Родители съдят сина си

20-годишният наркоман системно пребивал майка си и баща си. Продал почти цялата покъщнина от дома
26 яну 2009 14:22,
67
Родители съдят сина си
Снимка: Булфото

Бургаско семейство заведе дело срещу сина си -  наркоман, заради насилие.

20-годишният Антон Н. системно пребивал майка си и баща си.

Наркозависимият е единствено дете в семейството. С дрогата е на "ти" от 14-годишен.

За две години Антон продал почти цялата покъщнина от дома си.

Майката и бащата спят на постлани одеяла в кухнята, защото другите стаи са празни. Въпреки десетките молби на майката, Антон отказвал всякакво лечение.

Заради системния побой над родителите те се принудили да потърсят помощ от съдебните власти.

През 2008 година са заведени 55 дела срещу насилници.

От началото на годината до сега делата срещу съпрузи, унижавали и биели съпругите си, са 4.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абсолютно несъгласен с номер 30. НЕ може да се случи на всеки. На мен не се е случило. На номер 42 - Веселин - също. И на ощемного, много други. Защ оточно пък на него се случи и той да е невинен? И какво общо има комунизма и фашизма? По байтошово време наркомани викахме на онези, дето дишат лепило, а те се криеха през девет дерета да го правят. На всичкото отгоре хората НЕ бяха отчуждени и безпристрастни към другите, както е сега. А ако търсим виновен... пак съм съгласен с Веселин, а и с номер 41 - виновна е липсата на бой. Ама як бой, за да се научи, че прстъпянето на правилата се наказва. По-късно, като порастне и бъде способен да прецени смисъла от тия правила, сам ще си наложи спирачките.
45
0
 
1
 
! Отговори
Вяра преди 15 години
Номер 41 това да не си моя син?И аз моя си го поступвах доста,той също завърши две висши образования,доста стойностен млад човек.
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да си представя!!! Какъв срам - български родители признават, че детето им не е ангелче небесно!!! НЕВЕРОЯТНО!!! Явно това му трябва на българина - бой, бой, бой, за да вземе да се сети, че не само Костов е виновен, и че собственото дете по презумция не е ангелче небесно, на което все даскалите са му виновни...
43
0
 
1
 
! Отговори
до 38 преди 15 години
Недей да говориш че държавата плаща 200лв за метадон а родитела плаща .И второ никой не плаща от здравната каса за личението на наркозависимите
42
0
 
1
 
! Отговори
Веселин преди 15 години
Ако му бях баща щях да го спукам от бой ама в буквалния смисъл нека го лежа после,ако трябва поне щезнам ,че съм отървал света от още един безполезен ***!п.с.на 26 години съм и наистина смята ,че голямата част от тия 20 годишни са пълни безперспективни ***-наркоманчета не ,че не пуша тревичка от време на време,но това ми е напълно достатъчно за да посегнеш към амфетамини,кокаин,хероин трябва да съ просто пълен ***, ,*** полу-идеот и т.н.
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мен доста ме маризеха нашите, като малък. Уча 2 висши, работя на пълен работен ден и етс. Стана си що годе човек от мене. Боя ще ни оправи всичките. Веднъж гледах малко от Big Brother и благодарих на майка ми, че ме биеше като малък... :D
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И аз съм на 24 и съм на същото мнение
39
0
 
1
 
! Отговори
Loulou преди 15 години
otreji mu glavata,po burzo 6te go prejali6,a i 1 bukluk po-malko,kato ne ste go otgledali i vuspitali kato horata,pone oturvete ob6testvoto ot nego.Nqma drug na4i,ili toi ili vie...za sujalenie
38
0
 
1
 
! Отговори
бай ви Ганя преди 15 години
1 % от акциза за алкохол се отделя за лечение на наркозависими в БГ и то само с метадон. Познайте колко струва метадона при внос и колко плаща държавата за лечението / за едномесечен курс около 200 лева/ държавата плаща на фирмичката вносител 680 лв. Те там е далаверката. После наркоманчетата продават метадона и си купуват каквото им дойде на ум :)
37
0
 
1
 
! Отговори
Dany преди 15 години
ти май нещо яко си откачил..гледам че на ляво и дясно,ни в клин ни в ръкав плюеш костов.. във всяка 1 новина.. незнам дали си специално ти или има много луди като теб..но за мен не е нормално.. тук става дума за много по-различни неща от политика.. и не се изказвай така нелепо..безделник ..
36
0
 
1
 
! Отговори
Do 34 преди 15 години
Uraaa, naj-setne edin normalen. Ama to k'vo prai6 pri ludite bre? Da ti kaja ne si edinstveniq sred tqh det se misli za normalen.
35
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 15 години
Az sam na 10 i pihah lelq mi Ginka, kom6ijkata ot 2-q etaj. I tq vika, 4e edinstveniq na4in e da se pomolim na Armenskiq pop.
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
лудите прописаха от болничните легла. Развързаха усмирителните ризи и дадоха мнения във великия сайт днессбг.
33
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 15 години
Обществото ти е виновно! Аз пък не искам с парите от моите данъци да се субсидира почивката на дрогите, защото прословутото лечение е именно това. Почивка в планината, че и безлпатна дрогичка, пардон, лекарства за безболезнена детоксикация. И след това, айде вкъщи да се боцкаме / шмъркаме отново.
32
0
 
1
 
! Отговори
Kiril4o преди 15 години
Az sym na 7 godinki i dqdo mi evgeni kaza che ivan kostov e vinoven za vsi4ko ot turskoto robstvo nasam i da glasuvam za BCP dokato stalin idva da spasi balgariq ot nebeto
31
0
 
1
 
! Отговори
cn преди 15 години
Много ме е страх от наркотиците и аз съм родител. вина имат и децата, и родителите, и държвата. Питам се какво правят нашите военни в Афганистан, там където е люлката на дрогата. Имам чувството, че дрога у нас се разпространява тайно и с благословията на висши управници.ОТ НИЩО НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ ТАКА ДОБРЕ И ЛЕСНО, КАКТО ОТ НАРКОТИЦИ
30
0
 
1
 
! Отговори
nz преди 15 години
Чета и не вярвам на очите си! Каква неграмотност, каква простотия, какъв садизъм се лее тук.... Кой виновен, кой не, какви методи, какви какъв фашизъм или комунизъм - все едно...А истината е една - болно момче, необразовани родители, злобно общество! Та на 14 години той е бил дете - любознателно, с неизградени морални критерии и устои. Някой му е предложил, той е опитал - харесало му и...за 2 седмици се е закачил. А родителите - и те не са знаели за какво става въпрос, не са взели мерки и ...А обществото - то какво прави ? Училище, кафенета, навсякъде гъмжи от дилъри и дрога! И всеки се е скрил в черупката си, не смее да сподели с никого за да не го сочат с пръст, лекарите отворили паст за забогатяване даже ги тласкат от зависимост към друга зависимост...Ето това е резултата от липсата на вяра, липсата на любов, липсата на солидарност-резултата от фашизма и комунизма ! Ето и проявленията тук , а истината е една - всички сме виновни, но най-малко момчето-то няма нито мисъл, нито воля, нито задръжки - само инстикта за дозата...На всеки може да се случи!
29
0
 
1
 
! Отговори
SERGEI STANISHEV преди 15 години
Костов продължава да е виновен и занапред ще е виновен
28
0
 
1
 
! Отговори
- преди 15 години
16 а имаш ли представа колко малко познаваш дъщеря си и колко може да те изненада тя един прекрасен ден?Нека не се заблуждаваме - дори човек да намира 1-2-3 часа от пренатовареното си ежедневие /щото освен да възпитава децата си трябва и да работи, за да ги издържа/, това е само 10 % от времето, което детето прекарва с родителите си. Поне 50 % и повече децата прекарват на улицата и с връстниците си, а там вече го няма "добрия татко" да те наставлява и да ти пълни главата с глупости, там са приятелите и те страшно много искат да са "печени" и в час с нещата, та или си с тях или си аут. Само наркотиците ли са ни проблем??? Я вижте колко пушачи има, за алкохола хич да не говорим. Аз лично нямам деца и честно казано не желая да имам, след като ще го гледам, ще го възпитавам и накрая да стане такава тиква като 20 - изритвам го като мръсно куче каквото е. Нека да се сблъска с живота, да го ритат, да спи по пейките и когато се научи да бъде човек - тогава ще си отворя вратата.
27
0
 
1
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Аз съм на 26 години нямам деца все още и смятам че родителите от моето поколение е едно преди моето са тaшaк-работа