Качулка без прорези за дишане уморила Куцаров

Аутопсията на 29-годишния мъж показала, че причината за смъртта му е задушаване
27 яну 2009 10:43,
136
Качулка без прорези за дишане уморила Куцаров
Качулка за поредния арестант. Снимка: Булфото

Аутопсията на 29-годишния Пламен Куцаров показала, че причината за смъртта му е задушаване.

Арестантът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.

"Такава е тактиката на конвоиране на задържани лица на ГДБОП. В тази служба продължават да работят по онзи тертип от милиционерските години. Това е абсолютно незаконно, нито един нормативен акт в МВР не допуска такова нещо“, твърди адвокатът на близките му Тодор Апостолов.

Юристът съобщи още, че Куцаров е починал в полицейския автомобил на път за ГДБОП.

Полицаите усетили, че мъжът не диша, и обърнали колата към "Пирогов", където лекарите само констатирали смъртта му.

Пламен Куцаров беше задържан на 22 януари заради съмнения за участие в банда за отвличания.

Според антимафиоти той е бил човекът, който е контактувал с близките на жертвите и е уговарял откупите.

Часове след ареста му в столичния квартал „Люлин“ беше разстрелян Йордан Цонков – Джиджи, за когото се твърди, че е бил тарторът на бандата.

Сега антимафиотите проверяват дали двамата са били участници в престъпната група, замесена в отвличането на бившия президент на футболен клуб „Литекс” Ангел Бончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
4engeta svine, Mikov prase a Stanishev k*4ka na Putin ! ! OBRATNO V SIBIR VSI4KITE ! ! ! I BOI !
14
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 15 години
Представете си мили хора, когато се задушава човек какви конвулсии, гърчове, стонове като умиращ човек ще издава. И на фона на умиращия и гърчещ се човек - милиционерите до него - ни лук яли, ни лук мирисали. Убийци сте вие другари МИЛИЦИОНЕРИ и не ни пробутвайте подобни версии, че ставате не само смешни и жалки, ами вие сте просто и ясно - едни патологични типове облечени във власт. Линч за вас, недостойни милиционери, линч за всички в по-горната йерархия, които ви защитават, линч за теб Миков - Смешников! Дано Господ и на теб да ти помогне, както "милите милиционери" на този нещастен човек!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ще чакам да те уволнят после няма да хабим качулки а с найлонови торбички, като в КАМБОДЖА преди години ,ще ти правим нещастен случаи . ЩО ТО ПАК НАПРАВИХТЕ МАЗАЛО ЗА ДА КРИЕТЕ ТОЯ И ОНЯ ЕДНАТА БАНДА КРИЕ ДРУГАТА
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Stanishev i Mikov SVINE !
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A taka, vinovnite sega 6te sa ultrasite na Litex.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Предлагам в знак на протест всички депутати да се самоубият.
9
0
 
0
 
! Отговори
Ралица преди 15 години
тъпите ченгета много започнаха да ги защитават,а там (в системата на МВР ) отдавна няма професионалисти.А най-*** и некадърни са в пътната полиция
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
policiata go e obila za da ne progovori srehto podzemen bos i
7
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 15 години
конвоиращите са се постарали да почине. Не е от качулките - има си конкретни хора, които са се постарали това да се случи. През качулките може да се диша - те не прекъсват притока на кислород. Ако и този път не намерят полицаиите, които цицат от две бозки - предлагам да им вземем скъсаните кубинките. Да ходят с джапанки - толкова могат. И също заплатите да им станат такива, че да не могат да пушат. Тикви продажни!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
чиста екзекуция сега ще я направим нещастен случаи
5
0
 
0
 
! Отговори
--- преди 15 години
Такива директно да ги застрелват, що само цапат качулки! Браво на полицаите !
4
0
 
0
 
! Отговори
SERGEI STANISHEV преди 15 години
Bиновен за всичко лошо, което се случва в България = ИВАН КОСТОВ !
3
0
 
0
 
! Отговори
Той преди 15 години
Гледайки репортажите от протестите на 14.01. ми направи впечатление,че двама трафик полицаии(!?) бяха повлекли човек от протестиращите пред парламента,незнайно накъде.....(вероятно да му съставят акт за ПТП....?:) ) Този кадър,наистина показва,че милицията(тя не е полиция)си действа както при Тато,стига да и наредят и тя с удоволствие изпълнява тези действия,защото само това умее....! ,20 год. никой не успя,а и нежелаеше да я промени в полиция.....?Въпроса ми е към някой отговорен шеф от ентропичната им система:"Това тяхно самоволно действие ли е....?Работа ли е им на тези полицаи(вместо да бъдат по пътищата и кръстовищата)да се занимават с обществения ред при положение,че там бе изсипана цялата соф.жандармения и други спец,подразделения....? " Когато стане ПТП минумум 2 часа се чака да пристигнат трафик полицаите...!И какво излиза от този репортаж,че тези полицаи си нямат работа по длъжностната си характеристика(!?) и за това са отишли да се разкършат безплатно(за фитнес трябва да се плаща)на площада...! МВР е тотално опорочена система....!Хаоса там е крештящ.....!Никой от досегашните министри не успя(а вероятно им е забранено....!?)да промени статуквото в тази деградирала структора.....!И три пъти да им увеличат заплатите,те ще си останат милиционери,защото смарт чипа им е такъв, а и никой(воля няма...)от политиците не желае да промени статуквото....!.Вероятно им е изгодно те да си останат такива.....!?Заб.Това го пратих на БТВ,когато бяха протестите,но те дори не желаеха да го четат и го триеха.....така че не се сърдете на Днес.бг,има медии,които въобще не желает да общуват с "простия"народ....Не се доверявайте на БТВ....!
2
0
 
0
 
! Отговори
Сергей преди 15 години
Министър Миков би трябвало да отдели малко от ценното си време и да си подаде оставката. Много съвпадения станаха. Голяма фантазия трябва да има човек ,за да приеме два смъртни случая за случайно стечение на обстоятелствата.
1
0
 
0
 
! Отговори
Кобург Велчев преди 15 години
Какво очаквате при 100% РЕкомунизация ?? Корупция, мързел и некадърност управляват МВР и държавата. Бой, кражби и лъжи, които стават все по-нагли. Пълна ГОЦЕ-визация, като форма на малката ПУТИНизация. Разпад на държавата и благоденствие за червените милионери - мафиоти и трафиканти, крадци и лъжци. Които се пазят и покровителстват от ВСИЧКИ институции, на всички нива. Пламен Куцаров е починал от липса на кислород, т.е. бил е УДУШЕН ?? Защо ли ?? Възможно е също - полицията да е свързана и с тези убийства, за да прикрие връзките си с мафията.