16-годишна изнасилена на селска спирка

Момичето подало жалбата 15 часа след инцидента, издирват 23-годишен мъж
17 авг 2008 12:04,
182
16-годишна изнасилена на селска спирка
Момичето твърди, че е изнасилено на селската спирка в Маслиново. Снимка: Булфото

16-годишно момиче от хасковското село Маслиново е подало жалба в полицията, че е било изнасилено, съобщиха от МВР.

Сигналът в хасковската полиция е поданен 15 часа след инцидента.

В жалбата си момичето твърди, че била изнасилена в петък сутринта на автобусна спирка в Маслиново.

Тя обвинява 23-годишен мъж от кърджалийското село Чуково.

Той е обявен за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
почти всички жени, които са били изнасилени, в повечето случаи е било от познати и в момент когато не са очаквали.Една от приятелките ми се е прибирала с торбите от пазар, докато е чакала асансьорам, е дошъл и един от съседите й, който най-вежливо й е задържал вратата докато влезе, след това е натиснал копчето за нейния етаж, защото са й били заети и двете ръце, по-късно е блокирал асансьора, набутал и е един домат в устата и докато тя си е сдържала дъха за да не й влезе от домата в трахеята, вежливият съсед си е свършил неговото. Друга позната си го е получила в офиса от един колега. Със сигурност не го е предизвикала с неприлично облекло, защото е на 42 и имат строги изисквания към работното облекло - строго офисиално, костюм с пола за жените и костюм за мъжете. Освен брачна хълка и часовник, други бижута и аксесоари "не са желателни" за носене през работно време.
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Мили мъже, смятащи че изнасилването се провокира - а какво става при жените, които не са го искали - просто не могат да погледнат мъж. Нямат вече душа за мъжете - само страх от тях. Най-често стават лесбийки и си търсят жена, докато са живи. А ако една хубава жена стане лесбийка по вина на мъж - нямам впредвид точно този случай - къде е ползата за вас? Помислете малко, бе, хора, които защитавате насилника - ако споменът не бъде преодолян, нито един мъж вече няма да й се наслаждава. Имам перфектни отношения с мъжете /не се обличам предизвикателно/ но нежността на жената е невероятна - изкушава ме много без да съм преживяла никакво сексуално насилие, ами ако го преживея ... А не съм грозна жена, но ако такова нещо ми се случи - сетива нямам повече за мъжете. Да, ще чукате, вярно е, но ако всичко хубаво в душата на една жена се насочи към нейния пол? Не пиша коментари никога, но в случая не се сдържах - идете в сериозен лесбийски сайт /не порно/и вижте какво пише вътре - какво става с жените след изнасилване. Ако една жена направи такова нещо на мъж и причини такова разочарование, че душа не му остане - няма да я защитавам - нито аз, нито друга жена. И после защо имало *** лесбийки - да, вярно, вие че чукате мацката, но това стига ли ви наистина? Помислете пак другия път
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен се е страхувала, срамувала или отвращавала, или е искала да забрави по - скоро - това психиатрите обясняват добре, питайте доктори - има много случаи на премълчани изнасилвания и защо е така. Когато човек е бил физически малтретиран, той не е тоя наперен пич или мадама, който е обикновено. Той/тя, са объркани, чувстват се смазани психически и често не могат да реагират адекватно, заети са със собствената си болка, и може би чувстват че сами някак си трябва да се справят с нея.Та вероятно девойчето е споделило все пак с някого (роднини) и той е взел нещата в свои ръце и е решил да се обади на полицията.
118
0
 
0
 
! Отговори
Eblu преди 15 години
Защо след 15 часа се е обадила, че е изнасилена, чудила се е дали е изнасилена, или доброволно се е отдала? Няма лошо, дано само са ползвали презерватив, че може после и да ходят до чичо доктор...
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и само да допълня, понеже имаше съвети да го наритам застрелям и т.н.сега съм малко по-пълна, след случката започнах да ходя на фитнес, но когато това се случи бях 42 кг и дори се ограничавах в храната, защото исках да съм по-слаба. Лесно ти е да даваш акъл, но как според теб ще се справи 21 годишно момиче 42 кг с бивш боксьор, 86 кг само мускули? Че той ме вдигаше с едната ръка. А и до като бяхме гаджета, никога не ми е посягал и не е давал повод да се страхувам от него.
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Девойко, защо си каляш душицата в спомени и то пред "хора", които ще ти я окалят още повече?Изроде 113, не съм ти навита някак си. Имам си съпруг и ми върши чудесна работа.Убедена съм, че в реалността си жалко, физически уродливо човече с увесен нос и - разбираемо - без всякакво самочувствие, на когото никоя (разсъблечена или не) жена не обръща внимание. Във форума обаче е мястото за избиване на комплекси. Давай!
115
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
чисто изнасилване си беше, но спестих подробноститекато нахълта в стаята не поседна на леглото да си говорим, а ме награби и с една ръка ми държеше врата и не можех да дишам с другата ме беше хванал за ръката и ми я беше извил отзадаз треперех от страх какво ще ми направи, а той ми разправяше, че като съм го видела и съм се разтрепервала от страст по негоа се съгласи да го направим с презерватив, защото го излъгах че съм била с друг и имам силно течение и се съмнявам че съм заразна
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Влез в свалки.бг виж 16, годишните и замълчи завинаги. Че и 13-годишните виж на какво мязат...
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
110 изплю камъчето най-накрая. :)
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе на никой ли не му прави впечатление че момичето е само на 16, т.е. в пубертета. Това ще й остане травма за цял живот.
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оставете ги да се разхождат ,разсъблечени, пък те нека си мислят, че могат да избират. ;)
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
що, ше ми го начукаш ли?
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като не знаеш кой съм не говори.
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам кой си ти, но да станеш в 8-9 часа и да почнеш пак да плюеш отрова срещу по - секси жените, значи нещо много не ти е наред в главата. Мъж, който прави секс редовно и това не му е проблем и дефицит, и плюс - ако е нормален човек - без психо проблеми, никога няма да мисли каже твоите думи.
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИЗНАСИЛВА НА СПИРКИТЕ ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА И ЕМЕЛ ЕТЕМ ???
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти се разходи така във филиповци или столипиново, па си избирай наволя... :))))))))))))
105
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Пишещите тук мъже са по-зле и от кучетата по улиците. "Когато *** си вирнела опашката..." Никой пес не качва разгонена ***, когато тя му изръмжи, колкото и да й е навирена опашката. Жалки сте.
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... или ще му ги засмучеш! :)))))))))))А относно глупостите ти за природата - кучкaтa като си вирне опашката всичките кучета се занизват след нея. Така и с жените. Ще си избирали те... Като искат да си избират да не си показват онази работа пред всички, за да не бъдат избрани те от всички. ;)
103
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Към всички тълкуватели и разбирачи.Огледай те се.В природата,а и при човека,женската половина определя партньора.Всичко друго е психопатия и первезност.Който и дае,изнасилвач ли е,възможно най тежко наказание-стерилизация.Да може само да пикае.Не се ли направи-ще има много разбети женски съдби.Ако има късмет такъв да ми попадне,сам ще му сплескам топките.Като неможе да се контролира сам,Ние трябва даго вкараме в час.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама че *** женички - продължавайте да се разсъбличате както си искате - лошо няма. Правите го несъзнателно и СЪЗНАТЕЛНО за да бъдете нaeбани, така че спрете да се правите на деви Марии.Няма креша без опашка, дим без огън и т.н. Така че когато някоя като изреве че е била изнасилена, да потърси причината у себе си. Ще й гледам прашките аз на нея пък няма да й тегля един х*й!... Да не съм й брат или баща. *** *** - обличате се като *** по все повече циничен начин и така се разхождате по улиците, защото си умирате от кеф да усещате как ви оглеждат и желаят - за да се чувствате красиви и повишавате женската самооценка и жалко самочувствие, а когато някой който не отговаря на вашия вкус ви загледа, той автоматично бива клвалифициран като ***, бек и бива пратен за кастриране. Не дай си боже да ви набоде онази си работа, защото сте го предизвикали с крещящия си вид.Оная пък по-долу правила секс с бившия си доброволно и била изнасилена. А викаше ли от кеф, докато те "изнасилваше"? Колко пъти свърши ***, пaча? Човека не случайно ти е казал, че те знае каква си к***а...Както писах вече всяка круша си има опашка и няма дим без огън.