Намерено е предсмъртно писмо от Ахмед Емин

От МВР твърдят, че са разпитани всички присъствали на мястото на инцидента
19 окт 2008 18:57,
95
Намерено е предсмъртно писмо от Ахмед Емин
На прощаването с починалия Емин се събраха над 1000 души. Снимка: БГНЕС

Намерено е предсмъртно писмо от Ахмед Емин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Във връзка със засиления обществен и медиен интерес по разследването на инцидента от петък на улица “Беловодски път” в столичния квартал Бояна и смъртта на началника на кабинета на председателя на ДПС, от МВР информираха, че са разпитани всички присъствали на мястото на инцидента.

В съобщението от пресцентъра на вътрешното министерство се посочва още:

Извършени са редица процесуални действия, включващи назначаването на съдебномедицинска експертиза, балистична експертиза, химическа експертиза, биологична експертиза и графологическа експертиза на намереното предсмъртно писмо.

"В момента не мога да говоря". Това бе единственият коментар на лидера на ДПС Ахмед Доган по повод мистериозната смърт на началника на кабинета му Ахмед Емин.

Лидерът на ДПС отказа да отиде на погребението на Емин в село Козица.

Почти всички представители на ДПС в изпълнителната, законодателната и местната власт са в Козица, за да отдадат последна почит на трагично загиналия началник на политическия кабинет на Доган.

Заместник-председателят на движението Юнал Лютфи заяви пред журналисти: “Да не правим от трагедията новина“.

От церемонията по погребението на Ахмед Емин отсъства и вицепремиерът и министър на бедствията Емел Етем.

На прощаването с починалия се събраха над 1000 души.

Чорапът „ДПС“ започва да се разплита. Така бившият заместник-председател и депутат от движението Гюнер Тахир коментира пред агенция БГНЕС мистериозната смърт на Ахмед Емин.

Тахир е категоричен, че най-довереният човек на Доган не се е самоубил.

Причината за смъртта на Емин трябва да се търси в започналите разследвания на имотите на Доган, смята бившият заместник-председател на ДПС.

Доган се е притеснил, че Емин може да проговори по време на започналите проверки на имотите, каза Тахир.

Според него след оставката на бившия вътрешен министър Румен Петков и уволнението на заместник-председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Иван Драшков обръчът около Доган се е стегнал много.

И съответно изгаря човекът, който имаше най-много информация и е най-близо до него – Ахмед Емин, смята Тахир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ихх, как изникна изведнъж това писмо, беее ...
17
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Къде точно е огнестрелната рана? Някой разбра ли?
16
0
 
1
 
! Отговори
БАЙ БРАДЪР преди 15 години
Говори Бай Брадър.Имате нова мисия.Полицаите от къщата да намерят предсмъртно писмо понеже има голям медиен интерес.Иначе ще ва изплющя
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ще има още..
14
0
 
1
 
! Отговори
Alexei Petrov преди 15 години
...i az ne moga da razbera naistina obiknovennite etni4eski bulgari, za6toto turci v BG nqma...kakvo tolkova namirat v negovo lice..,govoreiki vseki put s nerazbiraemi za tqx kli6eta ot tipa"obekti" i "subekti"..."evro-atlanti4eskite cenosti"...koito 100% sa nerazbiraemi za elektorata mu...koito bere tutun ot 03.00ch do 07.00ch i vupreki tova kazva 6te glasuvame za "Ametkata" - "za vqrata"...3000-400 choveka okolo jiveqt okolo "vqrata"...drugite si kusat anusite ot rabota...
13
0
 
1
 
! Отговори
Логоса преди 15 години
Анонимке, ти като ги надушваш тези неща, я кажи на какво смърди тази воня. Винаги съм ,,вярвал" на Женската интуиция - Снесе ти информацията жената като някое яйце и кудкудяк - Виж какво яйце снесох. Е,Гледам умно и питам - ами туй яйце откъде ти дойде на ума да го снесеш ? - Резултата е един пълен с презрение поглед - Виждате ли как мога да задам толкова *** въпрос . Ама, нали съм *** ,упорит и знаещ ,че службата е тежка, но продължителна да питам все пак : На какво смърди тая воня ?
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ne moga da razbera obiknovenite tyrsi kakvo tolkova namirat v dogan 4e go izbirat abe toi se podigrava s tiax i agent na dc e bil. tolkova li niama po zaslyjil ot dogan
11
0
 
1
 
! Отговори
X преди 15 години
Службите за дезинформация също са явно в криза. Цяло денонощие им трябваше да съчинят писмо. Нещо зловещо трябва да се случва на ДПС, за да има убийства или самоубийства в централата на ДПС. Явно доброто живуркане чрез изнудване с етническия мир взе да свършва, сега предстои да се платят и всички обяди за последните 20 години.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Пак започнаха теориите на конспирацията.Аз съм последния човек,който ще защитава Доган-за мен той е един от основните виновници за корупцията и престъпността в България.Но защо не предположите че един човек може да иска да се самоубие.В България на година се самоубиват над 1000 човека-всиччките ли са убити.нормална е реакцията на баща му-нормално е всеки родител на де вярва че детето му може да направи такова нещо.Изобщо не знаем какво е било семейното му положение-на 99 процента съм сигурен че е имал проблеми с жена си.Ако е имал прекрасно семейство никога нямаше да се самоубие ккавито и други проблеми да има.
9
0
 
1
 
! Отговори
SISI преди 15 години
I TOZI PAT AKO NE SE OTKRIE ISTINATA ZNACI SME EDNA BEZODGOVORANA DARJAVA
8
0
 
1
 
! Отговори
Таня преди 15 години
Единственото, което ще кажа - смятам, че Гюнер Тахир е абсолютно прав, 100% това е истината. Лека му пръст на Ахмед Емин. Самоубиха го човека без време. А и тия - Ахмед Доган и Емел Етем нямат очи и да изпратят най-довереният им човек в последния му път. Тя двамата срам нямат.
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ДОГАН ГО Е УБИЛ
6
0
 
1
 
! Отговори
Meto преди 15 години
След като се увериха ,че номера със самоубийството няма да мине догановците решиха да напишат такова. Доганчо затова не е присъствал на погребението.
5
0
 
1
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Извършени са редица процесуални действия, включващи назначаването на съдебно-медицинска експертиза, балистична експертиза, химическа експертиза, биологична експертиза и графологическа експертиза на намереното предсмъртно писмо.Похвално... Ха дано всеки път е така... не само, когато някой политик...
4
0
 
1
 
! Отговори
Гербобо преди 15 години
Не! Не може да е вярно!Бащицата каза: "Върху Павлин Димитров е оказан натиск, за да твърди, че причината за смъртта на Ахмед Емин е самоубийство, смята Бойко Борисов"
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Айде пак прах в очите,ама дали ще се намери някой бунак да ви повярва,аз не съм от тях и невярвам-питам...,защо Доган избяга и се покри в чужбина,защо Емел Етем и още много верни на ДПС небяха на погребението на Ахмед Емел-защо?????много се осрахме хораааааа.
2
0
 
1
 
! Отговори
откривател на писма преди 15 години
...не било намерено , ами го били самонамерили в подходящия момент.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Хайде бе и точно във връзка със засиления обществен и медиен интерес се откри и предсмъртно писмо-мижи да те лажим. Всичко това смърди от далече. Извинявам се за гаврошките изрази, обаче си е точно така.