Екшън в Пампорово. Мъж потроши гаджето си в хотел

Жената е в болница със счупена лицева кост, избити зъби и комоцио, без опасност за живота
24 авг 2008 10:27,
136
Екшън в Пампорово. Мъж потроши гаджето си в хотел
Снимка: БГНЕС

40-годишна столичанка се е оплакала в МВР, че снощи Иван. В, с когото живее на съпружески начала, я е пребил в хотелската им стая в Чепеларе.

Жената е настанена за лечение в МБАЛ – Смолян със счупена лицева кост, избити два зъба и комоцио, без опасност за живота.

Мъжът е арестуван, по случая е образувано досъдебно производство.

Полицияата изяснава причините за жестоката саморазправа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жените напоследък много нахакани станаха. Само с бой ще ги върнеме там където им е мястото на тези дриcли.
54
0
 
0
 
! Отговори
Боримечката преди 15 години
Ти като си "умна" българка що не избяга? Освен умни българи и маса *** и *** избягаха, дето не става нищо от тях в България. А като си голя "специалиска" по потентността и самочувствието на българските мъже, я кажи дали ти имаш самочувствие и потентност?
53
0
 
0
 
! Отговори
я да питам нещо преди 15 години
51, не знам кой е смачкан и кой не, ама огромна част от жените много обичат да лъжат мъжете си и тогава защо ходят при други, след като всички били "смачкани"? Май комплексарщината при жените по-голяма.
52
0
 
0
 
! Отговори
torbalan преди 15 години
jenite da si priznqt 4e obi4at da gi po6lqpvat, kakto ba6ta im gi e perda6il.
51
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 15 години
от това, което прочетох тук истина видях само в коментар 38 - щото нашите мъже, повечето са бедни и имат проблеми с потентнотта и нервите. Чувстват се самоуверени само тогава когато се напият до напикаване и се надрусат до малоумие. Бият щото няма к во да кажат и к во да покажат за т ва. Българският мъж е смачкан, няма самочувствие, не е уверен в себе си, умните българи вече отдавна са в чужбина и когато си дойдат в БГ за молко ясно се вижда колко е променен манталитета им. Разбира се всяко правило има изключение, но реалността тук е такава за съжаление.
50
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Ти понеже си жена да ти кажа, че "повечето български мъже "не си "мерят *** пред приятелите". Тия, дето имат пиш-ки си мълчат и действат, а ги мерят само тези, дето не ги употребяват освен за пикаене. За алкохола и боя си права, но то важи само за комплексираните т.нар. мъже, дето не могат да кажат две приказки за да свалят жена, затова чукат само к.урви. Така че като казваш, че сме били "направо жалки", то е повече от смешно. Не, не сме всичките. Толкова брутално и нагло някои жени лъжат мъжете си, че направо ми става драго. Чужденците в България те кефят - доколкото разбирам вероятно най-вече черните ***, нали? Не знам на колко си години, ама след няколко като се сбръчкаш и ти увисне кожата и те няма да те погледнат.
49
0
 
0
 
! Отговори
ares преди 15 години
...
48
0
 
0
 
! Отговори
ZEN преди 15 години
...аз лично след малко ще се къпя /отново/ и ще ходя да се позабавлявам с една женичка, снощната между другото беше доволна /както винаги/... както и да е... както казах, жените въпреки псевдомозъчната си дейност трудно стават за друго нещо... айде играйкайте си с пластамсата...
47
0
 
0
 
! Отговори
f преди 15 години
и аз благодаря за вибраторите, по-добра компания са от българския мъж.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой от вас не знае какво му е говорила жена му, тъй че не бързайте със заключенията... И все пак побоя не е решение
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе,4епеларе в Пампорово ли е?????-а що,се отнася до жертвата,или не е духала или не си е направила добре сметката като се е захванала с юна4агата.От край време мъжете в бг.са известни с аругантното си поведение/наследство от комунизма/,вси4ки се мислят за пи4ове ,а в ебането са гола вода и после жените виновни и защо кривкат ,ами затова -вършете си работата както трябва и си скатасвайте псювните и юмруците /всяка жена за да ви задоволи искате да е в леглото ,пък после защо е .Абе ,вас може ли някой да ви разбере.Без коментар.
44
0
 
0
 
! Отговори
ZEN преди 15 години
"Добре че в България има и чужденци..."добре е, добре е че има и жени, които предпочитат твърда валута... но това е ясна тема, нали... щот е скъпичко и не се рентира навън.освен тва, самата мисъл за "*** и шеф", вече дава достатъчна яснота по въпроса... без коментар...пиша и се забавлявам... жените стават само за това разбира се...
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
внимавай с чужденците мацеаз също не разчитам на мъж за да ми плаща сметките, нито да ми купи кола.благодарение на родителите ми имам добро образование и доходна професияно, както се казва, хубавите ябълки прасетата ги ядатнаправих голямата глупост на една специализация се забих с италианецдокато ме вкара в леглото, беше най-големият кавалер, после като забременях си показа истинското лице
42
0
 
0
 
! Отговори
ligla преди 15 години
Това ще да е причина 1 . И понеже човек задължително трябва да де учи и от чуждите грешки . / Уважаеми дами , за Вас се отнася / В подобна ситуация не оставяйте партньора си полу-пиян по-добре той да лежи за алкохолно натравяне от колкото Вие обезобразени , беззъби и почупени .
41
0
 
0
 
! Отговори
Веселин преди 15 години
Еманципирана *** по-големи от българките нема а ти ми приличаш ан една бивша комплексарка наистина ужасно същество наи-много съм мразел еманципирани дрисли разбери генетично е заложено да зависите от нас и изкривеното ново общество няма да промени това,а за такива като тебе добре,че моите хора инжинерите са изобретили вибратори!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo!To4no taka,podkrepqm te i dopulvam-mujete nemogat da mi se merqt i na malkiq prust!
39
0
 
0
 
! Отговори
f преди 15 години
по-големи - к у р в и- от нас - ама думичката не се е изписала
38
0
 
0
 
! Отговори
f преди 15 години
Мъжете се фукат с краката на жена си, а жените с колата на мъжа си.И тая "гъзария" е типична предимно за нашата скромна държавица.МОМЧЕТА, докато си избивате комплексите като се правите на компетентни /!!!!!!!правите на компетентни!!!!!/, ние жените ще ви гледаме сеира и ще търсим по-добрия - некомплексирания. И търсенето на по-добрия прави ли ни ? Че кой не иска да бъде щастлив? Друг е въпроса, че вероятно ще е напразно. Защото ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРСКИ "МЪЖЕ" са свикнали да си мерят *** пред "приятелите", да показва силата си с бой върху жена си или с количеството алкохол, което поглъща и ги прави още по-импотентни! Направо сте жалки. А и за да си спестя изказвания относно коли пари и т.н. - и колата съм си купила сама, и апартамента, в който живея съм си купила сама и на шефа *** не правя - и изглеждам перфектно, и на мъжете се присмивам отвисоко, защото вие сте по-големи от нас! Добре че в България има и чужденци.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не че мъжете сте много свестни,или европейци..На светлинни години сте от французите примерно,но което си написал е вярнооо
36
0
 
0
 
! Отговори
xol преди 15 години
bravo na 35