Секс на живо в пловдивска дискотека, прокуратурата разтури оргиите

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу пловдивчани, организирали "програма XXL"
14 ное 2008 22:55,
80
Секс на живо в пловдивска дискотека, прокуратурата разтури оргиите
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство срещу четири лица, които са предоставяли заведение за организиране на „секс на живо“.

Те са обвинени в това, че „в съучастие са предоставяли системно помещение на различни лица за полови сношения и блудствени действия“.

„Сексът на живо“ или парти „ХХL“ се е предлагало през последните четири месеца като част от вечерната програма на заведението "Енджой 69" в район "Централен".

Всеки четвъртък в заведението е била обявявана програма, при която танцьорка излизала под звуците на музика, избирала произволен мъж от публиката и го разсъбличала.

Когато и двамата вече били голи, танцьорката започвала да симулира орална любов, а и показно поставяла на мъжа презерватив.

В някои от случаите двамата просто симулирали полов акт, но в други сексът бил съвсем реален.

Според прокуратурата за посоченото престъпление, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до пет години и глоба от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
G. преди 15 години
В никакъв случай не мога да се съглася с номер 42. Чалгата навлезе дълбоко в българското общество. Следователно, хора от различни слоеве я слушат, от които и доста интелигентни. Аз се считам за един от тях. Но в същото време си съществува и тази субкултура. Вижте... при нас има чалга и пропаднали хора. В Германия пък, чалга няма, но градовете, особено пред гарите, е пълно с ***. Така че... феноменът е повсеместен.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
42, перфектно го каза !!!
46
0
 
0
 
! Отговори
galia преди 15 години
нормално е да има такива места,какво толкова-важното е да не се допускат лица под18 години,а иначе на който му харесва,нека си ходи там
45
0
 
0
 
! Отговори
Арик преди 15 години
Ненормална държава с ненормални и сексуално компексирани хора. Няма да се учудя, ако скоро върнат и инквизицията. Явно застрарялото и изпростяло население в България мрази всеки, на който му става и всеки дето може да се задоволи.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ей то това в мааалата и аз да не знам майна тцтцт
43
0
 
0
 
! Отговори
Aelita преди 15 години
Какво ти пречи порното по телевизията, и кви малки деца го гледат, след като те в 23 или 0 часа спят? А относно бабичките, отде си сигурен, че на тях не им харесва? ;)
42
0
 
0
 
! Отговори
Pepo преди 15 години
Става това,което трябваше да стане-обществото ни се разслои и се появиха прослойки като простолюдие,успели хора,интелектуалци и т.н.И вода от 10 кладенеца да им донесеш и 100 довода да им дадеш,на тия които ходят по чалгите,защото цитирания клуб е чалга от най-долен тип,пак няма да те разберат и ще продължат да се радват първосигнално на подобни проститии.На тия нисши духом и прости хора и поколението им ще е такова и на тяхното поколение-поколението и прочее...Нека да ги оставим да дегенерират,да се троват с наркотици,евтин алкохол и природата ще свърши останалото.Никаква милост за такива looser-и!
41
0
 
0
 
! Отговори
Kpacu преди 15 години
Kakvo tolkova horata se zabavlqvat. Nali e nqmalo malki deca v diskotekata.
40
0
 
0
 
! Отговори
хммм? преди 15 години
НА КОЙ МУ ПРЕЧИ ТОВА, ДА СИ КАЖЕ СЕГА! АЗ ЛИЧНО НИЩО ПРОТИВ НЯМАМ:)
39
0
 
0
 
! Отговори
Aelita преди 15 години
На Запад има такива клубове колкото си искаш, Германия, Холандия и къде ли не, а тези тука открили топлата вода :)
38
0
 
0
 
! Отговори
jonyy преди 15 години
problems e CHe niakoi ne si eplatil dostatchno na policaite,a ako go napravqt tova zavedenie za lica nad 21 godini!
37
0
 
0
 
! Отговори
sexu преди 15 години
6to e vse e l...Dreven mainistan (sega poznat kato Plovdiv) vinagi e rajdal samo tikvi, borsuci i 4algari!
36
0
 
0
 
! Отговори
No Comment преди 15 години
abe hora v koi vek jiveete be,vsi4ko e izmisleno s cel privli4ane na klienti.Vse pak na koito ne mu dopada tozi tip zavedenie,mi da otide na sladkarnica.Tova e klub,pose6tavan to4no zaradi atrakciqta.Vzemete edna diskoteka vuv Franciq,imate li predstava kakvo se slu4va tam???????
35
0
 
0
 
! Отговори
Пешо Чукундура преди 15 години
Намерили с кво да се заяждат! Че то да бяха се взряли в "училищата"! Оказва се, че там свирката я нямат за нищо, че момиченце с току що наболи цици първото, което прави е да си намери някой батко да и отвори чешмата, че ... Хайде да не говорим глупости! По-добре това, отколкото наркотици и алкохол. Щото от дефектен китайски презерватив може да се пръкне някое детенце, ама от наркотика и скакаУец не се получава!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Toва шоу съм го гледал в друго нощно заведение-в к.к. "Албена" преди 16 години.Питам се къде бяха тогава органите на реда?И не идва ли ред да се узаконят публичните домове.Не са това местата за това ,все пак там попадат и непълнолетни.А имаше навремето и заведение в Балчик където хем си хапваш пържолата със салатка хем DJ си води програмата,хем гледаш абсолютните голотии,може дори да попаднат срамни косми в посудата ти.Направо КРИВО РАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ нагледно.Би трябвало да има все пак някакъв ред-кое къде и за какво!Не че подраствъщите няма да го намерят в интернета,но и там трябва да има някакво сито,че ще постигнем скоро резултатите от малцинствата!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами сега вече е наред,който му се досере или допикае да го прави където му падне.Другото са остарели предразсъдаци
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вярно е като се появят икономически проблеми, слаба държава и пълна безпътица, дупетите гледат да отклонят вниманието на народа от проблемите със зрелища като шоуто на Слави, футбол или пък такива зрелища с похот и порно. това обаче е изключително опасно за възпитанието на децата, защото и те ще почнат да го практикуват. а може би това е целта - да стане бъдещото поколоние наркомани и маниаци
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя па, управниците пак му виновни. Прави си "шоуто" и си *** от удоволствие в помията, която за теб е нещо върховно. Давай народа да почне да се по улиците, та да има "шоу". Чалга мозъци, недоносени, кога ли ще разберете къде е границата на цивилизацията...
30
0
 
0
 
! Отговори
owen20 преди 15 години
Колега точно за Италия и Гърция имаше статии за глобени туристи които правили секс на шезлонг на плажа в ранните часове.Попринцип не е нормално но аз нямам нищо против.Какво им пречи на тия *** управниците че хората се забавляват и си правят шоуто въпреки главоболията и проблемите които ни създават управниците.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИНА И РАКИЯТА :)
29
0
 
0
 
! Отговори
Нина преди 15 години
Иде ми да се изповръщам. Супер гнусно е това. Деградирала работа. И аз съм млада, на 20 обаче ако видя такова нещо, веднага бих се обадила в полицията. Животинска работа.