Шестима загинаха в тежка катастрофа край Стара Загора

Автобус с турска регистрация се обърнал и паднал върху лека кола
7 мар 2009 08:14,
167
Шестима загинаха в тежка катастрофа край Стара Загора
Снимка: Булфото

Шестима души са загинали в тежка катастрофа, станала тази нощ край Стара Загора. Автобус с турска регистрация се обърнал и паднал върху лека кола, която е напълно унищожена.

Намясто са загинали две румънски гражданки, пътували в автобуса, както и четирима младежи, които са били в лекия автомобил.

Тази сутрин бяха извадени телата на четиримата младежи. Установена е самоличността на трима от тях, остава да бъде идентифициран още един от загиналите.

Всички те са на възраст 18-19 години.

Няма други ранени. Останалите пътници от автобуса – около 30 души, са продължили с друг автобус, осигурен от фирмата превозвач.

Катастрофата е станала на околовръстния път между Стара Загора и Сливен при село Хрищени.

Причините за произшествието тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
turkinq преди 15 години
няма нужда да ви убиват вие се самоубивате. сигурна съм че са виновни младежите загинали в колата вашите лигльовци. в турция има ред има полиция има армия а тука няма нито едното нито другото.има едни селандури дето се правят на полицаи нощем по кръстовищата да изкарат някой лев. НИМА ЗАБРАВИХТЕ РЕКЛАМАТА ЗА СУПИТЕ.
5
0
 
0
 
! Отговори
Попа преди 15 години
Евалла колега! Трябва да си оправим пътищата за да може *** тираджия да лети със 200 вместо със 100км/ч и да може по- безболезнено да убива българи по пътищата!Амин!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти явно на кола не си се качвал.
3
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
откъде знаете че труският водач е виновен ??????Бееее в Турция го няма тва бесно препускане като тука !!тука *** е велик НИМОЙ ДА МУ КАЖЕШ НИЩО!! ПЪРВО ДА СИ ОПРАВИМ ПЪТИЩАТА ПЪК ПОСЛЕ ДА ТЪРСИМ НА ХОРАТА ВИНАТА!!ЖАЛКО ЗА ХОРАТА:(
2
0
 
0
 
! Отговори
Peevski преди 15 години
Трагедия... На турците трябва да им се забрани да шофират в България. Тва автобуси, тирове и гастербайтерите им като почнат и става ад. То и нашите шофьори са едни джигити, ама *** надминават всички в категорията малоумно шофиране.
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поредните анадолски маймунджалъци в забутаната турска провинция. Що като са в други държави карат нормално, а? Кажи му турски тираджия и не го обиждай повече!