Шестима загинаха в тежка катастрофа край Стара Загора

Автобус с турска регистрация се обърнал и паднал върху лека кола
7 мар 2009 08:14,
167
Шестима загинаха в тежка катастрофа край Стара Загора
Снимка: Булфото

Шестима души са загинали в тежка катастрофа, станала тази нощ край Стара Загора. Автобус с турска регистрация се обърнал и паднал върху лека кола, която е напълно унищожена.

Намясто са загинали две румънски гражданки, пътували в автобуса, както и четирима младежи, които са били в лекия автомобил.

Тази сутрин бяха извадени телата на четиримата младежи. Установена е самоличността на трима от тях, остава да бъде идентифициран още един от загиналите.

Всички те са на възраст 18-19 години.

Няма други ранени. Останалите пътници от автобуса – около 30 души, са продължили с друг автобус, осигурен от фирмата превозвач.

Катастрофата е станала на околовръстния път между Стара Загора и Сливен при село Хрищени.

Причините за произшествието тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
старозагорка преди 15 години
През живота си не съм имала катастрафа, а съм активен шофьор от 12-13 години. Имам само един инцидент с неправоспособен *** и това е. А за катастрофата с момчетата ще видим...има си експертизи те ще покажат. Не вярвам да са съвсем читави по това време на денонощието 4 момчета. А колкото до децата, един ден като имаш деца тогава кълни, че дано сегашните ти думи не ти се върнат. Аман от злобни разпасани тинейджъри.
85
0
 
0
 
! Отговори
samo-NDSV преди 15 години
adelke ako nqkoi turchin ti spasi jivota ili ti pomogne s neshto v truden za tebe moment druga pesen shteshe da peesh,i az sym gubil blizki pri katastrofi i da ti kaja-vinovni vinagi bqha bylgari,pak she vi kaja-SPRETE DA RAZDELQTE HORATA NA DOBRI I LOSHI GROZNI I UMNI BEDNI I BOGATI TURCI I ***,razdelqite gi na SPAZVASHTI PRAVILATA I NESPAZVASHTI PRAVILATA,I PO-MALKO ZLOBA BYLGARI OPOMNETE SE,RIP ZA ZAGINALITE
84
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И къде пише че шофьора е турчин???Тъй като живея на 15 км от турската граница и съм работил на границата мога да твърдя че има турски автобуси с БГ шофьори и БГ автобуси с турски шофьори така че не говорете без да знаете.Пък и кво е значението каква народност е шофьора лошото е че 6 човешки живота си отидоха от белия свят и най вече 4 млади тела.Поклон пред светлата им памет.
83
0
 
0
 
! Отговори
Adela преди 15 години
Как може да оправдавате шофьора на автобуса без да знаете какво се е случило.Изхождайки от факта че имало и др. катастрофи на това крастовище. Аз може да се дразня от факта,че е турчин, но ако беше българин нямаше да е по-различно. Но вие го защитавате, защото видиш ли и българи правят катастрофи. Само дето аз си спомням за катастрофата с най - много жертви в Бяла и помня как мръсния турчин не прояви никакво състрадание към жертвите. Мутрата му беше противна, той не чувстваше вина и си представят този новия герой с многото смърт - и той е същия.А вие сте ***.
82
0
 
0
 
! Отговори
Адела преди 15 години
се върнеш там откъдето си излязъл и без това не си поумнял от онзи момент на разждането си до сега. *** може да си една ракия за добре свършената работа, дори те съветвам да финансираш паметника на гаджала, от такива като теб само това може да се очаква. Или може би и ти си затрил някого при катаствофа,че се чудиш как да унивиниш всеки др. убиец.
81
0
 
0
 
! Отговори
старозагорка преди 15 години
Адела явно познаваш тези момчета и си пряко засегната/права ли съм?/. Но, на това кръстовище и българи се блъскат по същия начин. Познавам човек който преди около година го блъснаха по същия начин, но за щастие той е жив и за нещастие спътника му почина на място. И не го блъсна турчин, а чист натурален българин. Не е абсолютно и само виновен турчина и в момчето има лека вина/я непредпазливост, я се е разсеял или нещо друго/. Не се нахвърляй така върху хората с обиди и прочие, всеки има право на мнение. Сега само онези в общината трябва да вземат и да направят нещо на това опасно кръстовище.Жалкото в случая е, че 4 млади момчета не са сред нас.Мир на праха им!!!
80
0
 
0
 
! Отговори
НЕКА ПОЧИВАТ В МИР! преди 15 години
ТИ *** ли си?(реторичен въпрос) ...*** а ще кажеш че ти не си бил ***!но когато ти си бил *** най-веорятно хората са карали каруци като основно превозно средство. Мислиш ли че е лесно на един 18 годишен да се справя с лудницата по пътищата! Баща ми ако не е до мен ми е сто пъти по-трудно ...какви ли не безумни ситуациии има заради вас ДЪРТИТЕ...научили се вече да карат ии ми свирят отзад като карам в града с 40!Добре че инструктура ми ме научи да не обръщам внимание на селките ви ръкомахания и обиди ...после ние сме виновни. Да и ние не сме съвършени...НО не може да не приемеш, че вашето винаги нервно каране не се отразява пагобно на нас - младите шофьори. ВИНАГИ ЩЕ ГИ ПОМНИМ ТАКИВА КАКВИТО БЯХА - ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И СЪУЧЕНИЦИ!!! ;( НЯМА ДА ВИ ЗАБРАВЯ МОМЧЕТА ;(((((((((((((((((((((((((((( НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАХА!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
киро пора преди 15 години
Що не си направиш ЕДИН *** ИЛИ БУКАКЕ!??Кълни себе си и твойте деца!!!
78
0
 
0
 
! Отговори
Seth4o преди 15 години
Абе хора,6 души са загинали и те са на 18 години,а вие говорите за *** турци и колко ни е скапана държавата...Просто не е тук мястото...
77
0
 
0
 
! Отговори
Adela преди 15 години
че толкова хора умират напразно, а за убийците им се пише "с любов" и състрадание. ".........Шофирал го е 18-годишен старозагорец с 3 месеца стаж зад волана. Колата му е била ударена странично от автобуса, който е пътувал по линията Букурещ - Истанбул."Срамно е да кажеш за някои убиец,че не е такъв - И НЯМА ПО-ЖЕСТОКА ПОДИГРАВКА С РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА ОТ ТАЗИ гавра, която си позволявате.За пореден пък днес ще кълна, дано децата ви умрат така, който не е изживявал такава мъка не знае какво е и няма право въобще да мъмри съболезнования. ЗАЩОТО НЕ знае, че най - боли когата хора като този мръсен *** не понасят отговорност за деяниета си.
76
0
 
0
 
! Отговори
samo_ndsv преди 15 години
tolkova ste zlobni i jalki-ne razbrahte li veche che mladeja ne e sprql na znakSTOP i zatova e stanala tragediqta ,MIR na praha na zaginalite,a tezi deto se izkazvat protiv turci i ***-shte vi vidq ako edin den nqkoi turchin ili *** vi spasi jivota kakvi she gi govorite posle,AMAN OT DYRVENI FILOSOFI KATO VAS ZARADI VAS BULGARIA E NA TAKOVA DEREDJE
75
0
 
0
 
! Отговори
Avstria преди 15 години
Edinstvenoto bulgarsko neshto ,s koeto moga da se gordeia e ATAKA.Vsi4ko drugo v Bulgaria e ve4e ***,nai-skapanata darjava v Evropa.I kraka mi ne iskam da stapva ve4e tam,pone dokato Volen Siderov ne oglavi BG!!!!!
74
0
 
0
 
! Отговори
Адела преди 15 години
Аз не съм злобна, но слава богу не съм *** като теб. Ти пък и такива уродливи *** като теб с какво са полезни на когото и да било. Не ме занимавай с глупости, като не можеш да видиш нещата такива каквито са, това си е ТВОЙ проблем. Не се обръщай към мен повече.
73
0
 
0
 
! Отговори
старозагорка преди 15 години
Колко още трябва да загинат за да се направи нещо на това кръстовище? Вземете да сложите поне гърбици да се намали малко скоростта. Защо говорите глупости? До 57 там няма светофар. Има само знак стоп. През деня е много трудно да се прецени на какво разстояние е МПС-то което се движи по главния път пък какво остава за през ноща, а и с каква скорост се движи. Защото там е околовръстет път и всеки знае, че ограничения не се спазват. Автобуса е карал с привишена скорост, а водача не е прицинил и това е довело до тази зловеща катастрофа. п.п. не само турските шофьори карат с несъобразена скорост, затова не слагайте изказвания от рода на "Резак, ***" и др. Това, че се е случило да е турчин няма значение.СПРЕТЕ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!
72
0
 
0
 
! Отговори
finbel.blog.bg преди 15 години
жалко
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Адела, аз съм българин, но мога да ти кажа, че плачеш за пандела. Срамувам се от такива коментари като твоите. От свое име се извинявам, ако има засегнати от изказването му с номер 69. С подобна злоба няма да помогнеш на близките на загиналите. Още веднъж - моите съболезнования.
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей мишок, що те е страх толкова от Атака?
69
0
 
0
 
! Отговори
Адела преди 15 години
Точно защото всеки път се заравят томахавките едните *** като пилци, а *** и турците празнуват. Жал ми е за вас, Дано поне деца на такива сервилни *** като вас умират по такъв нелеп начин, но много се съмнявам.
68
0
 
0
 
! Отговори
anonimen 7 преди 15 години
ataka e vtoria nicionalen cirk na bg
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно вината е и на двамата шофьори. Предлагам да се помирим и да заровим томахавката. Кой крив, кой прав това няма да върне умрелите. Мир на праха им. Съболезнования на близките.