16-годишна изнасилена на селска спирка

Момичето подало жалбата 15 часа след инцидента, издирват 23-годишен мъж
17 авг 2008 12:04,
182
16-годишна изнасилена на селска спирка
Момичето твърди, че е изнасилено на селската спирка в Маслиново. Снимка: Булфото

16-годишно момиче от хасковското село Маслиново е подало жалба в полицията, че е било изнасилено, съобщиха от МВР.

Сигналът в хасковската полиция е поданен 15 часа след инцидента.

В жалбата си момичето твърди, че била изнасилена в петък сутринта на автобусна спирка в Маслиново.

Тя обвинява 23-годишен мъж от кърджалийското село Чуково.

Той е обявен за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какво значение има дали някой е красив или не? А това че на някой му е мазна косата и поръсена с пърхут, или като си изуе обувките всички в помещението се смръщват, или ако зъбите са му черно-жълти и плюе на всяка крачка, не означава, че на същия този индивид душата му е красива. Хората се променят и мъжете и жените. Колко често се случва някой да си хване скромно девойче и след време да се превърне в кварталната . На мен ми се случи веднъж и аз си знам после какво ми беше. Две години не правих секс и изчетох всички издадени тогава учебници по кожни и венерически болести. Направих си всички възможни изследвания, а с мъж не смеех да си легна, защото нямаше как да разбера дали не е ходил по платени жрици на любовта. Сега си имам съпруг и дете и сме заедно зарди търпението да ме чака. Заради фобиите ми към болести, излизахем половин година докато се престраша да си легна с него. С бившият ми сме се срещали три пъти след онази случка. Последния път като се видяхме аз бях бременна и той ми се извини за случилото се. Тогава наистина си е мислел, че аз го искам, но нарочно съм го въртяла, за да го разигравам и чак след като е свършил е осъзнал, че не се преструвам. Донякъде го разбирам. И майка му и сестра му са к*ви и от малък е бил свидетел как майка му е разигравала сцени на баща му, а после се е кискала зад гърба му като се е вържел. И така става, че заради една жена, страда друга.Някоя малолетна вльорца се е правела на интересна, след което някое друго момиче изяде пердаха, защото господина си мисли, че всични жени са еднакви.
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Пиша ти за последно - има много груби и гадни жени - пълно е с тях. Съгласна съм, само виж в случая кой те защитава - основно жени и кой те напада - основно мъже. Изводите са за теб. Успех
139
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
До момичето с боксьора - Извинявай, че ти давам съвет, който не си искала. Съжалявам, не се цупи. :-))) Надявам се да не съм те засегнала - да, има много груби жени, но са по-малко от мъжете. Знам, че грубостта и нежността не са само на единия пол, но нежността и дълбочината на отдаване в една връзка са по-силно изразени при жените - затова ги харесвам. А грубиянките не мога да ги понасям, дори повече от мъжкарите. Ти си знаеш как да си подредиш живота - лек ден
138
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Била изнасилена, защото била предизвикателна....А изнасилените 70 годишни бабички на село - и те ли са били "секси" и "провокативни"??????????????
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
134, когато се научиш да си падаш по 'вътршност' а не по външност може и да случиш на човек. Искала си красив ... получила си красив. Що пищиш? И аз съм имал възможност за красива. Ама като и е куха главата за какво ми е? По-добре средно добре изглеждаща и човек отколкото красива и куха. Нали така? Не сме те изкарали ... такава си си.
136
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не твърди обратното 133. Но когато предизвикваш, трябва да си наясно, че рискуваш. И трябва сама да си прецениш дали си в състояние да поемеш риска. Грешната преценка си остава за твоя сметка. Никой не оправдава насилниците, но тях ги има за съжаление и ще ги има и за напред. Това важи за всички не само за жените. Има мъже които насилват има и жени които го правят. Има мъже които насилват и мъже има и жени които насилват и жени. Едните по един начин другите по друг. Това може да се промени, но ако, то ще са нужни поколения. Така че ... провокираш ---> носиш си риска и не плюеш по другите ако нещо не стане както ти се иска. Стремиш се да си подбираш приятели и партньори. Никой не е виновен за твоите собствени стремежи и решения. И нямаш право да виниш никого другиго освен насилника. Запомни това!
135
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ако си направите труда да прочетете криминалните хроники, ще откриете, че разголени и предизвикателни мацки рядко биват изнасилвани, дори по-рядко от възрастни жени. Изнасилвачите много често са мъже, за които не е проблем да си намерят жена за секс, но като е лесен сексът не им е интересен. Обикновено техни жертви стават невинни и скромни жени, за които изнасилвачите са убедени, че ще се съпротивляват, или поне ще се чувстват унижени.
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз съм тази с бившия боксьор и ме изкарахте ...С бившия ми се запознахме на 8 декември по случай студентския празник. Когато се запознахме не знаех че е бивш спортист, беше студент в УАСГ и дойде заедно с брата на най-добрата ми приятелка, който също учеше там. Вярно е, че на външен вид изглеждаше много добре, но си паднах по него най-вече заради поведението и обноските му, които коренно го отличаваха от мякащи нечистоплътни току що отделили се от майките си момченца. И няма какво да се хваля, защото последния път като бях с него, си мислех какви ли ковни болести може да ми лепне само като се допира до мен, през главата ми минаваха доста неприятни мисли. Колкото и да е красив някой мъж, едва ли някоя нормална жена ще има желание да си легне с него, ако знае, че е ходил по про***ки и дори са пробвали с мургавелки и др. такива. Нямам ни най-малко желание да пробвам с жена. Нежността не зависи от пола. Какви груби и прости жени има.
133
0
 
0
 
! Отговори
някои преди 15 години
как може да пишете такива глупости. това че едно момиче се облича предизвикстелно не означава че всеки които реш да прависекс с нея има тов а правотова че на вас не ви пускат и тайно се надявате да имате такава възможност не ви оправдава. Гнусни первезни *** са изнасилвачите и никои няма право да казва че били предизвикани!
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радвам се че има и такива които разбират това :)Иначе няма нищо лошо в провокативното, стига то да не е ежедневие. Когато се случва с време и на място дори е приятно и не рядко дори красиво :)
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Именно! Подкрепям предното изказване. А не като една от пишещите по-долу - "Имам право да си се обличам както си искам, но само който аз искам може да ме заглежда и пожелае"... Това е типичното женско тъпо мислене което съчетано до провокативния външен вид води до такива последици - в които насилника има точно толкова вина, колкото и "жертвата".
130
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Насилието го оправдават само насилниците. Въпреки това всичко трябва да се прави с мярка 127. Тези които решат да изпъкнат и се държат провокативно, ще трябва да се примирят с последиците. Насилието идва главно от насилени хора и е въпрос на време, с провокативното си поведение да попаднеш на такъв. Било на спирка или в асансьор. Това на всеки трябва да е ясно. За това останалите обаче не са виновни! Насилниците са такива защото по един или друг начин и те са били насилвани. А никой не е виновен за насилването си. Било то физически или психически. Жените на физически тормоз рядко са способни, но на психически са повече от способни. Когато човек има силата да направи нещо, е добре да осъзнава и последиците от него. Колкото повече жените насилват психически мъжете, толкова повече мъжете ще ги насилват физически ... и обратното. Всеки си има силата и трябва да се научи да се контролира. От нас зависи. Не от мъжете а от всички нас. Съжалявам ако на някои не им изнася. Виновни сме всички.
129
0
 
0
 
! Отговори
hot girl преди 15 години
"бях 42 кг и дори се ограничавах в храната, защото исках да съм по-слаба. Лесно ти е да даваш акъл, но как според теб ще се справи 21 годишно момиче 42 кг с бивш боксьор, 86 кг само мускули? Че той ме вдигаше с едната ръка" - ама ти хвалиш ли се или се оплакваш, хей!!! Какво значение има колко килограма бил той, че колко си била ти и всички останали излишни подробности, дето си ги написала ... ами обикновено мъжете дори и с по-малко килограми са физически по-силни от една жена, съмнавяш ли се в това? ...Защо ме караш да си спомням за вица с бабата, хванала се на една дърво, дето пищяла с всичка сила, че я изнасилват. И когато полицай отишъл да я пита какво става и се опитал да я успокои, че никой не я изнасилва, тя му отговорила, че била изнасилена - преди 70 години!!! А на въпроса му ама защо сега била пищяла така, нейният отговор бил - "Ами харесва ми да си спомням!!!"
128
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако е изглеждала като тия от свалки.бг е било написано не само на челото й.А вие мръснички разберете че като се облечете курвeнски се обличате така за всички, а не само за който вие си искате.Лигли. Имали право да си избират, а маат цици и бедра пред всички.
127
0
 
0
 
! Отговори
ot 120 do 125 преди 15 години
Няколко пъти ставах свидетел на "сексуален тормоз" на работното място - пак казвам, че не се обличам предизвикателно и уважавам мъжете /като цяло/. Всеки път си беше виновна мадамата - големи деколтета, изключително къси поли, предизвикателно поведение... Не съм била свидетел на непредизвикан сексуален тозрмоз - не казвам, че няма, а че аз не съм го видяла - това са различни неща. Така, че да - ръководител фирма съм /и собственик/ и жените ми подчинени изобщо не са толерирани да носят секси облекло - това е имидж на организацията /сериозна консултантска фирма/ - не "Мулен Руж". Но насилието не го оправдавам - както и толерирането на мъже шефове на разголването на подчинените и жени - съгласна съм, жените са отговорни също - но те получават работа, защото изглеждат добре в къса пола /е, не се знае колко ще я задържат/, но това е друга тема... много е дълго
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
117, никой не те кара на сила да джиткаш с бивши боксьори. И никой от останалите мъже не ти е виновен и не ти е длъжен. Имаш глава си на раменете, избери си свестен партньор.
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен съм с 120. Имал съм по-близък контакт с изнасилени жени и смея да твърдя че живота на изнасилена жена, която преди това не е имала секс, бива съсипан в буквалния смисъл на думата. Но съм съгласен и с някой мнения тук, че не само мъжете носят отговорност. Отговорност за обществото носят и жените. Изнасилвачите обикновено са също по един или друг начин съсипани хора и в тяхното съсипване главна роля са изиграли все пак жените! Бъдете еманципирани най-сетне и си понесете отговорностите! За жените става въпрос. Стига сте прехвърляли вината се на другите. Погледнете себе си и ще видите мъжете си. Вие ги моделирате. Всеки мъж който сте съсипали, си го връща тъпкано. И от вас зависи!
124
0
 
0
 
! Отговори
Do 117 преди 15 години
До 117 - с боксьора. И сега пробвай с хубава, нежна мадама - да четеш любовта в очите й. И после сподели как е. И - не я разочаровай от жените - ако не ти хареса, бъди все пак нежна и мила с нея. Обожавам хубавите жени, чао
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами защото там момичетата искат да се свалят.На тая на спирката на челото ли й е пишело, че иска да се сваля? Или изнасилвача се е почесал - почесал по червения врат, решил е че тая сигурно пише и в свалки.бг и че мигом трябва да я опраши.
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо избягвате да коментирате профилите от свалки.бг ?