Глутница псета нахапаха мъж в "Симеоново"

Полякът Йержи Шлензак е приет в болница с рани по ръцете и краката
29 авг 2008 10:01,
141
Глутница псета нахапаха мъж в "Симеоново"
Снимка: Булфото

Полски гражданин е нахапан жестоко от глутница кучета в района на кв. "Симеоново" в столицата.

Георги Дончев, баща на автомобилния пилот Крум Дончев, който е приятел на поляка твърди, че Йержи Шлензак слизал снощи пеша от паркинга на Симеоновския лифт към Околовръстното, когато бил нападнат от псетата.

Мъжът е нахапан по ръцете и краката, съобщава агенция Фокус.

Докато се бранел от животните, той паднал на земята, при което си е наранил и главата.

Полякът е откаран в Окръжна болница, където в поликлиниката са му оказали първа помощ.

Георги Дончев сигнализирал на "горещия телефон" в Столичната община.

Оттам му отговорили, че почиват след 19 часа вечер и ще вземат мерки на следващия ден  (днес). 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
2
 
! Отговори
Кучетата и бъзльовци преди 15 години
Кучетата безпогрешно откриват бъзльовците и започват да се майтапят с бъзльото. Но о, боже - бъзльото имал компютър и може да си излее всичките комплекси на воля.
99
0
 
2
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Ako vsichki *** plashtaha danaci, shtyahme da imame " 24 chasa 7-dni v sedmicata Kmetstvo Sofia" Zvuchi dobre , nali?
98
0
 
2
 
! Отговори
Всички садисти да се преди 15 години
Всички садисти трябва да се изтрепят, а отношението към кучетата е много добро мерило доколко си садист. Най-добре е садистите да се трепят по същия начин, по който предлагат да се трепят кучетата.
97
0
 
2
 
! Отговори
И в Гърция иам бездо преди 15 години
И в Гърция иам бездомни кучета - виждал съм ги, както в Атина, така и по островите.
96
0
 
2
 
! Отговори
Коригиран номер 72 преди 15 години
Там един номер 72. от 12:33 много се е оплел, та се налага да по поправя грешките.*Не разбирам защо бъркате любовта към животните с това да имаш домашно животно вкъщи?! Това са две различни неща. Дори по-скоро тези, които държат 'любимци' В вкъщи НЕ СА чисти егоисти и обичат ХОРАТА и ЖИВОТНИТЕ.ЛЮБОВТА към животните не се асоциира с това дали им се кискат, хранят или лигавят по цял ден.Лично аз бих предпочел да НЕ се закачат животните от улиците ЗАЩОТО те са възможно най-безобиднИТЕ поради простата причина, че те НЕ представляват опасност за НИКОЙ без изключение, като децата и възрастните са най-НЕзастрашени.На всички САДИСТИ им пожелавам да ги поухапят тук-там(до такава степен - в зависимост от нуждата на осъзнаване)- наказателно и да им дойде акъла, защото ако не се обединим няма как да се променят нещата!
95
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
няма зна4ение какъв паспорт има ухапаният. а за отношението към българите в чужбина мога само да кажа, че не бандитите и проститутките от цивилизования запад идват на Балканите, а обратно... от всички европейски столици само в София и Букурещ има глутници кучета по улиците. за какво говори това?!само едно не проумявам: защо от дълги години общините и другите "служби" не взимат решителни мерки. какви ти ваксини, какви ти кастрации :(
94
0
 
2
 
! Отговори
Хуманен преди 15 години
***, за прабългарите кучетата са били свещени животни. Затова са били използвани от жреците и не всяка сутрин.
93
0
 
2
 
! Отговори
Ela pri batko преди 15 години
Ama molq vi se poglednete pozitivno - ami ako ne bqha obezparaziteni i vaksinirani gorkite ku4enca, 4oveka sega 6te6e da ima bqs i balhi, razminal se e s malkiq dqvol, samo uhapvane :S Ku4eza6titnicite - pojelavam vi po edna takava slu4ka maloumnici takiva, i po edna na rodadta vi do deveto kolqno, posle 6te govorim ;)
92
0
 
2
 
! Отговори
niama преди 15 години
вместо всеки сутринта да си чете хороскопа може да прави като пра-българите: да изкорми един *** и по вътршностите му да гадае за бъдещето
91
0
 
2
 
! Отговори
Alex преди 15 години
,,Vsichki kucheta triabva da se iztrepiat ..... ,, - ami DA, ZAPOCHVAIKI OT TEBE !!!!!!!!!!
90
0
 
2
 
! Отговори
sir Urien преди 15 години
Надали ако нахапания беше българин щеше да се отдели някакво внимание на случая от медиите, защото се случва всеки ден. Но така е - дойде ли някой чужденец в БГ става най-важната личност, а отиде ли някой българин в чужбина, той е по-нисш от всички и на него се гледа по-лошо отколкото на *** тук...А какви са тези крайни мнения - за изтребването на кучетата? Те отговорните лица не вземат мерки за намаляването на популацията на ***, та за кучетата ли ще вземат? Но моля ви се, ама вие не знаете ли че в БГ колкото по-вредно е дадено нещо, толкова повече се толерира то (от зложелателите на България, чиито *** ни управляват)? Виждам че много хора се оплакват от скорошни инциденти с бездомни ***, но колкото и да е актуален проблемът, не очаквайте национално безотговорните ни управници (и държавни и общински), които сега са по резиденциите, да прекъснат почивките си за да вземат адекватни решения. Точно тяхната безотговорност поражда крайните действия на хората, като тровенето на животните. И точно тази безотговорност ще е виновна за последващите епидемии.
89
0
 
2
 
! Отговори
кучемраз преди 15 години
Къде се скътахте бе помиари ?! Оня ден много ревахте колко миловидни били животинките и как не трябвало да се изтрепват до крак, как те нищо не правили и т.н. ....... *** вземайте си ги у дома не им се радвайте по улиците! Всички кучета трябва да се изтрепят!
88
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
ne iskam da se otrovyat i kotkite - da ne mislite, 4e samo ku4etata 6te umrat... opasno e.ako nyama kotki 6te se razmnojat plahovete pri tazi mrysotia i hranitelni otpadatsi
87
0
 
2
 
! Отговори
разумен преди 15 години
Ако глутница кучета живее близо до вас, пригответе им 2 кила евтина наденица с отрова или игли на парчета вътре и готово!
86
0
 
2
 
! Отговори
dido преди 15 години
пред нашата кооперация на улица странджа има над 10 бездомни кучета, които често ни нападат. особено вечер, аз лично съм пострадал няколко пъти от това. множат се и стават все повече. а *** от квартала продължават да ги хранят. скоро едната *** роди 6 малки нови, които ден след ден растат и стават опасни и големи. по цяла нощ не може да се спи от кучешки лай, а *** от квартала продължават да ги хранят. другите мълчат. опитах се да повдигна въпроса, но никакъв интерес. но скоро някой ще пострада сериозно, въпрос на близко бъдеще. *** трябва да са проблем на общината, а са наш проблем. решението е едно - прибират се, умъртвяват се след 15 дни, ако никой не ги потърси и не делегира попечителство над кучето! бил съм в много страни в европа и азия. почти не съм виждал бездомни кучета другаде!
85
0
 
2
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
Аз даже се кефя,като чета,че кученцата са наръфали някое дете или някоя баба.Така де-ПРАВА ЗА КУЧЕТАТА в тази държава...а хората-кучета ги яли!
84
0
 
2
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
Аз,природозащитника и кучефена *** Олигофренски ви казвам:кученцата не са виновни-щом хапят хората,значи проблема си е в хората!Какво е правил тоя *** ник при кученцата???Да го ядат!И не само него-присъствах на отвратителна гледка-хора да пъдят добрите кученца,за да си играели на площадката някакви си деца-БЕЗОБРАЗИЕ!
83
0
 
2
 
! Отговори
шофьора преди 15 години
предприемчивите ще ме разберат....вземате тези кучета и ги обезпаразитявате, къпите редовно,фризирате, пудрите и отглеждате после започвате да ги предлагате като компаньони знам че има пазар защото обществена тайна е че дами от елитното и ВИП общество обичат да разнообразяват самотните си вечери в компанията на четериноги неуморни самци.....ще вложите малко но ще изкарвате много ....ай наслука
82
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ако няма друг начин - да ги избият. Сериозните проблеми изискват радикални решения. Хайде тия дето имат желание да се чувстват много възвишени, големи хуманисти и интелектуалци да вземат да си намерят друго поприще за изява, че на нас - потърпевшите от глутниците по улиците, ни омръзна да слушаме глупости в защита на кучетата.
81
0
 
2
 
! Отговори
К-9 преди 15 години
Честно, поляците не ги харесвам, но това престъпно бездействие трябва да спре. Не може да се занимаваме с глупости, неприятно е, чичковците и лелките от ЕС няма да ни потупат по гърба, но уличните кучета трябва просто да се унищожат - ухапвания, болести, изпръжнения.....не е истина