Ад по път за вкъщи! Мотор се натресе в Опел

Катастрофата е станала на булевард "Александър Малинов" в София
9 сеп 2008 18:47,
36
Ад по път за вкъщи! Мотор се натресе в Опел
Снимка: Булфото

Тежка катастрофа е станала на булевард „Александър Малинов“ в София във вторник привечер, видя репортер на Dnes.bg.

Моторист се е блъснал в син Опел на кръстовището между „Младост 2“ и „Младост 3“.

На мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията и „Бърза помощ“.

Към момента няма информация за здравословното състояние на моториста- той е отведен от мястото на произшествието с линейка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
BOBATA преди 15 години
Опелът синмоторът 4ервенбензинът скъпда влезе Ваньо *** да разкрие вината
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aide pa ti da ne znae6 kolko primerni sa motoristite da ne ti obqsnqvam kolko primerni sa shofiorite na koli ;)
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хаха, дали пък тоя моторист не е карал между 2-те колони коли по Малинов? ;) айде няма нужда да ни обяснявате колко примерни са моторджиите ;) 1 мотор трябва да заема място на пътя колкото една кола, а не да се навира между шамарите!
12
0
 
0
 
! Отговори
Автомобилист преди 15 години
Даже и вътре в автомобил при 100 километра не си защитен.Какво остава за мотоциклет, където само каската и дрехите са ти защита?Да не дава господ да паднеш със 100 километра, подхлъзвайки се на завой,или да ти се спука гума, или човека пред теб внезапно да спре....А за нахални и арогантни-мотоциклетистите сте даже и по-нахални и арогантни от таксиджиите!На връщане от морето група мотоциклетисти, мислещи се за безсмъртни, със скорост над 100 километра и насрещно движение се движеше по осевата линия направо.Ако първия спре внезапно, втория, третия и четвъртия са го ударили с гаранция!С гаранция ще влязат или в насрещното , или в колоната,и ще вкарат някой абсолютно невинен шофьор в затвора....Върха на нахалството е, че номерата на мотоциклетите им бяха небрежно затиснати с дисаги багаж,а единия го беше монтирал почти хоризонтално, за да се чете само отгоре.*** и селски тарикатски номера...Ако бяха в Германия, нямаше да минат и 100 метра така, щяха да ги окошарят веднага.Между другото, да сте чели за катастрофа със Германски , Австрийски или друг дошъл от бяла западна страна мотоциклетист?Няма и да четете скоро.При тях наистина закона за движение по пътищата,закона за триенето ,закона за центробежните сили и закона за инерцията важат и за мотоциклетистите.
11
0
 
0
 
! Отговори
kodjak преди 15 години
Кой е бил виновен не се знае. Факт е,че има пострадал млад човек. Казвам млад, защото не вярвам някой набо р на хан Крум да се качи на мотор...поради известни обстоятелства. Най-*** е,че никой в Бг няма възпитание на пътя. Днес прибирайки се от работа, минавам по бул. Хр. Ботев. Един с SLK в най-дясна лента си кара. аз съм зад него, защото на пл. Македония лявата лента е само за наляво. Светофара свети зелено за направо. Нашто момче си спря като пич, без да даде мигач, че иска да завива нанякъде..все едно мигача е на електромер и ЧЕЗ ще го таксуват...И какво правя аз?!?!? Хвърлям боб да видя дали великият баровец ще благоволи да продължи направо, ще завива или....За малко се размина ПТП-то..но ако беше станало, аз щях да отнеса вината, нали?!?Докато има разни пипони по пътя, които не се съобразяват с останалите участници на пътя, винаги ще има потърпевши.
10
0
 
0
 
! Отговори
прасета в космоса преди 15 години
мотористке, адреналина на матора е голям, знам, ама сте вървящи мъртъвци на две колелета. забавлявай се докато можеш, щото като паднеш (а това е почти неизбежно) и в най-добрия случай повече не можеш да ходиш ще се сещаш за моето мнение. приятна вечер
9
0
 
0
 
! Отговори
dido преди 15 години
а пък в събота един *** с голф при никакво движение реши да прави обратена на Ботев и блъсна едно момче съсъ скутер.то момчето за него не е участник в движението.всичко по малко от собствената кола не играе така си мислят всички
8
0
 
0
 
! Отговори
мотористка преди 15 години
четейки коментарите по-горе...или по-долу, в зависимост от гледната точка, вече ми става ясно защо такъв голям процент от ПТП са с мотористи...защото повечето водачи на леки автомобили са хора, на които им липсват първите 7 години...не можете да искате толерантност, колеги шофьори, без самите вие да бъдете толерантни. ние, мотористите, сме равноправни участници в движението...на никой не му прави впечатление, когато лъскава лимузина мине със 150 по бул."България", но мине ли някой с мотор, ще се пръснете от яд...и то само защото винаги сте искали да бъдете като нас, но никога не ви е стискало да го направите! поздрави!
7
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
с една дума...''***''. повече не коментирам
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да измрат ***!
5
0
 
0
 
! Отговори
do znaiko преди 15 години
ako tvoeto dete e toq motorist 6te misli6 po drug na4in.nqkoi ot vas otvorkovci da znae to4n otoq motorist skolko e karal?a ako opela e minal na 4erveno?vqrno e 4e motoristite ne sa nai primernite na pyrq no statistikata pokazva 4e 80% v koito ima smyrten slu4ai vinata e na voda4a na drugoto M P S
4
0
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 15 години
И кво? Да не се плашиме викаш, а? Много си мъдър! Че някой решил да става комета и някоя майка с дете какво е виновна, че е на пътя на кометата!??!?! И после кой виновен, че този е за да иам човешки трагедии????? Не само затвор, а и пердах им трябва, много! Повечето от тах са пълни простаци и тъпигьоси!
3
0
 
0
 
! Отговори
Знайко преди 15 години
нема да се плашите, тия мотореткаджии дето са по-*** ще измрат по пътищата, а на другите ще им дойде акъла и ще тръгнат с градския транспорт.
2
0
 
0
 
! Отговори
И-ДИОТИ преди 15 години
***! Всеки ден ги виждам! На булеварда с/у централна гара онзи ден един мина с над 150 км/ч правейки пируети около колите които изпреварваше! И с тази скорост мина през светофара! Същия случай днес, на Цар Борис 3 ти, Красно село кръстовището. Една група, 3 мотоциклета минаха с над 150 км/1 през светофара. За такива *** - ЗАТВОР! И-Д-И-О-Т-И!!!!!!!!!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
blekibleki преди 15 години
Абе като нямате иформация защо пишете, от тея 15 реда се разбира само че някой се е блъснал с мотор в столицата... изчерпателно, важно и обстоятелствено пояснено