Двама младежи загинаха в зверска катастрофа

Инцидентът станал тази нощ в плевенското село Комарево
27 авг 2008 12:45,
98
Двама младежи загинаха в зверска катастрофа
Снимка: Булфото

Двама млади мъже загинаха при зверска катастрофа тази сутрин в плевенското село Комарево. В колата са пътували четирима младежи.

Инцидентът станал около 02.20 ч., на ул. "Хан Кубрат" в селото. Лек автомобил Сеат Кордоба със софийска регистрация, управляван от 21-годишен мъж от същото село, при движение с несъобразена скорост,  се удря в крайпътно дърво в дясно по посока на движението.

Водачът загубил контрол над автомобила заради високата скорост.

За ликвидиране на щетите от катастрофата е извикан и специализиран екип на РС”ПБС” - Плевен.

Пожарникарите с хидравличен уред са разрязали вратите на лекия автомобил и освободили пострадалите. Водачът е починал на място.

Возещият се зад водача 22-годишен мъж от с. Комарево е откаран в ЦСМП – Плевен, където по-късно също е починал.

Другите двама пътници – младежи на 18 и 19 години от с. Комарево са получили фрактури на крайници и охлузни рани, като 19-годишният младеж е настанен в Ортопедична клиника – Плевен за лечение, без опасност за живота, а 18-годишният е оставен за наблюдение в МБАЛ - Плевен, без опасност за живота, с охлузни рани.

Водачът и пътниците не са ползвали обезопасителни колани.

Произшествието е посетено от дежурна оперативна група. Уведомен е дежурен прокурор от ОП – Плевен. Работата продължават служители на РПУ Долна Митрополия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
8
 
32
 
! Отговори
боли ме преди 15 години
има хора ,които са доста бързи с пистолета. Така ,че гледай ти да не се блъснеш в някой"телеграфен" стълб.Има едно правило ,което аз никога не забравям "не важно ,че носиш пистолет,важно е колко бързо ще го извадиш. ПП не съм от тез кдето се кротват с 80 ,а си карам около разрешената,ама се страхувам по пътищата от такива изписани с подобрение .Тренирам постояно бързо вадене и зареждане,че то в България станаха много .........
78
8
 
32
 
! Отговори
нормален преди 15 години
смятам,че трябва да се въведат чипове във всеки новопроизведен автомобил,ограничаващ скоростта,както следва:до 50км/ч в града,до 90-извън града и до 130-на магистралата,като старите бъдат постепенно спрени от движение.При това-не само в България.
77
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Карайте си както искате,убивайте се,само не взимайте никои с вас.Другите хора не са ви виновни,че нямате желание за живот.Спрете да убивате невинни хора по пътищата.Убивате деца ви ***
76
8
 
32
 
! Отговори
* преди 15 години
Знам, че признанието ще облекчи тийнейджърската ми душа! Не съм на на 30 а очаквам всеки момент да взема книжка! Завършил съм УБР, но не ми личи! Простете, ама ми беше скучно! Иначе ако мога някога да си купя бърза кола въпреки, че осъзнавам, че това няма да стане докъто навърша 30, пък ако може и Мерцедес да е..., бих карал с 240! А бухалка наистина имам-гоня си в Малашевци вечерята с нейна помощ!
75
8
 
32
 
! Отговори
ryan преди 15 години
Помпай брат, че то мозъчни гънки като няма, трябва да се компенсира по някакъв начин, хахаха. Много, много - брутално смешен си, човече! Схемата е ясна - грозен мерцедес, помпаш, не бачкаш (то от фитнес нема време), яко чалга и мацка - перхидролка! Лелелеле - достраша ме! Като карам вече ще внимавам да не ми присветква някой, че как да кажа - и аз карам у лево :), ама ще си взема бележка, че да не си събирам зъбките по асфалта:)))) Много много смешен...
74
8
 
32
 
! Отговори
Трън преди 15 години
Хехехехе че мен ме хвана страх да карам по магистралите, ще бича само по стария път до Пловдив че да ми е спокойно хахаха
73
8
 
32
 
! Отговори
* преди 15 години
Оти'ам да помпам че стана 16.00. И надявам се като ви се лепна отзад с дългите да бегате на дясно да си нямате проблеми!
72
8
 
32
 
! Отговори
* преди 15 години
Какво като имаш пищов бе? Ще ти счупя пръстите на ръката преди да се сетиш че имаш такъв! Имай "късмета" на мен да ми се отваряш!
71
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Турбо селските "гъзари(комплексари)! Пича с бухалката, ти за огнестрелно оръжие да си чувал?!? Че като ти го наврът в носа и бухалката в ?!?! Запазете си излишните "гъзарски" коментари! Ходете си на село и си бийте съселянчетата дето ви се пречкат да карате с 200++. И това с "като ви примигвам се прибирайте вдясно по-живо", бате реши ли един малко по умел водач ти НЯМА ДА ГО ИЗПРЕВАРИШ! Ще караш ОТЗАД и ще псуваш, щот си ***!
70
8
 
32
 
! Отговори
Трън преди 15 години
В тия анонимни форуми не е ясно звездичко скапан пикльо на 15 ли си, или си скапан пикльо на 30 :) имаш или нямаш пистолет, бухалка или квото щеш. И да имаш и да нямаш, нали виждаш какво е отношението на хората, един ще гръмнеш, втори ще гръмнеш, но следващия ще ти навре пистолета дълбоко дълбоко в ***. Иначе малко ме впечатляваш, нали знаеш, че хората които много говорят, малко вършат. Така че яко някой ден, някъде, то ще си покаже кой кого и как :)
69
8
 
32
 
! Отговори
ryan преди 15 години
хихи, бухалка викаш? Ти без майтап си от псевдо-гъзарите, баш-комплексарите, дето само из форумчетата вършеят. Дълбоко се съмнявам че някой ти завижда за каквото и да било (колкото и да се надяваш, хах) ;)
68
8
 
32
 
! Отговори
* преди 15 години
Извадил си късмет! Преди 3 седмици знаеш ли какво стана в Дружба? 4-*** младежи се оказаха виновни за това че са спрели на мястото на някакъв човечец пред панелката му за да хапнат в обедната си почивка. Първоначално словесна престрелка, после огнестрелна. 2 - *** от младежите са простреляни тежко. 5 пъти проверявах в електронните новинарски издания, нищо неможах да намеря! Та ... имай едно на ум!
67
8
 
32
 
! Отговори
Ония №37 да млъкне преди 15 години
До обичания от всички 37 :DНачи 1во. ти не си на 30, по скоро си на 14-15 години (казвам го защото преди 2-3 год. бях същия маймун). 2ро по скоро аз ше стана самолет, отколкото ти да си купиш Мерцедес...3то. Ако ме мелнеш на магистралата с 240 ти обещавам че ше те ритам до Лъвов Мост, където ше те спрат за превишена скорост.Колкото до момчетата, смятам че шофиорът е бил виновен... без колани, с превишена скорост. :( Можеби е искал да се изгазари малко, но просто е преминал границата. Уви никога няма да разберем... Лека им пръст!
66
8
 
32
 
! Отговори
умньо преди 15 години
За такива скорости си има стари летища,на които всеки може да си кара с колкото си иска.Другото е от първите 7 години. Бог да ги прости.
65
8
 
32
 
! Отговори
По луд преди 15 години
Звездичко, и аз имам Мерцедес таман 2 и спазвам ограниченията щото ми е кеф да тормозя бързаците! Ама за тези които имат бухалки и дръзнат да ги използват имам пищов!!! И го използвам, а пък за последствията Наказателния кодекс ни е дарил с разпоредбите на чл.12 неизбежна отбрана ! Бог да те прости, ще намери за какво
64
8
 
32
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
baq narod se izbi po na6te puti6ta,i vse mladi hora.Za sujalenie kvoto i da si govorim tuka,statistikata 6te si se pulni.Teq katastrofi po na6ite puti6ta sa neizbejni poradi:Lo6 mantalitet,tehni4eski neizpravni koli,lo6i puti6ta i lipsa na mantineli.
63
8
 
32
 
! Отговори
луната преди 15 години
оня ден бих на една безиностанция такъв кат тебе дето премигва ,сега ще се оглеждам и за теб
62
8
 
32
 
! Отговори
* преди 15 години
За ей такива отворки като теб си имам бухалка! Айде набий ми спирачките, после ти ще плащаш за козметични операции!
61
8
 
32
 
! Отговори
Трън преди 15 години
сега видях пак че звездичката се е проявилааз пък призовавам, видите ли да Ви присвяткват, намалявайте на 80, не мърдайте от платното, мигайте, ако ви се лепне отзад на метър, натиснете спирачка лекинкооооо и айде да му е честито, да плаща той или застрахователите.
60
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
ami taka kato se gizarqt popiti6tata 6te ima da otivat v ada karayte vnimatelno ne se gizarate