Смазаха от бой шефа на болницата в Бургас

Състоянието на Боян Будаков е стабилно, твърди, че не е получавал заплахи
2 апр 2009 09:03,
49
Смазаха от бой шефа на болницата в Бургас
Директорът на МБАЛ Бургас д-р Боян Будаков е пребит снощи. Снимка: БГНЕС

Директорът на МБАЛ-Бургас д-р Боян Будаков е пребит снощи от неизвестни лица.

Инцидентът е станал в комплекс "Лазур" на улица "Места", съобщиха от МВР.

След побоя Будаков е успял да отиде в болницата, където му е оказана първа помощ.

До момента няма информация да е получавал заплахи.

Състоянието му е стабилно, каза зам.-директорът на МБАЛ д-р Бойко Миразчийски.

Боян Будаков е хирург, бил е съветник от БСП в предишния Общински съвет в Бургас, а в момента е член на Изпълнителното бюро на общинския съвет на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Адвокатите са съвсем друго нещо. те са си частници. Тяхното е като да идеш в магазина и да си платиш за нещо. Ако не искаш - не ходи, ако искаш си избери друг адвокат, ако искаш, си уреждай нещата и без адвокат. Имаш си свободен избор. Ако си на зор - хванат за престъпление и нямаш пари и това май е единственият случай наистина спешно да се нуждаеш от адвокат, иначе сроковете са дълги за всичко друго - назначават ти служебен адвокат (той доколко качествено ще те защитава, е друг въпрос, но така или иначе на подарен кон зъбите не се гледат). Така че там ножа не е опрян до кокал и не е нужно в общия случай да се действа бързо, още повече за спасяване на човешки живот. Имаш време да реагираш, имаш време да смениш адвокат, да избереш по - евтин, или да попрочетеш материята и да се защитаваш сам.И още нещо - по едно време в една класация адвокатитие бяха попаднали в класацията на най - корумпираните. как се подкупва частник, я ми кажете, че не схващам? Подкупва се само лице на държавен пост, от когото зависи дали да си свърши работата или не и колко качествено да си я свърши. Един частник (какъвто е адвокатът) винаги е заинтересован срещу хонорара, който получава, да даде най - доброто от себе си. Иначе клиентът отива другаде.
27
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Когато прибира рушвети е добре,но когато болният бъде изписан,се получава точно това.По стотина лекари и адвокати на година,трябва да бъдат бесени публично.И въпреки по-горе написаното,не подкрепям насилието в мишкарска форма
26
0
 
0
 
! Отговори
Mimoza преди 15 години
Нормалните хора, с претенции да са част от Европа и гражданското общество в България, не се радват на криминалните новини, а осъждат тези прояви...така мисля аз.Корупция че има, има. Корумпирани лекари също има, както и с други професии хора...Но има далеч по-цивилизовани начини / законни/ за справяне с тези проблеми. Моето притеснение е в това, че по-скоро няма воля нито в управляващите, нито в обществото за справяне с проблема корупция. Убийствата и побоищата са дивашки методи за саморазправа.До никъде няма да стигнем така.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
17, къв е тоя плач за лекарите? Ти бил ли си с риск за живота си на легло, и идва някаква хиена да ти иска пари, докато си в това положение? Ти знаеш ли как в този момент ти иде да скочиш да му прегризеш гърлото на такъв?!!!! Обаче няма как, в ръчичките си му.
24
0
 
0
 
! Отговори
d-rDulitul преди 15 години
dear lady, mnogo latino-bozi gledash.Tova si e chista prestupnost nikakva lubovna istoria ne e i ne narichai doktora pohotliv,bez da go poznavash.Budi zdrava.
23
0
 
0
 
! Отговори
ко да е преди 15 години
Не ми се пише нищо смислено,толкова тъпо взе да става...ми са надупвайте всички многознайковци и да ви перна по веднъж!:)))
22
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 15 години
не сме *** дето викаме "Браво" на пребит лекар, а сме хора които сме пострадали от корупцията в болниците.Имал златни ръце- супер! Но ако реши да спаси човешки живот първо ще го разори пък след това ще го спасява и ако нямаш пари да платиш имай си куп направления, ще чакаш докато операцията стане безмислена
21
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
от банална - по-банална!! Да речем заигравка с млада мед.сестра която от своя страна има ревнив съпруг(охранител в частна охранителна фирма) примерно. Похотливия доктор е отнесъл тупаника като едното нищо. Винаги има замесена жена, лична история или драма! Едва ли някой ще се саморазправя с доктора за общински далавери или нещо свързано с болницата.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докога ще има *** дето ще викат браво като стане някое престъпление! Същите ще викате утре "мафия". Хубаво било да се гърмят, ами ако тебе те гръмнат, хайде кажи ми колко е хубаво. Да правим един див запад и най- хубаво ...
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей хора !! Може да е корумпиран, може и пари да е искал но запомнете този човек е спасил мнооого повече животи от вас. А човек ,който спасява живот има златни ръце. Има един лекарски лаф ,който е голяма истина. На болния благодарноста към лекаря му минава с минаването на болеста. Запомнете, ръце които спасяват живот не се чупят а позлатяват - това е в цял свят, само в България ценостите са сбъркани.
18
0
 
0
 
! Отговори
умен преди 15 години
Абре хора ! Аз отдавна не ходя на доктори.Самообслужвам се ,вадя си зъби сам ,оня ден си извадих стружка от окото ,лея си куршуми , ходя по врачки. Чудя ви се защо им пълните джобовете !!!
17
0
 
0
 
! Отговори
пациент преди 15 години
Лекалските заплати са смешно ниски.Стресът,който изпитват хирурзите,правещи по 6-7 операции дневно е огромен,колкото и да са свикнали с работата си. Много добри специалисти емигрират,защото живеят на ръба на мизерията.Държавата отдавна би следвало да отдаде дължимото на тези хора,за да не се "корумпират".Мисля,че те просто оцеляват.Не бих нарекла това корупция.Те се мъчат единствено с уменията си да спасяват човещкия живат.Не разполагат с достатъчно лекарства,апаратура,нормални условия за работа и почивка. Те са едни мъченици на обществото и е страшно да гледаш как държавни чиновници търгуват позициите си за милиони левове, а в същото време гониш за корупция един лекар,дето за това ,което върши не може да си нахрани децата и е взел 200 лева.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма лопшо да се стреля, но само по лошите.Лошото е, че лошите определят кои са лошите.
15
0
 
0
 
! Отговори
do 13 преди 15 години
kakvo bieh be onanis
14
0
 
0
 
! Отговори
нормален преди 15 години
много злобни проявления имаш в нета. омразата ти обаче е безплодна.Нямаш харизмата да правиш внушения. Затова или пиши смислено,или си трай.
13
0
 
0
 
! Отговори
sasanid.blog.bg преди 15 години
Аз бия просто така!Какво ще кажеш за това?
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не бие ПРОСТО ТАКА!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя само като му гледам физиономията и скъпия костюм и очила, ми мирише на корупция. Не ще да са от лекарската му заплата.
10
0
 
0
 
! Отговори
Lili преди 15 години
явно ни си попадал в болница в последно време затова расъждаваш така.Следващия пребит ще е някой от ВМА София. Такава търговия със здравето на хората няма никъде! За да го пребият, явно има основание. Браво!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Боян Будаков е хирург, бил е съветник от БСП в предишния Общински съвет в Бургас, а в момента е член на Изпълнителното бюро на общинския съвет на БСП"Защо, бе ДОКТОРЕ, ако верно си ДОКТОР си се набутал в ла***ната на политиката?И какви пари взе, та се стигна до там да те помилат от бой? Трябвало е да бъдеш по-скромен!До 4!!!!! - Явно не си имал/а взимане-даване с лекари наскоро! (и дано не ти се наложи!) Затова не разбираш "злобата" хорска!