За кой ли път? Челен удар, трима убити, опожарени коли

Едната кола е със софийска, другата - с пловдивска регистрация; загина 25-годишна жена и двама младежи
17 авг 2008 12:28,
128
За кой ли път? Челен удар, трима убити, опожарени коли
Според МВР, газовата уредба в единия автомобил е причината за възпламеняването им след сблъсъка. Снимка: Булфото

Нов ужасяващ пътен инцидент взе три жертви в неделя.

Трима души загинаха при тежка катастрофа край Ямбол.

Сблъсъкът е станал между детелината за Ямбол и село Тополчане.

По първоначални данни на МВР едната кола е със софийска, а другата – с пловдивска регистрация.

При челния удар колите са се запалили, причина за което е газовта уредба на софийската кола.

В пловдивската кола е загинала 25-годишна жена от Пловдив, а жертвите от софийския автомобил са двама млади мъже, чиято самоличност още не е установена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
53, отговаряш ли си защо София е набъбнала с 1 млн. души? те току-така няма да тръгнат да се изселват от селата да отидат в София. отговорът е заради успешната икономическа политика на Иван Костов, който затвори предприята в провинцията и източи бюджетите на окръжните градове, а обвини че комунистите са виновни. и защо сегашните частници и кредитни милионери не инвестират в провинцията ами все в столицата? излиза че продължава един грандиозен грабеж от столицата спрямо местните бюджети на окръжните градове.
86
0
 
1
 
! Отговори
Ivanova преди 15 години
Skoro bqh chela,che v Balgariq ot patni incidenti minalata godina sa zaginali poveche hora ot kolkoto v Sarbiq po vreme na voinata.Hora ,zamislete se.Tova,che imate pari ne znachi ni6to.Ne mojete da varnete jivota na decata si.
85
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Половината от хората които четът тази статия си мислят че на тях неможе да им се случи такова нещо, но незабравяйте утре може и вашата снимка да е тук!!! Без значение е дали имаш 2 или 20 години опит зад волана, никога не е късно животът ти да свърши на пътя.
84
0
 
1
 
! Отговори
Valio преди 15 години
отново четем за смърт по родните ни пътища,избива ме се един друг,и като нация може да изчезнем ако така се самоунищожаваме,верно и пътищата не са пътища за големи скорости ,но можем по да си помогнем сами ако има дисциплина на пътя,колко малко трябва нали....?
83
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
до всички шофиори: НЕ СЕ МИСЛЕТЕ ЗА БЕЗСМЪРТНИ НА ПЪТЯ !!!
82
0
 
1
 
! Отговори
Европеец преди 15 години
Tова, че пътищата били лоши щеше да е голям проблем, ако в закона пишеше, че "пътната обстановка трябва да се съобразява с водача". ОБАЧЕ, за изненада на всички, в закона пише точно ОБРАТНОТО!!! Ъъъъ, защо ли? Предлагам да не издаваме тайната, a да я оставим за домашно на тъпите балкански неандерталци, обитаващи тази територия - може пък да еволюират до хомо сапиенс един ден...
81
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Bog da gi prosti!
80
0
 
1
 
! Отговори
ivan преди 15 години
tuk imame pocinali a vas izobsto ne vi e jal a sa gavrite edin den i na vas moje da se sluci no obsto bih kazal niye ne sme hora taka sme vizpitani ot dirjavata bog da ni e na pomost
79
0
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 15 години
За какво са ни хубави пътища,след като не сме дорастнали умствено за тях ? Докато има хора по пътищата на България,които се мислят за безсмъртни и че шофирането е детска невинна игра,ще има черна хроника.Лошото,е че не знаем дали след малко подобен убиец няма да кара срещу мен или Вас.
78
0
 
1
 
! Отговори
ЕКСПЕРТА преди 15 години
73 много си точен. Те ходят в офиса на Бат Сали. Той им взема парите и книжките са в джоба им. Но и много българи са били там.От Зарата съм и имам право да го твърдя.
77
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Да се забранят газовите бутилки!
76
0
 
1
 
! Отговори
do 74 преди 15 години
Абе бръмбар, ти мислиш ли, че ако направят пътищата като немските аутобани, по пътищата ще намалят скоростта?!?!? Какво са ти виновни пътищата, че е пълно с ненормалници, които сядат зад волана след 5 ракии, или такива, които си мислят, че са Шумахер и си играят на Формула 1 на пътя?Всеки нормален човек може да си направи елементарния извод, че ПТП-тата у нас са причинени в 99% от случайте поради несъобразена скорост и/или рисково изпреварване. Аман от такива *** като теб!
75
0
 
1
 
! Отговори
papi преди 15 години
Не са виновни пътищата, ти карал ли си по европейски пътища?Виновни са нашите Велики шофьори, те са единствените безсмъртни, и най добри в управлениоето!Ако си всеки ден по пътищата вечни на България ще се удебиш, че Европа е сбъркала с приемането ни!
74
0
 
1
 
! Отговори
ivan преди 15 години
КЪДЕ СА НИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЪТИЩА ????? Този надпис видях на задното стъкло на едиа кола в Варна . И мисля аз също да сложа подобен ! И не-знам защо още никой не е подел подобна инициатива явно когато парите говорят всички мълчат , а когато умират нелепо хора ни обясняват че причината е всичко друго но не и пътищата :(
73
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
nyakoi da e vijdal ziganin v uchebna kola,a
72
0
 
1
 
! Отговори
ЕКСПЕРТА преди 15 години
Културата на пътя е нещо на което заложено в Закона за движение по пътищата и Правилника към него. Но кой инструктор ти е показал и казал при каква скорост колко метра ти са необходими за изпреварването на движещия се пред теб автомобил. Никой. Защото не знае. А той не направил опит да си отвори учебника за да го прочете. Мързи го. Мисли само за парите. Защото какво ще стане не го интересува. Но това не е предмет на темата. Отплеснах се.
71
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
v kracmata na selo mai e po veselo
70
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
stiga s tazi azbuka.koito ne razbira da ne otgovarya
69
0
 
1
 
! Отговори
vally преди 15 години
abe vie ste tyk za da napishete komentar po temata ili da se karate pomejdu si ? q po seriozno...tova da ne vi e kruchmata na selo
68
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
66 prav si,no ni lipsva kultura bratche,kultura