Жестоко пребиха директора на ботевградската болница

Д-р Филип Филев е в тежко състояние с множество фрактури
13 окт 2008 11:20,
30
Жестоко пребиха директора на ботевградската болница
Снимка: Булфото

Директорът на ботевградската болница Филип Филев е жестоко пребит.

Според председателя на Българския лекарски съюз д-р Андрей Кехайов, Филев е в тежко състояние с множество фрактури.

Инцидентът е станал в 7,50 часа тази сутрин в двора на болницата.

От МВР съобщиха, че нападателите са били двама. Полицията ги издирва.

В момента д-р Филев е настанен в реанимацията на УМБАЛ "Царица Йоанна".

От БЛС изразяват своето дълбоко възмущение от случилото се.

Преди около един месец Филев предупреди, че има опасност общинската болница в Ботевград да бъде приватизирана под масата.

Според него схемата предвижда болницата да се обяви в несъстоятелност, а след това да се продаде на безценица. Управителният съвет на лекарския съюз изрази дълбокото си възмущение от вандалския акт, в нарушение на всички закони и човешки права.

Случващото се е резултат и от провежданите системно опити да се дискредитират българските лекари, се казва в съобщение на лекарския съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какво ревете бе бели *** - по 3-4 бона на месец вземате
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами поръчката е от друг доктор - един корумпиран *** с бяла престилка иска да взмее хляба на другия *** - нещастници мръсни, когато брат ми едва живееше, *** гадни, ми искахте 3000лв нали, а онзи Бусарски в София ако имам пари един ден - ще платя да му се случи същото - и никога повече няма да може да взема. защото ще е безрък. Избивайте се *** мръсни........взаимно си го правите!
27
0
 
0
 
! Отговори
Руми преди 15 години
Филев наистина е професионалист,но не и ЛЕКАР /...забравил е Хипократовата клетва.../ Номер 21 - Точно за него НЕ може да се каже, че това е"човек наистина достоен за уважение". Точно той е търговец с човешкото здраве и то един от най-наглите. Звучи грозно , но се радвам за това, което му се е случило.Жалко,че на са му счупили и ръцете!!!.... Уви.... това няма да върне хората , които не са могли да платят четрицифрените му рекети и са останали без своевременна хирургична помощ.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bez obidi! Njakoi da gi kara na sila da rabotjat za julti stotinki?
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
KMETA NA BOTEVGRAD E ZA MAIOR VEKILSKI ,NIMA POLITSIA
24
0
 
0
 
! Отговори
SIGIREN преди 15 години
DANS DANS DANS ZA KMETA NA BOTEVGRAD ,IMA NAD 10 MILIONA LEVA OT KRAJBI IZ OBSTINATA
23
0
 
0
 
! Отговори
ananas преди 15 години
Nomera 9 i 11- vie ste tipi4ni BG-primati!
22
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Може и да казваш истината......идоктора да си е кадърен.Което не пречи да си е корумпиран,обикновенодокторите ядат бойкогато вземат занещо....без да гонаправят после.От алчност...ето така.В Бургас има един дето извади жлъчките на турчетата от Руенско ей така.......без дасе налага......ама им прибирашепо 200лв.на операция....А виж какво еписал 1-излиза че втази неговата болница няма поне 1 доктор,който на него да му помогне......другите пребити обикновени хора,дето не ги вземат в ИСУЛ.....кой ги лекува? А?
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 15 години
Не мога да разбера защо в България всеки си мисли, че е компетентен по всякакви въпроси. Как въобще може да давате коментари за човек, който не познавате. Искам да ви кажа, че доктор Филип Филев е един голям професионалист и не случайно е светило в хирургията. Да, има много корумпирани лекари, които са се превърнали в търговци и най-лошото е, че търгуват с човешкото здраве, но това, което мога да кажа е, че това е един човек наистина достоен за уважение и олицетворение на професията Лекар. Лошото е,че се намеси в интересите на някой, свързани с приватизацията на Ботевградската болница.
20
0
 
0
 
! Отговори
ЛАЛАЛА преди 15 години
ПРЕБИВАТ ДИРЕКТОРА И ПОСЛЕ ЗАМЕСТНИКА МУ / ДОКАТО ТИТУЛЯРА ОЗДРАВЕЕ / УЧАСТВА С КОЙТО ТРЯБВА ВЪВ ПРИВАТИЗАЦИЯТА !!ТЪКМО НЯМА КОЙ ДА ПРЕЧИ И ХАМ АПЕТИТНОТО ПАРЧЕ ОТ "КУМЧО ВЪЛЧО ". В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е УЖАСНО ДА ЖИВЕЕШ , СТРАСТИТЕ / ПАРИТЕ / СА НЕУДЪРЖИМИ !!!
19
0
 
0
 
! Отговори
mentata преди 15 години
PRATETE DANS V BOTEVGRAD DA NI OTTARVE OT TOZI *** KMETA GEORGIEV
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
VSI4KO E ZARADI PRODAJBATA NA ZD.ZAVEDENIE .TUK KMETA KOLI I BESI .4OVEK OT BOTEVGRAD
17
0
 
0
 
! Отговори
dok преди 15 години
Kato ste tolkova veliki i kadarni 6to ne stanete doktori Da ama niamate tolkova akal To ne e kato da sedi6 pred kompa i pliaska6 dalbokomudri gluposti Galki ne6tastnici i komleksari ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vie ste neobrazovani *** i ne doktorite a vas trqbva da vi prebiqt da vi doide akala!VIE ZASHTO NE RABOTIE BEZ PARI MALOUMNICI!znaete li kak se stava lekar i s kolko trud i nervi e svarzano!i kak ne vi e sram da govorite taka!nqma nikoga da se opravi darjavata dokato ima takiva kato vas - prosti,marzeli i s menie za vsi4ko
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Sigurno si go e tursel! Ne e edinstveniat ot tazi gildia.
14
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 15 години
Докъде стигнахте да псувате лекарите хахаха А особено номер 11ти направо ми спря тока - абе "изпатил", те лекарите нарочно са го направили, защото те знаят кой си и какъв гений си :). Всичко е персонално насочено ;). Виж, ако бях отишъл аз, щяха да ме третират като царче, то се подразбира :)
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
e che ako e zaradi nekompetentnost, korupciq ili lichni oblagi da vzemat da prebivat i deputati... tova li e reshenieto spored vas!? za poboinicite samo boi!
12
0
 
0
 
! Отговори
Явор преди 15 години
Българските лекари са отдавна дискредитирани. Болшинството от тях заслужава най-тежка участ и всеки обикновен човек знае за какво става дума. Просто в тази професия не може финансовия резултат да бъде от най-голямо значение.
11
0
 
0
 
! Отговори
izpatil...... преди 15 години
БОЙ ***..ка им ***. Преди 2 месеца щяха да уморят приятеля ми. Той беше с некроза на панкреаса а те го караха да яде препечени филии и щял да се оправи. Да ги оправят дано гадни ***.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
На многознайковци които пишат им пожелавам да отидат на запад да живеят и да им се налага там да търсят лекарска помощ за себе си децата си.