Родители съдят сина си

20-годишният наркоман системно пребивал майка си и баща си. Продал почти цялата покъщнина от дома
26 яну 2009 14:22,
67
Родители съдят сина си
Снимка: Булфото

Бургаско семейство заведе дело срещу сина си -  наркоман, заради насилие.

20-годишният Антон Н. системно пребивал майка си и баща си.

Наркозависимият е единствено дете в семейството. С дрогата е на "ти" от 14-годишен.

За две години Антон продал почти цялата покъщнина от дома си.

Майката и бащата спят на постлани одеяла в кухнята, защото другите стаи са празни. Въпреки десетките молби на майката, Антон отказвал всякакво лечение.

Заради системния побой над родителите те се принудили да потърсят помощ от съдебните власти.

През 2008 година са заведени 55 дела срещу насилници.

От началото на годината до сега делата срещу съпрузи, унижавали и биели съпругите си, са 4.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Maff4o преди 15 години
Този е просто един Д.Р.И.С.А.К. който му е бил малко боя едно време.И да го съдят или не сами са си виновни че не са го смазали от бой още като е бил на 14!
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да попитам управниците на тая страна докога ще си гледат само интересите си .Защо никой не помисли за тези деца никой не им помага а само обвиняват родителите кой родител го иска това .Във другите страни им предлагат лечение безплатно а тук вземат пари и то ние малка сума а близо 1000лв за месец и само пребират парите нашите лекари и нищо не се прави по този вапрос .Колко момчета и момичета умират на година някой говорили за този проблем а само убвинявате родителите никой не иска това за детето си а всеки иска найдоброто на децата си.Аз също съм майка на момче починало при неясни пречини за настъпила смърт и никой несе занимава от полицията тъй като е на личение от 2 гд на метадон .Така , че управниците и медийте да вземат отношение и да почнат да помагат на тези деца и да им помагат.
24
0
 
1
 
! Отговори
Bate Stanio Garvana преди 15 години
Аз съм на 26 и мисля че Костов носи моралната отговорност за този случай. Нека публично се извини на семейството!!!
23
0
 
1
 
! Отговори
bankata преди 15 години
много преди нас е имало и много след нас ще има
22
0
 
1
 
! Отговори
bankata преди 15 години
аз пък съм на 21 и мисля, че в поколения след и пред мен има "***" както 12 ги нарече... като слагаш маса народ под общ знаменател показваш ограниченото си мислене.... приятен ден..
21
0
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 15 години
Психолог си казваш, и практика имаш, предполагам, разрешение на проблема дава, но поне да си беше написал координатите и тарифата. Лицемер и изедник си ти. Само за едно си прав, че родителите са ***, че за това време не са му хвърлили едни шамари и да го завържат в мазето докато се детоксикира, а най-вероятно са слушали такива като тебе за добри думи.
20
0
 
1
 
! Отговори
balubg преди 15 години
iskash az sam na 22 iskash li da se probvame da vidim kak shte m ise vidiqt zvezdi po sred bql den ? ne mislish li 4e ne vsi4ki hora sa silni fizi4eski i ne vseki moje da se zashtitava ?o6te pove4e jena ot 20 godishen mlad muj koito ne e na sebe si ? golqm si tupak .......
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ako ba6tata be6e tvyrd komunist, tova nqma6e da se slu4i. BCP NAPRED !
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ама майката и бащата на колко години са че синът им системно ги пребивал? Моят син е на 22 и ако ми посегне ще му се видят звезди по никое време ама то си е до възпитание.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Kostov da si podade ostavka nezabavno !
16
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 15 години
Аз нещо друго ще попитам - къде бяха тия родители 14 години, та на 14-тата си година детето им да посегне към дрогата. Като всяко заболяване и това е същото - не "напипаш" ли, не "чуеш" ли, не "усетиш" ли симптомите в самото начало - после трудно се излекуваш...Та къде бяха и не чуха, не усетиха...И хайде- вече веднъж като се е обърнала колата - какво правиха 6 години, та се е стигнало до тоя печален край...Липса на разговор, липса на пълнокръвен контакт, липса на "чуваемост" между родители и деца...Спомням си как преди 6-7 години когато дъщеря ми беше на 13-14 години подробно разговаряхме, гледахме филми и обсъждахме различните видове дрога, последиците от "първото вземане". Където ми попаднеше брошура, картинка, случка - веднага сядах с нея и говорехме и четяхме, и обсъждахме без престорен свян и задръжки всичко което би могло да се случи ако почнеш... В момента е на 20 години - набор на това момче.Сигурно не е перфектна /няма перфектни хора/, но поне точно в критичните й години се опитах да й дам максимум инфо /а и да го обсъждаме заедно това инфо/ за всичко свързано със зависимостите и в момента е едно що-годе нормално човешко същество в тая ненормална държава... Та пак да питам - къде бяхте господин и госпожа родители 14 години???
15
0
 
1
 
! Отговори
Stanishev преди 15 години
Костов продължава да е виновен и занапред ще е виновен.
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
и аз съм на 24 и аз Ви подкрепям
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На 24 години съм и напълно те подкрепям!
12
0
 
1
 
! Отговори
Forest преди 15 години
На 24-години съм ,но смятам,че поколенията след мен е съставено само от ***!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 15 години
БЪРКАШ!!! 2009г. - 6 = 2003г. Осемдесет и петото правителство на България управлява от 24 юли 2001 г. до 17 август 2005 г. с мандат на Национално движение Симеон Втори. + ДПС + Новото време.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Като чета за подобни трагедии, тръпки ме побиват...жалко за момчето, жалко и за родителите му...кой е по-виновен в случая - не може да се каже.Двайсетгодишните са уголемена проекция на шестгодишните....родителите на това момче да си спомнят какво са правели за сина си, когато той е бил на 6 години и това ще им подскаже защо сега той се държи така с тях...Моя син също е на 20 години...
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Казармата беше на държавна издръжка,управниците не печелеха нищо,с някои изключения-пращаха войниците да им бачкат по вилите.От наркотици ,безспорно, се печели по-добре,затова махнаха казармата.
8
0
 
1
 
! Отговори
Комунистите_на_сапун преди 15 години
Момчето се запознало с дрогата на 14.Сега е на 20.Т.е. минали са 6 години.Преди 6 години на власт пак беха същата коалиция.Така оня *** дет пак се пеняви срещу костофф да се научи да смята. Иначе жалко за семейството..
7
0
 
1
 
! Отговори
psiholog преди 15 години
mom4eto e v du6even sriv i fizi4eski..trqbva psihologi4en podhod i dobra duma...s omraza i bez sapri4astnot ne se re6avat kazusi.Roditeli za men sa jalki 6tom nqmat takav podhod kam sina si.6tom si sazdal dete trqbva ti da se prebori6 da mu varne6 usmivkata i jivota a ne DARJAVATA .Osajdam roditelite za podhoda!