Мъж остана без око след меле в Казанлък

Инцидентът станал край гимназия в града, където трима пребили до неузнаваемост 37-годишния мъж
30 яну 2009 10:10,
35
Мъж остана без око след меле в Казанлък
Снимка: Булфото

37-годишен мъж е загубил едното си око след побой в Казанлък, съобщиха от МВР.

Снощи в местното РПУ е получен сигнал от 35-годишна жена, че около 13,00 часа близо до професионалната гимназия в Казанлък три неизвестни лица са нанесли побой на 37-годишен мъж, с когото живеела на съпружески начала.

Вследствие на побоя мъжът е загубил едното си око и с множество контузии по цялото тяло е приет в старозагорската болница, без опасност за живота.

Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Просто най-бедната и най-простата част от народа ни е озверяла от мизерия (материална и духовна) и е толкова оскотяла, че вече се бият и убиват като бездомни песове. И това са млади хора - безработни, безнадеждно прости и бедни, (най-често от селата), това е социалната бомба която цъка в основите на държавата.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не може да се обвиняват хората, които напускат БГ
12
0
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Значи по думите на някои пишещи само в България положението е такова.В другите държави няма престъпност,не стават побоища в кръчмите,всички са интелигентни и образовани,няма финансова криза,заплатите им са толкова високи,че се чудят какво да ги правят тия пари,всеки си има свой собствен дом и т.н.Само в тази пуста България няма оправия,щото тия,дето сме тука сме само простаци,селяци,необразована ***.Не знаех,че е имало толкова много борци срещу статуквото,щото по писанията на някои корифеи на мисълта така излиза-докато са били тук постоянно са се борили с държавната политика и администрация,но като видели,че на другите не им пука им е писнало и са си хванали шапката и са заминали.А доколкото знам българите в чужбина са доста над милион и затова ми е чудно как от толкова поборници за човешки правдини аз баре един не съм забелязал през годините!
11
0
 
0
 
! Отговори
Хммм преди 15 години
Със сигурност има българи, които са емигрирали и се чувстват добре там където са. Но това не са хората които пишат мнения като тоя първия долу. Хората които са щастливи, нямат нужда да го доказват непрекъснато на другите (и най-вече на себе си). Така че - по-малко злоба приятелю и недей да ни убежадаваш че ние сме в ***, а ти в рая. Погледни около себе си и се замисли. Ако беше толкова щастлив нямаше да пишеш тези глупости.
10
0
 
0
 
! Отговори
пенсия преди 15 години
И тук и навсякъде всеки е срещу всеки .Той е най-правия ,а другите са ***. Нали това е демокрацията. Всички щяхте да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата през Тошово време. А сега само си дерете г..а и давате акъл на лево и десно. Видя са ,че за 20г. всички се оакаха. Ние сме *** те това е.Вижте ***,въпреки ,че и на тях не им е лесно, ама гласуват за ДПС. Това важи и за кратуните от БСП.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Забравих да добавя и нещо много важно. Дори и в *** *** да взимаш хубави пари, да си осигурил един добър стандарт на живот, то пак нямаш никаква сигурност в нищо. Излиза ти детето някъде да се повесели и някакви пияни *** го убиват с шутове в главата или го заколват с нож. Мерси. Борете си се вие да превърнете *** в нужник, но даже и да стане това - да го ароматизирате, да го изчистете и боядисате, не забравяйте, че *** си остава ***.
8
0
 
0
 
! Отговори
Miro преди 15 години
Всъщност аз в българия се чувствах по-голям роб ! Освен това не съм длъжен да правя нищо, за да променя "положението", защото причинте не се крията в липсата на финанси, закони или в изпълнителната власт. Причините са, че в България има 20% вменяеми и 80% невменяеми, необразовани, ***, деградирали *** и . Другият проблем е че тесе размножават. В няколкото европейски страни в които съм живял, също не е перфектно, но съотношението е доста по-благоприятно.
7
0
 
0
 
! Отговори
Алиен преди 15 години
#4, някои от нас живеят над 12 години в "робство" навън и отгледаха децата, направиха кариера и живеят нормален живот с нормална заплата. С България ги свързват само роднини и едно неясно как се прекратява гражданство. Само тези, които ги е страх, че не могат нищо, се притесняват да не станат роби. Затова и страната им е последна в Европа, а самите се са оскотяли дотолкова, че им е чуждо всичко човешко и се чувстват най-добре в ***.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалкото е, че такива измислени псевдо-патриоти като теб не осъзнават колко дълбоко грешат. Ами ти сега си много по-голям роб на управляващите от който и да е емигрант. Хората там получават достоен живот, с достойно заплащане за труда които полагат. А тук ти какво получаваш за труда си? Те се возят в последни модели лимузини и живеят в палати, съвсем директно се подиграват с целият народ в изказванията си, а ти си седнал да ми говориш, че не си роб. Такъв си в тая скапана държава и лошото е, че си роб за жълти стотинки. А относно това което пишеш за оставането и опита да се направи нещо за държавата ще ти кажа следното. Видя се, че даже и един протест не може да си организирате като хората. Е как искаш да направиш нещо за държавата тогава, като и не можете да се бунтувате като цивилизованите държави? Я виж гърците и сега французите какво правят. По 2 000 000 излизат като нещо не им харесва. А вие освен да се борите срещу държавата в кръчмата на по една ракия със съседа друго не можете да направите за *** WC. Адски сте жалки и глупави ще ви кажа. Хубавото е, че поне ще изкореня в зародиш тази отровна българска жилка от децата ми докато са малки...
5
0
 
0
 
! Отговори
Нестороф преди 15 години
Бягайте си по чужбина и ближете дупета там. Така сте научени да бягате от проблемите си вместо да ги решавате. Чакате някое НЛО да дойде от космоса и да оправи положението.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами тогава върви другаде, бъди бял роб и нищожество в очите на другите. Как искаш всичко да е наред, след като по-голямата част от хората мислят като теб. Вместо да останеш, да се опиташ да направиш нещо за държавата си ти бягаш..... Бъди роб в очите на хората !
3
0
 
0
 
! Отговори
Partner преди 15 години
И за ще я напусна, само *** има прав си номер 1, как да се оправят нещата като ние за нищо не ставаме пълни ***, със сигурност и аз нося част от това, мизерия и това е.
2
0
 
0
 
! Отговори
Ogi преди 15 години
Ходи словоблудствай другаде. Видимо е че съжаляваш, че си напуснал България но всеки решава за себе си.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дивашка държава, с дивашки нрави и диви и оскотели жители. Как да живееш и възпитаваш децата си в нея? Та нали утре могат да ги убият ей така, за едното нищо. Радвам се, че напуснах тази помийна яма *** WC.