Шестима загинаха в тежка катастрофа край Стара Загора

Автобус с турска регистрация се обърнал и паднал върху лека кола
7 мар 2009 08:14,
167
Шестима загинаха в тежка катастрофа край Стара Загора
Снимка: Булфото

Шестима души са загинали в тежка катастрофа, станала тази нощ край Стара Загора. Автобус с турска регистрация се обърнал и паднал върху лека кола, която е напълно унищожена.

Намясто са загинали две румънски гражданки, пътували в автобуса, както и четирима младежи, които са били в лекия автомобил.

Тази сутрин бяха извадени телата на четиримата младежи. Установена е самоличността на трима от тях, остава да бъде идентифициран още един от загиналите.

Всички те са на възраст 18-19 години.

Няма други ранени. Останалите пътници от автобуса – около 30 души, са продължили с друг автобус, осигурен от фирмата превозвач.

Катастрофата е станала на околовръстния път между Стара Загора и Сливен при село Хрищени.

Причините за произшествието тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
ala turka преди 15 години
успех ти пожелавам,но едва ли си се изправял срещу луд турчин,обуй си кафевите *** първо че да не личи нацапаното с акуу
105
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Защо?
104
0
 
0
 
! Отговори
Do 56 (Anonimniq) преди 15 години
56. - 12:06 - От: Анониментоку що казаха, че виновник за трагедията е 18 годишно келешче от езиковата гимназия в Стара Загора, което имало 3 месечен стаж и не е спряло на знак стоп. Трябва да забранят въобще на младежи под 25 годишна възраст и със стаж по малък от три години зад волана да превозват други пътници. Най-*** е, че заради нашите *** закони и никакъв контрол по пътищата са загинали две напълно невинни румънки от автобуса. Според мен Румъния спокойно може да иска парично обезщетение за лудницата по нашите пътищаIzvinqvai ,no ti ne si nikoi za da kazvash na edno pochinalo 18 godishno momche! Ako na tvoq sin beshe stanalo (da pazi gospod) dali shteshe da mu kajesh kelesh!?! Da te eVa ..! Stanaloto,stanalo vremeto na zad se ne vryshta.NO ti nqmash pravo da gi sydish!I za umrql chovek ili se govori HUBAVI neshta ili NISHTO ne se govori! Pros.T.a.K si brat...!
103
0
 
0
 
! Отговори
ala turka преди 15 години
много куха лейка,нямам думи....първо не спира някой си на знак стоп,после другия виновен понеже е турчин,заради такива като теб България е на това положние
102
0
 
0
 
! Отговори
samo_ndsv преди 15 години
kakvo im obqsnqvash nqma da te razberat-tesnogrydi egoisatichni i zlobni zavistlivi syshtestva sme bylgarite zatova si zaslujavame jalkata sydba tova e
101
0
 
0
 
! Отговори
SAMO_NDSV преди 15 години
SELCHO NE RAZBRA LI CHE NE E SPRQL NA ZNAK STOP MLADEJA BOG DA GO PROSTI,AMA RAZBIRA SE NQKOGA ZA NESHTO NIE DA SME BILI VINOVNI BYLGARITE-OO NE ,NIE SME ANGELI HAHAHAHAHHA
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Недейте да плюете по този или онзи злополуката няма ден и час тя идва по всяко време и не пита а тези които много плюят по турците да си спомнят трагедията в река Лим че в ледените води скочиха мюсюлманите да спасяват децата а наще ги давиха да си спасят кожичките
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какво стана накрая? Всички са виновни само турчина не е виновен, да признавам си от този завършек на дискусията се страхувах, но пък го очаквах. Сега няма да му разваляме рахата на човека, той не би могъл да е виновен в никой случай. Още като прочетох че не е български автобуса /дори да беше Австрийски/ беше ясно,че наказани няма да има. Виновна е България, пътищата и всички българи, душички не клетви, по една ракета отзад и на луната, това заслужавате.
98
0
 
0
 
! Отговори
samo_ndsv преди 15 години
bulgarite sme i kompleksiranoto pleme-vse nqkoi drug ni e vinoven vse nqkoi e protiv nas ,nie sme nai-velikite,nai-umnite nai-inteligentnite,SMESHNICI HAHHAHA
97
0
 
0
 
! Отговори
сема преди 15 години
сега за шофирането ли ни обвинявате?за гласуването отпада ли обвинението?
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 94 е
95
0
 
0
 
! Отговори
owen20 преди 15 години
Турците може да са всякакви но в един 12 милионен Истанбул стават пъти по малко катастрофи на ден от колкото в 2 милионна София.И като е турси автобуса кво?Нима българи не са причинявали катастрофи с жертви в чужбина?Айде бегайте.
94
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 15 години
да мислите като *** и да сипете упреци към шофьора станал жертва на безмозъчен тинейджър. Можеше да е всеки от вас. Все някой друг ви е виновен, виновния е турчин или ***, а вие сте стерилни от към мозък.
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
s takiva turkofili-takava darjava
92
0
 
0
 
! Отговори
старозагорка преди 15 години
Май ти се имаш за базнаказана като сипеш огън и жупел. А колкото за наказанията съм съгласна да го пратят в затвора, но ако има капка съвест той сам ще си умре.
91
0
 
0
 
! Отговори
marin преди 15 години
Пак *** са виновни, на калпава ракета космоса и крив. Само дето шофьора в колата е с 3 месеца опит и е минал на стоп без да спре. Жалко за двамата румънци, те нямат вина, че ние българите сме ***.
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Турчуляците карат БЕЗОБРАЗНО защото се имат за безнаказани и до голяма степен това е така! БЕЗОБРАЗИЕ!!!!
89
0
 
0
 
! Отговори
Adela преди 15 години
Не берете грижа за моите способности, добре се справям. Не си връщам думите назад този който обича хаоса и безнаказаността е редно да страда от тях, не другите.
88
0
 
0
 
! Отговори
старозагорка преди 15 години
Ей това се опитвам да кажа на Адела, но май не възприема!Няма значение и тя ще порасне.....
87
0
 
0
 
! Отговори
читателче преди 15 години
Ако и шофьорът на автобуса и ученикът са карали с разумна скорост, поне нямаше да има убити. И двамата водачи са виновни!!! При тове няма никакво значение възрастта, националността, вида на превозното средство и условията! Катастрофа може да се случи винаги (не сме богове, понякога стават грешки), но скоростта е основна причина за смъртния изход!!! И двамата водачи са виновни! Жалко, че си отиват и невинни...