Горсов шофира пиян мерцедеса на дъщеря си

Инцидентът е потвърден от източници на МВР
29 мар 2009 11:17, Петя Славова
90
Горсов шофира пиян мерцедеса на дъщеря си
Снимка: БГНЕС

В поредната скандална ситуация бе заловен Красимир Горсов.

След като се установи, че бащата на пострадалата при катастрофата с Максим Стависки Мануела, е злоупотребявал с даренията за нейното лечение, сега Горсов е бил засечен от столични полицаи без документи и със съмнения, че шофира пил.

Мъжът е карал “Мерцедес”, А класа, съобщава вестник “Труд”.

За инцидента са потвърдили и източници от МВР.

Неприятната случка е станала на 23 март вечерта.

Три дни по-късно от прокуратурата обявиха, че автомобилът е купен с пари, дарени за лечението на дъщеря му.

Тази седмица мъжът трябваше да се яви в съда. Пред журналисти той заяви, че делото не му е приоритет, тъй като е важна единствено дъщеря му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя си е бил винаги алкохолен безработен хазартен тип.Жена му (чак оня ден той каза,че нямал брак с майката на Мануела ,а майката и в чужбина е работила,за да издържа семейството) е знаела какво *** е,но скри от медиите. Да,ама на сърцерадерателните изяви на артиста Горсов се вързаха доста хора да го спонсорират,включително и в момента отвлечения бизнесмен Киро Киров .За мерцедеса едва ли щяха медиите да разберат,ако не се е качил пиян (как да е трезвен,като Горсов винаги когато е имал пари ,ги е профуквал за алкохол или хазарт) .Ако вината на Ставийски е една,на Горсов ,който рекетира,лъже ,краде и злоупотребява с пари,които са за дъщеря му,е съвсем друг тип вина и е крайно време да си получат обективни присъди.Кога се е сетил Горсов,че има дъщеря? Когато пострада и реши,че може да си живурка царски чрез нея,нали?На мен Горсов вече ми е хипер антипатичен с наглите си действия !
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Първо - Горсов е за спешно психиатрично лечение ! Второ - всички,които смятате,че да откраднеш,измамиш или присвоиш пари (дори и много!) е по-тежко престъпление и грях от това да отнемеш човешки живот ... всички,които мислите по този начин -сте по-зле и от Горсов ! ...
27
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 15 години
Така ще направи услуга на дъщеря си и като финансова помощ, и като край на срама, и като спомени застинали в миналото. Така поне лошото ще избледнява с течение на времето за момичето.Дано се оправи тя поне и да заживее пълноценен живот скоро!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
GORSOV E ***-OT PARVA KLASA.
25
0
 
0
 
! Отговори
geri преди 15 години
И затова се опитва да прецака още повече и бездруго прецаканият и живот. Голямо оправдание, няма що. Ако беше човек на място щеше да си знае приоритетите, а не само да ги афишира пред медиите.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Максим работи си признава вина от първият миг,а този баща използва пари от дарения и на Максим за да се вози в мерцедес и да играе хазарт,в момента в който живота на дъщеря му в опасност. въобще не може да има сравнение между двамата Максим и Горсов,две различни теми това. Българи уж мразят ромите,а тук голяма защита към тях,сами себе си лъжете,никой не ви е мил и драг,дай ви да плюете и да мразите. тази катастрофа просто вече е станала банална,защото покрай Максим не виждате какво става всеки ден и това безбройно количество Българи които карат пияни и неуравновесени. а си чешете езици с един който за цял живот наказан сам от себе си,че направи фатална грешка в живота си.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За ставийски полицаите не само са имали съмнения, но и след като са го видели пиян,са го предупредили да кара по-бавно. Не са му съставили и акт дори и после ....видяхме до какво св стигна.Той съсзнателно е седнал пиян зад волана, така че не може да бъде оправдаван с това- "че не искал да се случи така".Моите съмнения са, че всичко се прави да се изкара по-черен и от дявола Горсов. Колко на неговото място, особенно ако са имали и преди такива проблеми с алкохол и хазарт ще могат да устоят психически,гледайки съсипания живот на най-свидното му-ДЕТЕТО СИ !!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Той направи кариера от нещастието на дъщеря си."Ти мислиш ли докато пишеш?????????
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво значи засечен и какво значи съмнения че е пил.Или е пил или не е пил,трябвало да го проверят и да обявят публично промилите.Засечен-да не го е засякал радар,айде моля ,в това мисля че има пръст Максим,той има много пари и може да си плати за всичко.
20
0
 
0
 
! Отговори
o преди 15 години
Всички дето плюете Максим сте мишки!Защо не плюете толкова оня тираджия дето блъсна автобуса на моста в Бяла ? Всеки ден стават катастрофи, но нали Ставийски е известен и е руснак айдеее да го плюем.Иначе всички си караме съвестно, спазваме ограниченията...
19
0
 
0
 
! Отговори
Yoan преди 15 години
Как преценявате ситуацията - кой, според вас има повече вина? Ставински, който едва ли е искал да се стигне до тази катастрофа /което не оправдава безотговорното му шофиране/ , или бащата на Мануела, който си купува Мерцедес с парите дарени за лечение на дъщеря му !??! Вторият извършва ПРЕДУМИШЛЕНО престъпление и то срещу ДЪЩЕРЯ СИ, докато първият прави непредумишлен инцидент, поради безотговорност. Стига вече сме гледали кой е българин и кой руснак. Да си кажем нещата, каквито са!
18
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Убиецът Ставински плаща на определени медии да очернят името на нещастника, чието дете преби. Така иска да отвлече вниманието от убийството и си мисли, че ще му се размине.Но българите никога няма да му простят, че затри живота на двама български младежи!!! Възмездие ще има!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
Nedko Todorov преди 15 години
Познавам Мануела бегло ние сме и двамата от Търново а съм работил с колеги на Горсов и доколкото знам човека си е алкохолик и пристрастен към хазарта,и двете са много сериозни болести.Обаче много хора ще хора несъзнателно съдиха каузата.Не спирайте да помагате заради един болен психически чове.Моля ви!!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Gio преди 15 години
...не мога да понеса поредната "новина" от това място - пошло е да се плюе без доказателства и да се претендира за новинарски облик на сайт. Виждам как по-голямата част от посетители на това място отреагират точно като продукти на виртуална реалност... Жалки, жалки...
15
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 15 години
Стига с тия платени от лекето Максим публикации!
14
0
 
0
 
! Отговори
майка преди 15 години
това оневинява ли пияният руски убиец ,и двамата-в затвора!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vijte si i parvata novina ,che napravo drazni!!!!mOndial li se pishe ili mUUUUUUUUUUUUndial???qko se danite!!!!sramota!!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
до номер 9 преди 15 години
Аз също не мога да разбера защо ти товариш планетата Земя с тежестта си? Я провери пак за автомата за да се увериш,че си т.ъп/а . Като не схващаш иронията аз не мога да ти помогна :) Има специалисти.
11
0
 
0
 
! Отговори
Градабанабър храбър преди 15 години
"...и със съмнения, че шофира пил." - какво е това,бе! И аз имам едни съмнения...Че Горсов не е цвете за мирисане е ясно,но какви са тези съмнения? Проба не са ли му направили? Или им е дъхъл в носовете?
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе вкарвайте го в затвора тоя вече бее басиии скапаната държава умряла........................................ е, кажете ми как да стоим тук?!!!