Черен петък - шефът на политическия кабинет на Доган се самоуби

Огнестрелната рана е от личното и законно притежавано оръжие на Ахмед Емин
17 окт 2008 20:09,
156
Черен петък - шефът на политическия кабинет на Доган се самоуби
Снимка: Булфото

Ахмед Емин – началник на кабинета на председателя на ДПС Ахмед Доган, се е самоубил.

Около 18 часа в столичната полиция е получено съобщение за намерено тяло на мъж в сграда на улица “Беловодски път” в квартал Бояна.

Установено е, че трупът е на 45-годишния Ахмед Емин.

На място веднага са изпратени екипи на СДМВР и Шесто РУ.

Първоначалният оглед е установил, че причина за смъртта е огнестрелна рана. Тялото ще бъде предадено за аутопсия.

"Става дума за самоубийство", заяви главният секретар на МВР Павлин Димитров.

Димитров уточни, че огнестрелната рана е от личното и законно притежавано оръжие на Емин.

Главният секретар не пожела да коментира каква е сградата, където е намерен трупът. Но потвърди, че тялото е намерено вътре в сградата.

Според все още непотвърдена информация, разпространена от агенция БГНЕС, в петък следобед Ахмед Емин е имал тежък разговор с Ахмед Доган в дома на лидера на ДПС.

Къщата на Ахмед Доган се намира на улица "Беловодски път" 46 в квартал Бояна.

“Не коментирам“, каза лаконично за агенция БГНЕС заместник-председателят на ДПС Касим Дал.

Името на Ахмед Емин се свързваше и със скандала, в който ДПС бе обвинено, че е финансирало предизборната кампания на партия „Атака“ с 1,6 млн. лв.

В началото на 2007 година седмичникът „168 часа“ публикува документ със следното съдържание:

Господин председател, във връзка с постигнатото споразумение с господин Волен Сидеров и решението на Централното оперативно бюро, аз изпълних поставената от вас задача, като дадох сумата от 1 млн. и 600 хил. лв. на господин Волен Сидеров за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствие на определените от вас представители на бюрото, на Камен Костадинов и Росен Владимиров. С уважение: Ахмед Амин“.

Датата на документа е 27 април 2005 година.

В началото на 2007 година документът бе разпространен в пощенски кутии на медии и депутати като докладна записка от Ахмед Емин до Ахмед Доган.

ДПС предостави текста на прокуратурата за становище, но до днес такова няма.

Dnes.bg припомня, че в петък сутринта експертът по съдебна медицина проф. Стойчо Раданов беше открит обесен на детска катерушка в столичния квартал „Иван Вазов”.

Според първоначалната информация става дума за самоубийство, но засега разследващите не изключват и други версии.

76-годишният професор беше ръководител на екипа от петима експерти, които направиха повторна аутопсия на телата на убитите сестри Белнейски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
Slu4aen преди 15 години
EDIN *** PO-MALKO,EDIN XLQB POVE4E
94
0
 
0
 
! Отговори
тъпчо преди 15 години
може да не са митове но знаеш ли от кого са предадени *** и знаеш ли че Левски е съден за убийството на 1 дете с личния подпис на руския консул а Ботев от негови четници за шепа стотинки срам напишете си истиската история ама не можете защото е срамна
93
0
 
0
 
! Отговори
гомнара преди 15 години
Това са глупости срещу Волен, скълъпени в ЦРУ. Явно са решили да хвълят един турчин курбан за да се справят с Волен Сидеров. Същия номер беше скълъпен и магистрала тракия ако не бше този случай волен беше идолът койте щеше да разбие Кондолиза Райс , при посещението за потписване на договора за базати. Тракия стана няколко дни преди да дойде Конди. Съвпадение или помощ от ЦРУ.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Последните винаги изопачават истината на оригиналните писания. Преработват ги както си щат,тълкуват ги както дяволът чете евангелието.
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Благодари се на Мохамед че с неговите превилегии си на Земята!щте разбереш много скоро от къде изгрява слънцето и 200 години да живееш пак щте умреш,нито България щте остане за тебе,нито роднините и нито богатството
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
i si misliat che niakoi veche im viarva...............
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оригиналът е верния,библията и евангелието.Другото са еретични .Изопачаване на истинската вяра.Милиони хора са заблудени.Измислят други имена на единствения,християнския бог.Който е един за целия свят.Еретиците не вярват в него.
88
0
 
0
 
! Отговори
baimile преди 15 години
нали знаеш, че корана е копие на Библията, само че *** са я преразказали по техния си начин
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tурското разузнаване - МИТ, иска на всяка цена да вкара ДПС-2 (Атака): Ако това е вярно някой подготвя Косово в много по страшен Вариант.
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe Levski bil edin obiknoven kradec,komunistite go izdignaha ta Bulgaria da ima geroi
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това не е вярно Мохамед е последният пророк и повече няма да има такива,даже в Библията било писано че щте дойде ощте един обаче злодейте са променили книгата и то доста нещта в нея,та затова е пратена последната книга Корана и лично Бог се е зарекал да я опази!
84
0
 
0
 
! Отговори
Tisho преди 15 години
Няма лошо,че момчето е в по-добрият свят.Интересно,как генералният секретар на МВР пътьом установи,че това е самоубийство.Не беше ли редно поне от кумова срама, да изчака експерти,следователи и други смешковци да се направят,че работят поне до утре и тогава да обяви една предизвестена смърт.Нали претендира,за професионализъм а това не е!
83
0
 
0
 
! Отговори
негодник преди 15 години
смотаняко знаеш ли че Германия е построена от 2 млн гастарбайтери турци бе *** т-ъ-п как няма да слугуват като предадохте цялата държава от такива айдуци като теб
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Исус Христос не е Бог, а само Негов пратеник и пророк. Проучи въпроса това, което знаеш не е първоначалното християнство ! Как Исус Христос да е Бог щом се е хранил и е пил. Бог няма нужда от нищо...
81
0
 
0
 
! Отговори
koj преди 15 години
Кой се самоубива току така. Днес двама самоубийци. Каква е тази държава. Явно приятелетите в САЩ нещо са ги зарязали та почнаха се самоубиват от мъка.
80
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ами като е толкова добър политик Доган защо ходят турците да слугуват в Европа. И ти като го харесваш толкова вземи , че отиди в харема му.....
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
малллее колко сте зле.тук става въпрос за човешка смърт а те почнали като малките деца.моя бог е по добър от твоя.*** изказвания.определно причината за смъртта на този човек не е лична драма ами е свързана с дейността му.станало е нещо много сериозно и голямо за да вземе това решение.
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кво самоубийство бе ... Доган го е гръмнал
77
0
 
0
 
! Отговори
боклуци смотани преди 15 години
и вие ще *** т-ъ-п-и които не си знаете потеклото и вие сте зган но се правите на велики да ми хапнете бубата
76
0
 
0
 
! Отговори
baimile преди 15 години
ами Ахмед и Емел да вземат пример ... макар, че не ми се вярва да е самоубийство ...