Горсов шофира пиян мерцедеса на дъщеря си

Инцидентът е потвърден от източници на МВР
29 мар 2009 11:17, Петя Славова
90
Горсов шофира пиян мерцедеса на дъщеря си
Снимка: БГНЕС

В поредната скандална ситуация бе заловен Красимир Горсов.

След като се установи, че бащата на пострадалата при катастрофата с Максим Стависки Мануела, е злоупотребявал с даренията за нейното лечение, сега Горсов е бил засечен от столични полицаи без документи и със съмнения, че шофира пил.

Мъжът е карал “Мерцедес”, А класа, съобщава вестник “Труд”.

За инцидента са потвърдили и източници от МВР.

Неприятната случка е станала на 23 март вечерта.

Три дни по-късно от прокуратурата обявиха, че автомобилът е купен с пари, дарени за лечението на дъщеря му.

Тази седмица мъжът трябваше да се яви в съда. Пред журналисти той заяви, че делото не му е приоритет, тъй като е важна единствено дъщеря му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
lona преди 15 години
vijdat i znaqt za kvo stava duma a ni6to ne se slu4va...stranno
68
0
 
0
 
! Отговори
пастира преди 15 години
Най после един свестен коментар!А стадото да не ходи за гъби когато му дойде времето иначе ще блее яко след това!
67
0
 
0
 
! Отговори
Тединка преди 15 години
Напълно съм съгласна с 66 . С изключение само на посладната част. Там имам друго мнение. А и аз също съм за това да не се подържа Мануела изкуствено жива. Това е голяма мъка за всички. Още повече като се има предвид какво е правила като беше здрава.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПЕРФЕКТНА АКЦИЯ НА ГОЦЕ, ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ И РУСКАТА МАФИЯ!СЛЕД КАТАСТРОФАТА СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ СПАСЕНИЕ ЗА КЪНКЬОРА НЯМА - ПИЯН И ДРОГИРАН УБИВА ДВАМА МЛАДИ, И РАНЯВА ОСТАНАЛИТЕ В КОЛАТА.ПЪРВАТА СТЪПКА БЕШЕ ДА СЕ ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО - ОПИТАХА ДА ИЗНЕСАТ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ Е СТАНАЛА КАТАСТРОФА, А СТАВИСКИ Е БИЛ НАБЛИЗО. САМО ГОЛЕМИЯ БРОЙ НА СВИДЕТЕЛИ ПОПРЕЧИ НА ТОВА, МЪЛВАТА СЕ БЕШЕ РАЗПРОСТРАНИЛА ВЕЧЕ.ВТОРАТА СТЪПКА БЕШЕ ДА СЕ НАМАЛИ РЕАЛНАТА ДОЗА НА АЛКОХОЛ, А ПРОБА ЗА ДРОГА НИКОГА И НЕ БЕ ВЗЕТА. ПРОБАТА ЗА АЛКОХОЛ БЕ ВЗЕТА МНОГО ВРЕМЕ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, ОРГАНИЗМА НА ЕДИН МЛАД И ЗДРАВ МЪЖ ЕСТЕСТВЕНО АБСОРБИРА АЛКОХОЛА В КРЪВТА.СЛЕД ТОВА ЗАПОЧНАХА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ПО ФОРУМИТЕ С ТЕЗАТА, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА ЗАВИЖДАТ НА УСПЕХИТЕ МУ, ЧЕ ВСЕКИ ПИЕ И КАРА, ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЪДИМ СВЕТОВНИТЕ ШАМПИОНИ ЗАЩОТО НЕ СМЕ ДАЛИ НИЩО НА БЪЛГАРИЯ. ПАРАЛЕЛНО БЕ ПЛАТЕНО НА ЖУРНАЛИСТИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ИЗЛЪЧВАТ СЛЪЗЛИВИ ПРЕДАВАНИЯ КАК МУЗИКАТА НА МОЦАРТ БИЛА ПРОКЪЛНАТА И ЗАТОВА СТАНАЛО НЕЩАСТИЕТО. НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ ДЕЛОТО ИМАШЕ ПРЕДАВАНИЯ ПО СПОРТНИТЕ ЕМИСИИ ЗАЩИТАВАЩИ МАКСИМ.ЗА МАНУЕЛА - ТЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ, ПИТАЙТЕ КОЙТО И ДА Е ИСТИНСКИ ЛЕКАР. ТЯ Е ПОДДЪРЖАНА ИЗКУСТВЕНО ЖИВА ДО КРАЯ НА ДЕЛАТА ЗА ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ИМА САМО ЕДИН ЗАГИНАЛ В КАТАСТРОФАТА. СЛЕД КРАЯ НА ДЕЛАТА ПО ВСИЧКИ ИНСТАНЦИИ МОМИЧЕТО ЩЕ СИ ЗАМИНЕ.ЗА ГОРСОВ-ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е ***, СЛЕДЕН ОТ ЧЕНГЕТАТА И ИНФОРМАЦИЯТА СЕ РАЗКРИВА В НАЙ-УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ДЕЛАТА. ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ПИШЕ СРЕЩУ СТАВИСКИ, СЕГА ОГРОМНИЯ ВИНОВНИК Е ГОРСОВ.МОГА ДА ПИША ОЩЕ МНОГО, НО САМО ЩЕ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО.ТОВА Е ***, ДЪРЖАВАТА НА АГЕНТИТЕ КАТО БАЩАТА НА АЛБЕНА, ХОРА КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА МРЪСОТИИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ. С ТАКИВА ХОРА НА ВЛАСТ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. В *** ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НИЩО НЕ СТРУВА! НЕКА МЛАДИТЕ ДА БЯГАТ ОТ СТРАНАТА НА АБСУРДИТЕ, ДА УЧАТ В ЗАПАДНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ И ДА ПРАВЯТ КАРИЕРА НАВЪН! НЕКА ТУК ДА ОСТАНАТ МРЪСНИТЕ ЧЕНГАТА И ДРОГИРАНИТЕ ИМ ЧЕДА!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен няма значение Горсов дали парите на Максим или на дарителите похарчи,а това,че използва инцидента с Мануела за рекет към Ставийски,измама и гавра с нас всички. Майката на Мануела му докато е при детето си неотлъчно,този се фръцка насам-натам. Тя си го е знаела що за алкохолик и *** е ,нали и са били разделени преди инцидента,че и брак не са имали. Както и да го мислим,Горсов извърши друг тип престъпление от Ставийски,при това съвсем целенасочено и по бай ганювски хитро .
64
0
 
0
 
! Отговори
Катерина преди 15 години
Целият народ говори, а нищо не прави.. затова ще сме в такова състояние...
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, пак ли ще го защитавате този? Или той освен, че харчи пари в казината и кара пиян, ей така от мъка! Е, каква е тогава разилката с Максим, че този е имал късмет и не е направил катастрофа! Друга разлика няма!
62
0
 
0
 
! Отговори
ep преди 15 години
Парите, които е похарчил тоя *** са тези, които Максим преведе за Мануела.Майката го каза това още лятото, но май всички са го забравили. Явно според нея щом парите са на Максим ,какъв е проблема мръсника да ги похарчи.На Максим му пука много повече за мануела ,отколкото на този .
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най големия дарител Петър Христов всеки път обяснява,че ако дава нещо,то е за Мануела единствено. Доколко е искрен е друг въпрос.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щеше да е много смешно да видим кадри в новинарска емисия от сорта: Полицаи от 6-то РПУ спряха за проверка Мерцедес, А класа. Мъжът,който го е управявал е без документи и видимо е имало съмнения, че шофира пил.Тък като шофиращия освен отказа да представи документи , е отказал и да даде проба за алкохол,са му съставени два акта.И гледаме заснет нашия маймун- *** Горсов и мерцедеса)))))
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 57-"Парите се печелят и губят ,но здравето и живота на Мануела зависи от същите пари на дарителите,които Горсов профука и за това трябва да бъде съден"-Колко пари си дал бе умник!И какво те боли халката за Горсов!Най големия дарител не се отдръпна от него а ти си седнал да го съдиш-айде отивай за гъби!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Горсов знае ,че отново Петър Христов и дарителите ще му платят и актовете на полицаите.,че отказал проба за алкохол,и другия акт,че шофира без документи. Да са живи и здрави дарителите,за да си павка скъпи цигари,да си пийва и да си джитка с мерецедеса Горсов за сметка на балъците.Толкова е "загрижен" за Мануела Горсов,че няма накъде ...*** ***.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
55.Блеещ по долу повече от всички овчовци!Парите се печелят и губят ,но здравето и живота на Мануела зависи от същите пари на дарителите,които Горсов профука и за това трябва да бъде съден.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много си *** 55,става въпрос не само за пари крадени и използвани с лични цели а че тези пари за живота на дъщеря му,тъй че ГОРСОВ не краде пари, а живота на дъщеря си и доверието на хората към него.
55
0
 
0
 
! Отговори
по малко прост преди 15 години
Много от коментарите ме раздразниха защото същите ще ходят или не на избори.*** народ!***!"Горсов е бил засечен от столични полицаи без документи и със съмнения, че шофира пил" - пил ли е или не!!!!!!!!!средно няма както и това дали си на. или не!По долучетем-"Три дни по-късно от прокуратурата обявиха, че автомобилът е купен с пари, дарени за лечението на дъщеря му"Автомобилът е купен от Христов ако не бъркам името на бизнесмена на името на Горсов но не да се разкарва същият напред назад а да води дъщеря си по доктори!Скоро имаше интервю с Христов по телевизията където човека обясни всичко и то ясно!Ама нали трябва да лаете!А на овцата по долу дето сравнява кражба с убийство ще му кажа да се гръмне!Парите се печелят и губят ,но здравето и живота пък изобщо не!Блейте си а на избоорите за гъби!!!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какви жълти журналисти? Горсов си върши безобразията между срещите с журналистите и демонстрациите колко се грижи за Мануела ,така че евала на журналистите ! ! !
53
0
 
0
 
! Отговори
Елена преди 15 години
Е,ама вече прекалиха някои "жълти "журналисти!!!!!!!!!Толкова ли няма новини какво да отразявате,а съе се захванали все Горсов да нищите..Като междуврменно всичко излиза грозен стремеж да се очерни някой,за да се оправдае друг..Нямам идея кой ви плаща,но тук наистина вече всичко е много опошлено!!!!!!!!!!Той може би не е ангел,/както никой от вас може би/,но наистина това прекрачва всички граници..Едва ли има нужда от толкова интерес и то нездрав!!!!!!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... като се събуди (дано всичко е ок), ще се радва, че е проспала целия тоя долен цирк!
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако имаше КАТ,щяха да предотвратят катастрофата на Ставийски,когато са го спряли с алкохол и превишена скорост преди катастрофата ,че и сега нямаше да пишем за мошеника Горсов.Изобщо,ако има КАТ,който си върши както трябва работата,доста катастрофи нямаше да станат.Ако затворят в ареста Горсов без цигари и алкохол,максимум до месец ще му видим истинското лице.Спомням си как се кълнеше в единственото най-ценно същество ,което имал -дъщеря му. Как отричаше пред БТВ,че играл на ротативки,после как започна и да заплашва Миролюба Бенатова. От километри му личи -от всички видео репортажи ,че е нервен човек и използвач -с тънки устни ,тънък нос и множество други белези не само от вида му,а и начина на говорене.*** !
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
такива хора от *** произход какъв то е горсов живеят ден за ден,нито дъщеря му мила нито нищо,той си взема готовите парички и живурка долният ***,след като дъщеря му има нужда от тези средства.