Шофьор и ватман се сбиха в София

Четири трамвая бяха блокирани на булевард "Константин Величков"
30 сеп 2008 20:42,
62
Шофьор и ватман се сбиха в София
Снимка: БГНЕС

Четири трамвая бяха блокирани на столичния булевард "Константин Величков".

Трамваите бяха спрени от движение между кръстовищата на булеварда с улиците "Тодор Александров" и "Александър Стамболийски".

На кръстовището на "Тодор Александров" и "Константин Величков" пристигнаха три патрулни коли на полицията и една линейка.

От пресцентъра на МВР заявиха, че причината за инцидента е било сбиване между ватман и шофьор на автомобил.

По предварителна информация колата била застанала на трамвайната линия и това изнервило шофьора.

Междувременно стана ясно, че автомобил е блъснал пешеходец на кръстовището на улиците „Раковски“ и „Московска“.

Пешеходецът е бил на пешеходната пътека на улица „Раковски“, когато е бил ударен от червен автомобил "Хюндай".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
vladislav преди 15 години
Karaite se , karaite se . Vie mai ne razbrahte v kraina smetka che v rodnata Bulgaria , vseki si ima sobstven pravilnik za dvijenie po putishtata . Bilo ti to policai , deputat , *** ili vatman .
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
и селяните и гражданите - всички сте ***! Няма закони, и масово не се спазват съществуващите, всеки се чувства безнаказан и всеки ден нарушава системно правилата. Затова сте ***! Мразя ви, ***!
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
е па то люлин у софия ли е
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
15 i ti si tragedia ama maikati ne e v zatvora
17
0
 
1
 
! Отговори
моето преди 15 години
Айде престанете с тая СЕЛСКА комплексарщина-не знам защо варненци жестоко изживяват това че не са на пъпа на Вселената,говорят "мьеко" и на всеки който дойде в града им гледат като на гъска за скубане...Не случайно най-много "потърпевши" от пирамидите имаше от Варна-алчни *** са...
16
0
 
1
 
! Отговори
До варналията с номе преди 15 години
През коя година във Варна е въведена кирилицата? Ти нас софиянци не ни мисли ;-)
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
виновни за трагедията с транспорта в София са Софиянски и Костов, които качиха до небесата цената на билета на градския транспорт, пуснаха много таксиметровите коли, не вдигнаха най-малко 10 пъти данъците за коли и не въведоха платеното паркиране по улиците. но да сте чули някой от тях да е осъден както беше осъден Тодор Живков. че по времето на Живков София беше много спокоен и чист град. сега е трагедия
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
te selianite idvat ot selo v golemia grat i po4vat da vurshat selskite si prostoti se edno sa na selo na megdana
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе кой им е дал книжка на тия?! Единия блъска човек НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, а другия решава да спира на трамвайната линия! Е то бива наглост, ама това никъде го няма!!! Тия двамата незнам за какви се имат, ама са просто двама идеоти! Само лошото е, че не са само те, колко още такива "герои" има по нашите улици :-( Прав е един от коментиращите преди мен, ватмана да се засили и направо върху колата, пък оня после да ходи да се жалва и да се обяснява защо е бил на линията! Ама това все пак е ***, та току виж накажат ватмана, а не тоя ***! След това дето го четох сутринта, че полицаят опитал се да спаси националния флаг от поругаване може да бъде уволнен заради тормоз над "бедните роми", направо незнам какво да мисля за тази пропаднала държава.
12
0
 
1
 
! Отговори
киро преди 15 години
Кратко и ясно -колата била застанала на трамвайната линия????????????????????????
11
0
 
1
 
! Отговори
Лъчо преди 15 години
Май не се знае правилника тука. Смятам, че е азбучна истина, че колите нямат какво да правят на трамвайната линия
10
0
 
1
 
! Отговори
Soma преди 15 години
Не е въпроса дали си кореняк софиянец а как си възпитан.София наистина е била над 10 000 човека спор няма.Въпроса е че точно КАТ и Полицията трябва да вкарат в ред нещата.А не да са ООД-та и само подкупи да прибират.Защото при едни нормални институции дето излизат най отпреде на колоната веднага след светофара ще им взимат книжките.И още нещо.Това че всики правят така не значи че е правилно и позволено
9
0
 
1
 
! Отговори
selqn4etata ot stoli преди 15 години
Abe sofianci ,vsi4ki pluete selqnite ama prez 1878 g. naselenieto na Sofia e 11 500 du6i, a na Varna 25 000 .Vupros s povi6ena trudnost: Ot kude se pruknaha 1 500 000 " korenaci "
8
0
 
1
 
! Отговори
Edna преди 15 години
в КАТ ще им дойде на акъла, че това движение в София ТРЯБВА ДА СЕ РЕГУЛИРА! Очевидно за всички е, че само със светофари и стискане на палци, че всички са си изпили хапчетата против нерви няма да стане. Нямам представа колко ще струва да има регулировчик на всяко кръстовище, но със сигурност е по-евтино от смъртта на по човек на ден.
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
истината е .........дошъл селянчето в Сф.-----познава някой от МВР - и си мисли че е голяма работа..........да ама-не...аз ако бях ватман - честно казано щъх да засиля мотрисата в колата - нека после селянчето обяснява как е спрял на релсите.......
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
По предварителна информация колата е застанала на трамвайната линия и това изнервило шофьора.???? ново 100!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 15 години
Важното е да се духа пък за другото си има закони.Закони които защитават малцинството от мнозинството.Ако се спазват такива *** дето препречват пътя на градския транспорт ще виреят точно 4 часа.После ще им скъсат в районното.Ама кой ти помни преди 10 ноември как се спазваха законите.
4
0
 
1
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 15 години
дощъл в софия понеже дават повече пари отколкото в мизерното ти село.Айде след година като криза в българия ще ви гледам сеира.
3
0
 
1
 
! Отговори
мунчо преди 15 години
............гражданино Михайлов...та у простата кратуна
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Pak da povtorim - tova e vatman, a ne shovior.....