Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му

Грозната сцена се разиграла във Велико Търново; майката и момченцето са в болница
13 окт 2008 13:04,
200
Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му
Снимка: Булфото

Деветгодишно момче и майка му са наръфани снощи от куче във Велико Търново.

Малкият Петър Йорданов се разхождал по екопътеката в квартал "Картала", когато бил нападнат от пуснат без намордник ротвайлер. 

Кучето съборило детето и го нахапало в областта на двете предмишници.

При опита да защити сина си е нахапана и майката Даниела.

По предварителна информация собственик на кучето е бивш банкер от града, който успял да го откъсне от жената и детето.

Раните на детето са обработени във великотърновската болница, но според лекарите ще се наложат пластични операции за присаждане на тъкани и кожа.

Лечението на деветгодишното момче ще продължи най-малко месец и половина.

Полицията е съставила акт на собственика на ротвайлера за нарушаване на изискванията за разхождане на куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
стават ясни две неща: първо, казвам ти да не говориш глупости, защото наистина не е трудно някой да пребие и теб, и кучето ти на калъп; и второ - ако помияра беше на синджир, нямаше да стане така. а това беше основният спор тук - трябва ли или не кучетата да са с повод и намордник. а аз всъщност обичам кучета - точно затова и ги ритам в носовете, когато ме нападат - болезнено е, отказва ги моментално, но не ги уврежда. това ти го казвам, за да не ме слагаш в категорията "истерични кучефоби" но - повтарям - ако кучетата се водят на повод и с намордник, конфликтни ситуации няма да има.
162
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако пък кучето ти посегне на детето ми, без двама ВИ!!!!!!
161
0
 
0
 
! Отговори
vargo преди 15 години
Еееегати и коментарите -едните защитават детето ,други кучето ,едните са природолюбители и всякъкъв намек против животните ги кара да изпадат в истерия ,другите са някакви филантропи за които всяко куче е звяр създаден да разкъсва и хапе..Не знам аз кои съм -знам само ,че ако някой ми посегне на кучето ще съжалява жестоко!!!!
160
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
ПОста ми не се отнася за номер 158 а за 156
159
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
И какво от примера който даваш???Дане би чрез този пример да слагаш под общ знаменател всички кучета?Те са толкова различни по характер,всеки един индивид,колкото и хората.по това че има всякакви хора,говоря за психопати,убийци ,педофили ,крадци,можеш ли да отсъдиш че всички хора са такива.Това куче което описваш ти ,пумияра който тихо се промъква отзад да те ухапе,не ти ли наподобява характера и поведението на някои хора??"Всяко стадо си има ***"-са казали хората,хем са били прости,а ние хиляда приказки и не можем да се разберем.Съвсем друго имах предвид аз,но кой,да чете внимателно и да разбере какво исках да кажа.Това че така настървено ругая и защитавам тезата си е част от моя характер.
158
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Съгласен съм ,че са виновни стопаните а не кучетата.Просто няма ефективни закони.Когато нахапят някое дете на властващ ,тогава ще прокарат закон.Аз съм нападан от куче и ще кажа ,че не трябва да мислиш изобщо ,а да се стремиш на кучето максимално да му навредиш....да му бръкнеш истински в очите ,дори и с пръсти...Като те захапе няма да дърпаш ,ще му буташ в устата захапаното и даже контра му дръж.Ако щеш и топките го хвани и ги дърбай ,хапи .То трябва да разбере ,че има гад срещу себе си ще избяга.Когато ме нападна кучето ,имах поражения ,но и кучето жална му майка.Сега като ме види кучето бяга ....Е НЕ ВСИЧКИ МОГАТ ДА БЪДАТ ЛУДИ КАТО МЕН ,НО Е ПРЕПОРЪКА ,АКО ВИ НАПАДНЕ КУЧЕ....
157
0
 
0
 
! Отговори
hunter преди 15 години
ей кико сега те разбирам.като нямаш скакво да се похвалиш си взел един *** и му се радваш супер много...има и по хубави неща в живота дано да ги отриеш някога...и това са децата
156
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
миналата седмица имах работа по разни строителни борси и т.н., и един *** - пазач се промъкна зад гърба ми, поръмжа, следвайки ме, и понякое време реши да ме захапе. аз обаче го очаквах - видях го, че има намерение да напада още от входа - та като се хвърли, получи точно премерен ритник в зъбите. а не беше дребно - бая едър охранен ***. остана много разочаровано, и отиде да *** на безопасно разстояние. ако се страхувах от кучета, щях да съм ухапан; ако пък бях сметнал помияра за истинска заплаха, щях да му строша ребрата с ритник, нямаше да целя муцуната. така че не се отваряй много с кучето си - първо, просташко е, а и подсъдно да застрашаваш умишлено хора с кучето си, второ - не се знае кога ще попаднеш на някой, който наистина ще ти изкорми помияра. вадил съм малко паленце от челюстите на питбул, и, повярвай - не са толкова трудни за разчекване.
155
0
 
0
 
! Отговори
До kiko преди 15 години
А 9 годишното момче какво е направило на природата .
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Triabva da bude hvanat sobstvenika na rotvailera i takuv boi da mu hvarliat - che da se naaka! Ne e vinovno kucheto - vinoven e stopanina -***, koito ne go e vazpital kakto triabva!
153
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
Не ми се ляга,а памперса ми е още сух!!Предпочитам да изляза да разходя кучето да се изпикае,и знеш ли може да срешна някой от вас страхливци, и да отнесе няколко зъба.Тоз пък Кочо!!!Ей извратен я трай бе,дребна душо!!!
152
0
 
0
 
! Отговори
ko4o преди 15 години
тия дето имат секс сношения с кучето си като 150 да не ми се пенявят толкова; такива дето за пумияра си човек убиват........
151
0
 
0
 
! Отговори
hunter преди 15 години
ти за голям герой ли се мислиш,като си хранил куче?пляскайте на кико героя ,човека с страшното куче..хахах от каде знаеш,какво ще стане ако ме захапи- май теб те е хапало вече!смени си памперса и си нахрани най-страшното куче хахаххах.....лошо е когато си твърде ограничен ,за да го разбереш......
150
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
Хънтър!!!Абе найш къв хънтър ще ти дам?Щял да ми разпори кучето, и забележете за по малко от две минути.Хахаха,абе то за две минути знаеш ли какви неща могат да станат??Моето куче ако те захапе,си се насрал и в безсъзнание до петата секунда.Пък къв хънтар си не те знам.Май само на ЦС-а.Ам ти бе дето 18 години гледаш овчарки.Каде ги гледаш на село в двора вързани със "синджир",а??Или на картинка?Ама какви овчарки ,те са поне 25 различни породи ,все овчарки.Да беше казал че си на 18 години по щях да ти повярвам.Пишлемета.И вие сте от този тип, страхливите мишоци.Опитах се просто да кажа,че вина имат хората които си учат децата на панически страх.Толкова сте жалки с простоватия си начин на мислене.Той куче не нахранил един път през живота си,на мен ще ми казва какви били кучетата и хората които ги отглеждали.Па гледай *** и други животни и после ги заколи и изяж.А това колко е хуманно?
149
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kiko май малко си се комплексирал моето момче може да блеснеш и с нещо по умно не е нужно всички да се изплючт вурху теб ,за да превлечеш малко внимание към семплата ти личност
148
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kiko май малко си се комплексирал моето момче може да блеснеш и с нещо по умно не е нужно всички да се изплючт вурху теб ,за да превлечеш малко внимание към семплата ти личност
147
0
 
0
 
! Отговори
tt преди 15 години
От тва лапе вече човек не става.
146
0
 
0
 
! Отговори
Krasen преди 15 години
Tozi chovek s ku4eto e za ubivane.Pozdravi,Krasen
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе кико ли си какъв си, смешен човек си, разбираш ли? Ти робуваш на четироногия си пудел, вероятно единственото ти другарче в живота! смешнико, би ли обяснил с недодялания си български как точно може да е мразело и да се е страхувало едно 9 годишно момче, че тъпия ротвайлер да се нахвърли върху него бе смотльо? А мен не ме е страх от малоумния ти пудел. 18 години гледам овчарки, хора не хапали, за деца да не говорим! Всичко си е до стопанина, а с *** като тебе, кучето ти сигурно скучае доста.
144
0
 
0
 
! Отговори
hunter преди 15 години
човека е и ще бъде най-силното същество на земята,така че дай го твоя *** да видиш как ще го разпоря за не повече от две минути......но заслужава ли си да убиваме животните,защото имат лоши стопани!?