За кой ли път? Челен удар, трима убити, опожарени коли

Едната кола е със софийска, другата - с пловдивска регистрация; загина 25-годишна жена и двама младежи
17 авг 2008 12:28,
128
За кой ли път? Челен удар, трима убити, опожарени коли
Според МВР, газовата уредба в единия автомобил е причината за възпламеняването им след сблъсъка. Снимка: Булфото

Нов ужасяващ пътен инцидент взе три жертви в неделя.

Трима души загинаха при тежка катастрофа край Ямбол.

Сблъсъкът е станал между детелината за Ямбол и село Тополчане.

По първоначални данни на МВР едната кола е със софийска, а другата – с пловдивска регистрация.

При челния удар колите са се запалили, причина за което е газовта уредба на софийската кола.

В пловдивската кола е загинала 25-годишна жена от Пловдив, а жертвите от софийския автомобил са двама млади мъже, чиято самоличност още не е установена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много ли е достойно и гордо да не знаеш да пишеш на родният си език!За вас какво е достойно тогава и каква ви е ценностната система, след като в нея няма значение дали си грамотен?
66
0
 
1
 
! Отговори
ЕКСПЕРТА преди 15 години
Навлезлият водач в насрещната лента за движение , при изпреварване или неуспешен опит за изпреварване, носи вината за случилото се. Изпреварва защото бърза.А бърза защото само той си знае защо. Тръгнал късно, писнало му е бавното пътуване по задръстените от автомобили пътища и т.н. Ако можеш да го попиташ можел ли е да пътува през ноща-сигурно е можел, но ...тогава гаджета и т.н. Това с газовите уредби и страшно през лятото. Зимата е по - приемливо. А при правилно поставени уредби трябва да се затваря притока на газ от бутилката при внезапен удар и разрушаване на инсталацията.Има и още, но не ги разбирате тия работи, пичове...
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ne sam toya koito e pisal,no kvalifikaciite ne sa dostoini
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не се правя на умен и нямам такива претенции, но да не можеш да пишеш на родният си език си е чиста олигофрения.Пък чак си тръгнал и да писателстваш и да се излагаш!Като не можеш да пишеш по-добре не пиши и не се излагай!
63
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
abe 61 ne se pravi na mnogo umen
62
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"шуфйори"-ама много ме кефи!!!!!Направо вяма такава простотия!
61
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Пенчо бе, чети!Пенчо не чете.Пенчо бе, учи.Пенчо не учи. И сега пише "шуфйори" и дава акъл на другите по сайтовете, но не се усеща, че става за смях в цяла България!
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
да нямаш предвид да видим какво правят...селяните?
59
0
 
1
 
! Отговори
Pencho преди 15 години
Проблема с катастрофите е следствие на следното уравнение:Коли последна ръка+ "съвестни" полицаи+ български шуфйори+ "првокласна пътна настилка". Се едно открих топлата вода ,а?
58
0
 
1
 
! Отговори
scum преди 15 години
... изглежда е този който псува софиянци !Пък и изглежда си няма друга работа в момента и чегърта по форумите простотии.
57
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
abe vie kadeto mnogo komentirate, izlizate li izvan grada v koito jiveete da vidite za kakvo stava vapros po ulicite?
56
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Е как ше са 80% комплексари и 20% селянията, че нещо математиката явно ми куца?
55
0
 
1
 
! Отговори
TIODOR преди 15 години
SOFIQ 80 procenta selqni i komleksari i 20 procenta selqniq navsqkude
54
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Да добавя - случи ми се напоследък да пътувам с междуградски автобус. Когато стана време да слизаме няколко души, един баят селянин застана след мен на тясната пътека и каза: "Извинете, може ли да мина", казах му:" Ми минете ама какъв е смисъла като и аз слизам на тази спирка?" Но идеята на един селянин е да задмине, да слезе пръв, да стигне пръв, да избута с лакти всички преди него. Някой да ми каже къде е смисълът във всичко това?
53
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Нека не забравяме, че София в последните години набъбна с около 1 милион души, така че хората със софийски номера са в повечето случаи селяни. Селянинът е свикнал да нема светофари, да нема задръствания, да не живее сред много други хора и - каква е първата му работа след стъписването от големия град и многото хора - да се бута, да изпреварва, да иска все да е пръв, като се прибави и мизерното възпитание - е да - това е то "новият софиянец". Псувайте ги колкото искате - това сте вие, от село.
52
0
 
1
 
! Отговори
сашо преди 15 години
Най-напред ще кажа , че правилно съм си написал кода. Много често ме карат да повторя када , все едно не съм го написал правилно , за да засечат от кой компютър се пише.номера от селси вечеринки. Това може да го върши само мерзавец. И така за катастрофите. Време е да се каже , че 90% от катастрофите се дължат на лошите пътища. От времето на Тодор Живков никой не е построил и ремонтирал свястно пътищата.Управляващите само крадът. Няма друга държава с толкова лоши пътища , но те си имат яхти , самолети и т.н., а хората се избиват по пътищата.?0 години не се строят пътища , а колите се увеличават .Време е да кажем и за тротоарите. Всяка фирма , която строи кооперация си оправя и тротоарите, въпреки че това е работа на общината.След това общината си актува тротоара и си прибира парите от нашите данъци, увеличават си заплатите за рушветите да не говорим.Това е България , ще има все повече катастрофи, все повече пътища - убийци и все повече простаци , които за всичко ще обвиняват шофьорите.
51
0
 
1
 
! Отговори
strasho преди 15 години
"Водачът на пловдивска лека кола "Пежо" изгубил управление над автомобила, влязъл в насрещната лента за движение и се ударил в движещия се по посока към София софийски лек автомобил "Сеат Марбела". От удара автомобилите се възпламенили и Изгорели, предаде БТА.Полицаите са открили три трупа в двата автомобила. След оперативно издирване служителите от ОДП Сливен установяват, че "Пежо" - то е управлявала Е. М. /25 г./ от Пловдив"Преписано от дир.бгНякой от поплювките отдолу да каже нещо сега.
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Какво ти е виновна държавата 47, тя ли те кара да изпреварваш рисковаяно и без видимост!Стига оправдания.Дано по-бързо да се изтрепете вашта......
49
0
 
1
 
! Отговори
Шофьора преди 15 години
Да стигнат там за където са тръгнали, извенявам се за грешката, но съм на пета бира...П.П. Не карам в момента, за органите на КАТ.
48
0
 
1
 
! Отговори
Шофьора преди 15 години
Между софианци има много добри шофьори, разбира се има и големи головодници, но това важи за всеки един град. По-важно е да караме така, че да искаме ние и тези около нас да живеят по-дълго и да стигнат там за където са стигнали...Нека не се караме, а да постъпваме с колегите си на пътя така, както искаме с нас да се постъпва...