж, когото жертвата познава. В 28% от случаите той е мъж, с когото жената в имала интимни отношения, т.е. той е или бивш, или настоящ партньор. В 7% от случаите той е роднина и всички предпазни мерки, които биха могли да бъдат взети, няма как да ни защитят от него (данните са от сайта на Rape, Abuse & Incest National Network и се отнасят за САЩ). Всяка шеста жена ще бъде изнасилена в някакъв момент от живота си. Да, наи
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
143, мразиш мъжете защо? Заради един? Наказваш всички останали заради един? Той не е имал правото, а ти имаш ли правото да обвиняваш всички заради единици? Логиката ти е много грешна и грозна. Това е начина да развалиш мъжете около себе си. Като ги третираш като престъпници, въпреки че не са направили никому нищо лошо. После тези мъже ще се сбъркат и ще почнат да правят простотии. Да, толкова е лесно. Ти не си била виновна но и хората около теб не са били. Не ги наказвай!
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно така е 141:'И така става, че заради една жена, страда друга.'Насилието поражда насилие. Повечето си мислят, че могат да се гаврят с партньорите си и че като ги сменят почват на чисто. Рано или късно попадат на някой с който някой/я друг/а се е гаврил/а. И така простотията се завърта и страдат най-вече хора които всъщност никому нищо лошо не са направили. 140, съжалявам те! Предразсъдъците никога не са били от полза. А подклаждането на междуполовата война може да доведе само до лошо. Решила си си, обратна си. Хубаво, на мен не пречиш. Но остави другите да решат сами дали искат това или не.
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз преживях сексуално насилие на 17 години. тогава бях още дествена и съвсем не се държах особено предизвикателно. просто излязох на дискотека с приятелки. после две години не можех да погледна мъж. от весело и забавно момиче се превърнах в плахо създание. преживях го много трудно, и до ден днешен мразя мъжете и ми е трудно да се доверявам на някого. това че има 16 годишни , които се чудят с кого да се праснат, не значи че всички млади момичета са такива. не слагайте всички под общ знаменател.
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Вярно е казаното, но не схванах връзката с моя 127-ми пост - а хм, три пъти го прочетох. Но въпреки това съм очарована от конструктивния диалог - без простотии, обиди и нападки