Спипаната с подкуп служителка на ВСС не ще да ходи на работа

Илияна Накова е удължила болничния си лист до 8 октомври
20 сеп 2008 17:33,
30
Спипаната с подкуп служителка на ВСС не ще да ходи на работа
Снимка: Dnes.bg

Заловената с подкуп в края на август служителка на администрацията на Висшия съдебен съвет (ВСС) Илияна Накова е удължила болничния си лист до 8 октомври. Това съобщи главният секретар на ВСС Славка Каменова.

„Бях я поканила устно до 15 септември да се яви на работа и да даде обяснения. Тя трябваше да се върне от отпуск на 8 септември, но не дойде, а изпрати болничен до 8 октомври“, обясни Каменова.

ВСС очаква и становище от Инспекцията по труда за Илияна Накова.

Dnes.bg припомня, че Висшият съдебен съвет започна дисциплинарно производство срещу Илияна Накова, след като тя бе задържана на 28 август в Регионалното полицейско управление в Слънчев бряг.

Накова се опита да подкупи полицаи след предизвикано от нея пътнотранспортно произшествие. При инцидента пострада 66-годишна германска туристка.

32-годишната Илияна Накова навлязла с автомобила си срещу забранителен знак на улица с еднопосочно движение в курортния комплекс, минала с колата си върху крака на туристката и напуснала местопроизшествието.

Съпругът на туристката обаче настигнал Накова и уведомил полицията за инцидента.

Накова отказала да бъде тествана за алкохол и хвърлила пари на полицаите.

Тя бе задържана за 24 часа. След това Бургаската окръжна прокуратура я пусна под гаранция от 300 лева, след като й предяви обвинение за подкуп и предизвикване на пътнотранспортно произшествие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Da преди 15 години
интересува ли ги изобщо какво мислим ние нормалните хора за тях....едва ли. Иначе нямаше да сме на този хал!
8
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 15 години
Ау-у! Горката! Ами да и съберем помощи! Предлагам от ВСС да обявят номер и да пускаме SMS-и, че как иначе ще поддържа нивото си! Жал ми е за 1, да си мисли, че това същество /казвам същество, защото не мога да си помисля, че нормален човек ще извърши всички неща, изброени от 7 и ще се държи като ***/. Също смятам, че нещата ще се потулят, ще я пуснат, и че ще остане и на работа във ВСС - да не забравяме, че сме жители на BG, а не на Германия или Великобритания. Съдебната ни система е пълен ***, даже ще се изкефя, като й се размине, защото още веднъж съдебната ни власт ще се докаже като пълна марионетка в ръцете на правителството ни, зависимо от организираната престъпност.
7
0
 
0
 
! Отговори
Комисия по предложен преди 15 години
1. Накова навлязла с автомобила си срещу забранителен знак на улица с еднопосочно движение.2. Минала с колата си върху крака на туристката и напуснала местопроизшествието.3. Накова се е опитала да подкупи полицаи след предизвикано от нея пътнотранспортно произшествие.4. Накова е отказала да бъде тествана за алкохол.5. Накова е предложила пари за подкуп на полицаите.6. Висшата служителка от ВСС е задържана за 24 часа.7. Главният секретар на ВСС Славка Каменова мисли да я покани на кафе с бяло сладко, но на Накова и е през оная работа.8. Остава ВСС да предложи Накова за СЛУЖИТЕЛ НА ГОДИНАТА на ВСС.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
taia ot kakvo se razbolia be ,hora? gorkata!
5
0
 
0
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Егати смешната гаранция 300лв това парили са за нея , тя за 1 час ги вади сигурно .Колкото е сериозна таз гаранция толкова и ще си получи заслуженото.
4
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 15 години
Какво ще се крие тази *** корумпирана ,като всички мутри и мутреси от посоченият съвет ? Престъпница !!! Уволнение и съд !Такива са правилата на играта ,ама не в Българско !
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Боже, още ли е служителка на това ведомство? Нали уж се променяме? Мисля, че нейното заслужено, е нашето незаслужено.
2
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Надявай се... Катоз атихне медийния интерес и делото ша навлезе в трета глуха...
1
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Тази к.*** ще си получи най-накрая заслуженото!