Родители съдят сина си

20-годишният наркоман системно пребивал майка си и баща си. Продал почти цялата покъщнина от дома
26 яну 2009 14:22,
67
Родители съдят сина си
Снимка: Булфото

Бургаско семейство заведе дело срещу сина си -  наркоман, заради насилие.

20-годишният Антон Н. системно пребивал майка си и баща си.

Наркозависимият е единствено дете в семейството. С дрогата е на "ти" от 14-годишен.

За две години Антон продал почти цялата покъщнина от дома си.

Майката и бащата спят на постлани одеяла в кухнята, защото другите стаи са празни. Въпреки десетките молби на майката, Антон отказвал всякакво лечение.

Заради системния побой над родителите те се принудили да потърсят помощ от съдебните власти.

През 2008 година са заведени 55 дела срещу насилници.

От началото на годината до сега делата срещу съпрузи, унижавали и биели съпругите си, са 4.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ako GEORGI DIMITROV be6e na vlast sega nqma6e da se slu4i tova s narkomaniqta.Dai boje edin den pak da si imame GEORGI DIMITROV geroq ot LAIPCIG!
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Невенче,Невенче ....голяма дума не казвай ......много лесно ги раздаваш шамарите нещо
64
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
А защо сте ги "научили" цигарите в училище? Сега учениците пък "учат" наркотици... Е, аз пък как не можах да ги "науча" нито цигарите, нито наркотиците... Чак след училище започнах да пия как си требва всеки петък в дискотеката. :)) Верно, напивах се яко... И се забавлявах... И тогава се "научих" и на трева, ама веднъж на 1-2 години... :) Сега още по-рядко...
63
0
 
1
 
! Отговори
swiss преди 15 години
Сега, да кажеш едва ли не че всички 20-годишни са парцали, ми е малко пресилено. И на 15, и на 30 - пак може да си си *** без перспектива. Това си е до семейна среда, приятели, общество, държава. Има ли дупки във веригата - ето и резултата - да трепеш тези, които гледат да ти изхранят ***. Нямам думи колко неблагодарни деца има, как не ги е срам. Не съд, ами както повечето са писали - един як бой, да му счупиш ръчичките, та да видиш как ще си взима дозата. Жалко за тези хора, че им се е паднала такава съдба!
62
0
 
1
 
! Отговори
poznata преди 15 години
Az poznavam puk edna ILIANA SEKULOVA koyato si pozvoli da izgoni vuzrastnite roditeli na supruga si ot SOBSTVENNIYAT im dom.
61
0
 
1
 
! Отговори
Невена преди 15 години
Татко му къде беше да му налива шамарите, като е бил дете, къде беше и като е пребивал майка му, два шута, да се боде, да се мята ако ще от не знам си къде! Няма да им помогне съда!
60
0
 
1
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
Гръмни се ве наркоман!
59
0
 
1
 
! Отговори
raff преди 15 години
За никого не е тайна ,че има ЧАДЪР от правителството - нали и те лапат,а ние като сме бунаци ще купуваме...продавайте и купувайте......
58
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
tuk w svecia e mnogo lesno da se kupiat narkotici, mnogo po-lesno ot kolkoto w bgmislia si, che tyrgowiata s narkotici se pokrowitelstwa ot prawitesltawata, taka te si nabawiat seriozni sumi za kampanii i tn
57
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
55, има чадър от най - високо ниво, това е очевидно.
56
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Както ние сме научили цигарите в училище - колкото и да ни е повтаряно от родители и учители, че това е лошо, така и днешните деца научават наркотиците. Това е тъжната истина. Също тъжна истина е, че полицията ако иска ще ги излови всичките дилъри за 3 денонощия. И тея над тях. Всичко се знае - кой кой е и нищо не се прави.Родителите не са виновни (а и децата). Изписани са разни тотални глупости от 7 и 10 тука. Той да остави родителите си да спят на черджета, ами накрая те да бъдели и позитивни към него и да му се усмихвали. Еми ако искат от живи да станат умрели, могат да му лижат и да му се усмихват докато им отнесе съвсем главите.Познавам една майка като тея, тя си продаде апартамента, остави го на улицата и замина за чужбина. Той е в някаква комуна. Такова решение от родител се прави с кървящо сърце, но ако човек не иска да умре в буквални смисъл, трябва да прибегне към нещо подобно.
55
0
 
1
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
"Скапаните ни политици допуснаха дрогата да убива децата ни."Вие *** ли сте или да? Хахаха били ви виновни политиците за всичко. отрепките вие кво искате ве сичко на поднос да ви се поднесе и да живеете като царе ли ве? Горкото момче незнам си кво. Да мре, наркоман нещастен. Бил пристрастен и хайде горкото дете. Да е мислил какво е правил преди да започне. Бас ловя че никой не го е завързал на стола и го е накарал да се боцка нали???? Като си глупав ще смъркаш, а ако си още по *** от възможно най-***, ще се боцкаш. Явно този е бил един от ултра тъпите. Този дето каза че ако си *** и да си надрусан такъв си оставаш и тва е вярно. Ако човека е с добро сърце колкото и да е надрусан няма да бие родителите си. Това не е извинение, че е бил зависим. Боцкайте се , та поне да се освободи място за по-добрите хора.
54
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Kyde e Kostov ??
53
0
 
1
 
! Отговори
Самуил преди 15 години
А ве сигАанин виж си правописа първо пък после се прави на ербап !!! Най-големите наркодилъри са именно твоите събратя. Според теб какво заслужават такива, които продават бели прахчета ? Дали не заслужават да бъдат драни живи, а ?
52
0
 
1
 
! Отговори
циганин преди 15 години
MADE IN BULGARIA ВИЩЕ СИ ДЕЦАТА
51
0
 
1
 
! Отговори
do 36 преди 15 години
Добре, само се успокой
50
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
Изчетох всичките коментари. С част от тях съм напълно съгласна. Разбира се има и такива, които са направо смешни. Кат това, че двадесетгодишните за негодни за нищо млади хора. Не е така. И сред тях има умни, интелигентни и много перспективни хора. Както навсякъде има и други- кривнали от правия път. Каквото и да кометнираме съчувствам на тези родители, които съдят сина си. Сигурно изобщо не им е леко. Нека не раздаваме с лека ръка епитети и квалификации. Съчувствам и на момчето-то проскто си похабява живота. Искам да ви призова да се помолим за спасението му. Дано това му помогне и да намери друга опора в живота.
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
полека! Наркозависимостта, и в частност хероинът, просто показват истинската същност на индивида. И преди да сте почнали да ме спувате - НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН съм с теб и 46 - това НЕ МОЖЕ да се случи на всеки, и няма какво да оправдавате тоа *** - НЕ Е БОЛЕН, това са пълни глупости. Бил съм пристрастен към хероин поне две години - е, за тия две години не съм откраднал 1 лев, не съм изнесъл едно копче от къщата на родителите си, за да го продам, не съм просил.... е, може би съм имал повече пари от "нещстните и болни" мърлювци като този - ама съм имал, щото съм си ги изкарвал. Та, 42, наркотикът не те прави *** - просто сваля всичко фалшиво от теб. И ако отдолу има *** - значи в душата си си бил ***. А за г-н 30 - "инстинкт за доза" няма. На инстинкти карат низшите твари - съзнателния човек кара на РЕШЕНИЯ И ПРЕЦЕНКИ. "Дозата" се осигурява, както и всичко друго - печелиш пари, с тях си купуваш квото искаш. "Зависимостта" е оправдание да си ***.
48
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен съм с 30, и не съм съгласен с 46.Това зло може да влезе във всеки дом и никой не е застрахован от това.Скапаните ни политици допуснаха дрогата да убива децата ни.
47
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
какво да каже човек освен върви народе въдродени,към светлибъднини върви.ние бягаме към тотален разпад като държава,като етнос,и прогнозата ми е ,че след максимум 30 години тук няма имабългария а една сбирщина подобна на тая дето му викат косово сега.Българите ,ще си измрът,ще се изсеелят и попринципа ,че в природата празно няма тук идат братяята,дето се множаат като въшки. тогава вече няма да са на дневен ред тия въпроси ,катовъзпитание,дисциплина и прочие