Автобус с деца аварира край Кърджали

Автобусът е скъсал верига, няма данни за пострадали
7 яну 2009 09:53,
31
Автобус с деца аварира край Кърджали
Снимка: Булфото

Автобус с деца е аварирал край Кърджали. Първоначалната информация беше, че се е обърнал.

От пресцентъра на Министерството на образованието и науката опровергаха информацията за паднал автобус с ученици в пропаст в Кърджалийско.

Автобусът е скъсал верига на гума. Няма никакво падане и никакви проблеми с ученическия автобус – увериха оттам.

Инцидентът е станал на пътя между селата Пъдарци и Дъждовница, в района на язовир „Боровица”.

Два екипа на Гражданската защита са заминали за мястото на инцидента.

Дежурният в Гражданската защита отказа детайли по случая, тъй като липсва пълна информация. Според него обаче не става дума за автобус, който се е преобърнал и паднал в дерето.

"Най-вероятно веригите са се скъсали и рейсът е аварирал", предположи той. Изпратена е и линейка за оказване на първа помощ на пострадали или шокирани деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
do 27 преди 15 години
ne nejiveqt samo turci pak i da jiveqt kakvo ot tova i tesa hora kato nas,ako iskash da znaesh kogato stava vapros za neshto tragi4no nqma zna4enie koi ot kade e.
29
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Да *** турците. И техните деца!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Golemi zashtitnici na turcite se izvydihte,a posle shto ni upravlqval Dogan....
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
DA V KARDJALI JIVEQT SAMO TURCI ;)
26
0
 
0
 
! Отговори
Антирасист преди 15 години
Затова драги българи - за да не ви управляват комунистически *** и партийни дъщери на БКП, а именно ДПС и АТАКА - гласувайте ! Иначе български и турски псевдонационалисти, но по своята същност съветски болшевики ще ни управляват ! Какъв расизъм какво нещо !
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В Смолян забраняват дейността на ОИРК. Пуснете поне тази новина, да могат комплексарите да пишат там, поне коментарите им няма да звучат толкова нехуманно.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Okaza se 4e avtobusa ne bil Bus4ee .. i 4e e bilo prazo ..
23
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Не се шашкайте, расистките коментари се написани от разни 12 - 13 годишни пуберчета, които си пишат ей така да се направят на интересни и да си се кефят после как хората коментират оригиналното им изказване. Естествено, че не знаят значението на думата дете и още по-малко значението на децата за техните родители. Ако някой от тях е по-голям от 15 годишен няма да си признае и без друго щото е срамно, грам мисъл да нямаш в главата си
22
0
 
0
 
! Отговори
Зайо Байо преди 15 години
Опомнете се,бре ,братя и сестри.Как може да давате толкова *** коментари и да изливате толкова злоба?Децата са си деца,независимо от произход,религия и т.н.Дано всичко е наред!
21
0
 
0
 
! Отговори
zoro преди 15 години
ako se sluci s tebe ili tvoyte detsa ste te pitam az dali te e jal
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как пък в тая измислена партия се събрахте най-големите и бе !?Какво са ви направили децата , че толкова ви е кеф , бе *** смотани ?Досега не съм видял или чул , и най-злобния турчин да се е кефил на нещастието на някое дете ! Няма значение българче , турче , или незнам си какво !Вие сте *** !!!
19
0
 
0
 
! Отговори
europe преди 15 години
какво ви са виновни децата нима забравихте за Лим кой спаси децата от смърт
18
0
 
0
 
! Отговори
hasan преди 15 години
Не мога да си обясня що за "човек" би се радвал на подобни инциденти ! Но от господ да си го получите , няма по-голям съдник от него. Успех ;)
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От края на статияте се разбира, че още не се знае каква е ситуацията, а само предполагат. Дано наистина да е само скъсана верига! И какво ако децата са мюсулманчета? Нали са деца все пак.
16
0
 
0
 
! Отговори
Лили преди 15 години
Направо ме е срам от "хора" ,които мислят по такъв расистки начин.Какво са ви направили децата бе изпржнения с изпржнения,какво са ви направили родителите на тези деца.Ако утре стане нещастие с българчета и един болен мозък ,тоест изпржнение от "***" напише подобни ви глупости хубаво ли ще се чуствате!?п.пцензура!!!От предишния ми коментар е цензурирано синоним на човешко изпажнение ,та затова изпращам 2-ри коментар.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
..много *** народ. Тия журналисти се чудят откъде да си напълнят новините!!! Разликата между "Скъсал верига на гума" и "Паднал в пропаст" е от небето до земята, ама народа си коментира и му дреме каква е новината и колко е вярна....то отдавна се знае - "Хляб и зрелища" и всичко на 6.....
14
0
 
0
 
! Отговори
Лили преди 15 години
Направо ме е срам от "хора" ,които мислят по такъв расистки начин.Какво са ви направили децата бе с ,какво са ви направили родителите на тези деца.Ако утре стане нещастие с българчета и един болен мозък ,тоест от "***" напише подобни ви глупости хубаво ли ще се чуствате!?
13
0
 
0
 
! Отговори
ALPI преди 15 години
Скъпи люде нали знаете народната поговорка: Който зло мисли, зло намира.
12
0
 
0
 
! Отговори
Radko преди 15 години
Iskah da kaja, 4e mi e gadno da umrat malki de4ica!!! O6te ne sum se razsunil!
11
0
 
0
 
! Отговори
Radko преди 15 години
no puk ne e gadno da umrat malki de4ica! A ina4e rezanite gi nenavijdam,ama to Bog si znae rabotata!