16-годишна изнасилена на селска спирка

Момичето подало жалбата 15 часа след инцидента, издирват 23-годишен мъж
17 авг 2008 12:04,
182
16-годишна изнасилена на селска спирка
Момичето твърди, че е изнасилено на селската спирка в Маслиново. Снимка: Булфото

16-годишно момиче от хасковското село Маслиново е подало жалба в полицията, че е било изнасилено, съобщиха от МВР.

Сигналът в хасковската полиция е поданен 15 часа след инцидента.

В жалбата си момичето твърди, че била изнасилена в петък сутринта на автобусна спирка в Маслиново.

Тя обвинява 23-годишен мъж от кърджалийското село Чуково.

Той е обявен за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
Pavel преди 15 години
Re: 93 - Не те е изнасилилОт: Cиготуpи HaкурaПич спри малко с тоя контра страйк, какъв нож, какъв спрей те гони...
100
0
 
0
 
! Отговори
V преди 15 години
Като прочетох всички коментари,в които преобладават много "задълбочени" мисли и още доста заинтригуващи изказвания,които просто и ясно показват мъжката простотия бях "очарована".Радвам се,че си се посмял,няма да споря,абсолютно безсмислено.
99
0
 
0
 
! Отговори
Cиготуpи Haкурa преди 15 години
Просто те е ***. По взаимно съгласие. Говорил съм с десетки жени като тебе, които се оплакват, че са били жертва на сексуално насилие. И когато им задам елементарния въпрос: "А защо не си купи предварително един газов пистолет, продават се свободно и не са скъпи, и да застреляш нападателя в главата от упор?" знаеш ли какво отговарят?- Ама аз не съм такъв човек, как така ще го стрелям?Т.е. абсолютно всяка жена, която доброволно отказва да носи оръжие, за мен желае да бъде изнасилена. И всеки мъж на улицата е в правото си да я наeбе брутално колкото си иска и където си иска.Казваш, бившият ти те преследвал и си имала пълно основание да очакваш неприятности от него. А защо не си си купила поне един спрей CS и един нож? И като ти нахълта в стаята, да го напръскаш в очите, докато не вижда да му теглиш един шут в топките, когато падне - още един в гърлото, да му вкараш острието на ножа под клепача и с благ и кротък глас да го увериш, че следващия път, когато го видиш, ще се погрижиш да разбере какъв вкус имат очните му ябълки. И двете. Гарантирам ти, че и най-упоритият досадник ще скване един такъв тънък намек и ще те остави на мира :)
98
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Много сте ми смешни последните коментиращи. Какви сериозни и задълбочени мисли изкарахте! Повече от ясно е , че изнасилвачът си е един болен човек и околлните нямат вина за неговите проблеми. Но да развивате тезите за мъжката простотия и мъжкото зло, е малко прекалено. Колкото до облеклото... вие се обличате провокативно, за да ви гледат всички, после защо сме били гледали, перверзниците ние.... простаците ние :) p.s. жените са винаги невинни!
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за тези помашки райони се носят разни приказкиче овчарите често оправяли овцете при липса на жена под ръкаа някои, въпреки че си имат жени, пак си оправяли и по една овца все ще има нещо вярно в тези слуховемислех си, с какво ли предизвикателно поведение овчиците провокират тези мъже
96
0
 
0
 
! Отговори
V преди 15 години
Поздравления 95...А да и защо вие мъже не тръгнете както си искате-по боксерки,ако искате и голи може,не вярвам че и в този случай някое момиче ще ви се нахвърли,защото си го просите.Какво като видим мъж без тениска и да го нападаме ли?Просто логиката ви е уникална,ако има такава изобщо и не искам и да се опитвам да проумея простотията на повечето хора.
95
0
 
0
 
! Отговори
anonyme преди 15 години
Prosto cheta i se chudia tuka na akula na 90% ot pisheshtite muje, che i jeni daje se namirat da im spodeliat mnenieto. Jenite bili vinovni s oblekloto i povedenieto si ! Moje li niakoi ot tuka pisheshtite i zashtitavashtite tova mnenie, da mi kaje kakva e razlikata mejdu i naprimer edin sredno-statisticheski muj ot Sauditska Arabia ? Inache se mislite za mnogo "occidentaluzirani" i "evropeizirani" ! Ami dai de se pokriem vsicki s feredjeta, che mnogo sa vi slabi angelite be. Niamam dumi prosto, no vse se nadiavam taino che povecheto bulgari ne misliat kato vas.
94
0
 
0
 
! Отговори
V преди 15 години
Защо ли реших да прочета коментарите... отвръщение...меко казано.Явно съм забравила,че целия свят се върти около мъжете и всичко се прави заради тях.А от къде тази злоба не ми го побира акъла...да да ще последват обидите "като нямаш акъл","като си жена и не можеш да разбереш милите изкушени мъже".Много е лесно да съдите и да обиждате,то това всеки го може.Защо не вземето да направите нещо добро туко виж се почувствате по-добре,от това да седите и да злобеете?Жалко е...избягвам да се прибирам и разхождам сама,но след прочетенето определено ще спра и да го правя.Не слагайте всички под общ знаменател,особено като не знаете нищо по случая.Дано момичето е добре и да го преодолее,а вие си злобеете колкото си искате..дано не попадате от другата страна.
93
0
 
0
 
! Отговори
аз съм 71 преди 15 години
изнасили ме бившият ми приятел.Щяхме да се женим, когато научих че с братовчед му е водил него и още двама негови колеги на . Тогава се изясниха причините за много проблеми, включително венерически болести. Няма да навлизам в подробности, но си събрах дрехите и приключих връзката ни. Дори му оставих хладилника, печката и пералнята, купени от баща ми. След това започна тормоз, звънеше ми денонощно, идваше на работата и ми правеше сцени...Преместих се заради него да живея при една приятелка в студентски град. И един ден, когато си мислех, че съм се отървала от него, докато приятелката ми отиде да преснима едни упражнения, бившият ми нахълта в стаята. През цялото време ми приказваше, че нямало нужда да се правя на недостъпна, че ме бил знаел каква съм к***а и т.н., че съм си умирала за него, но съм се правела на интересна, ...Накрая се съгласих да правя секс с него, само за да си сложи презерватив, иначе щеше да да ми го вкара на голо. Дори и с презерватива си умирах от погнуса.Може би има жени, които си мечтаят да ги изнасилят, но в мечтите им изсилвачът не е някой миризлив селянин, нито "столичанин" от люлин, какъвто беше моят.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами да де - връща се - следователно на изнасиленото момиче нещо е трябвало да се върне, за да бъде изнасилено - защо да го съжаляваме тогава по твоята логика? ;)
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
VSI4KO NA TOIA SVIAT SE VRU6TA, ne go zabraviaite
90
0
 
0
 
! Отговори
Nat преди 15 години
Tova,4e momi4eto e na 16,ne zna4i 4e nepremenno se obli4a predizvikatelno ili visi po saitovete za zapoznanstva! A iznasilva4ite sa nai-mrazeni po zatvorite,dori pove4e ot ubiicite! Pozelavam na iznasilva4a da izpitva na sobstven g_z podobno otno6enie vseki bozi den v zatvora! Kompleksiran ***!
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето заради такава женска логика стават изнасилванията - аз ще си се обличам както искам - кеф ми една педя поличка, кеф ми да си извадя циците зад дълбоко деколте, кеф ми да се облека с дънки ниска талия и да ми се вижда половината дупе и прашки, пък някой ако ме изнасили - той с кирливия си член да го вържат на въже и кастрираааат! Аз сладко зайче - ще си се обличам както си искам - той долен престъпник че ме е пожелал.... А някои жени си плащат, за да пият *** от епруветки. :))))))))))
88
0
 
0
 
! Отговори
dida преди 15 години
Niama zna4enie sas kakvo e oble4eno momi4eto!Oblekloto ne e pri4ina da go iznasilva tozi dolen kuh pra4.A iznasilvaneto e pri4ina da mu hvanat mrasnite topki barabar s omirisnia mu kirliv 4len da gio varjat na vazel i da gi otrejat /kastrirat/Takiva muhliovci tova zaslujavat/
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
85, на теб ти се е върнало нещо, като са те изнасилили. :)
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като казвам че жените насилват мъжете имам предвид че провокират да бъдат изнасилени чрез външния си вид. Защо това не е наказуемо? Подстрекателство за изнасилване. Извършвано от самата жена.
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
VSI4KO NA TOIA SVIAT SE VRU6TA, ne go zabraviaite.
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно това е мисълта ми, която явно не я следиш - момичето (жената) си мисли, че като се натъкми предизвикателно само този който тя иска ще погледне така на нея, а забравя, че колкото е секси и прелъстителна за приятеля или кандидат-приятеля си, толкова е и за всички останали мъже. Като иска да е секси само за приятеля си да се разсъблича само пред него, а не да се разхожда така по улиците пред всички. На загорелите пък мъже много им дреме за кой се е нагласила - xуя вече като им стане, мислят с него и това е в природата им. Така заради глупавичката жена/момиче стават белите.В повечето случаи жените насилват мъжете, но мъжете колкото и да са от желязо, при високи температури желязото се топи. Една умна жена може да управлява температурата, а на глупавата й теглят по една пaткa.Това е.
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти пък смятай колко си загорял:D Нормален човек не би скочил на момиче да го изнасилва. Момичето може да има приятел, за него да се тъкми така. Вярно е, че ходят рааголени и виновни за това са родителите им, но кой ви е казал, че го прави за вас:D
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вие женички трябва да осъзнаете като се обличате с една педя поличка и си изкарвате 3/4 от циците на показ, че сте красиви не само в очите на тези които вие искате - а се набивате в очите на всички. И всеки има право да поиска да ви тегли един х**. Някои остават само с мисълта за това, но други я реализират. И затова нямат вина те, ами самите вие с пилешките си мозъчета.Разбира се тук не слагам всички такива ситуации под общ знаменател. Коментирам само онези развратни куpвeнца, които прелъстяват с циничния си външен вид ("имам право да се обличам както си искам"), а после когато това което има да се случва при такъв външен вид се случи - един ред сополи, един ред сълзи и се жалват до небесата. Щом си си извадила цицитe - всеки който ги види има право да ги стисне. Щом си си разголила гъзa... Може да продължиш мисълта ми сама, надявам се. ;)