Журналистът Огнян Бояджиев – пребит и зверски наръган

Настанен е във ВМА, състоянието му е стабилизирано
10 авг 2009 09:00,
60
Журналистът Огнян Бояджиев – пребит и зверски наръган
Снимка: БГНЕС

 

Журналистът Огнян Бояджиев е пребит снощи в дома си в столичния квартал "Иван Вазов", съобщиха от МВР.

34-годишният мъж е настанен за лечение във Военномедицинска академия.

Бояджиев е в интензивното отделение на болницата с няколко прободни рани във врата.

Състоянието му е стабилизирано и няма опасност за живота му.

Сигналът в полицията бил подаден от съседи, които съобщили, че чуват викове за помощ.

Пристигналите полицаи установили, че двама мъже били позвънили на един от апартаментите.

Когато Бояджиев им отворил, те го нападнали, били го и му нанесли порезни рани.
Отнели му лични вещи и дебитни карти, след което го заключили в дома му и избягали.

Наложило се пожарникари да разбият входната врата на апартамента, за да го отведат в болница.

По случая се води разследване, но причините за нападението досега са неизвестни.

Още по темата

Огнян Бояджиев е главен редактор на портал Европа.

През 2007 година той беше ръководител на предизборния щаб на синия кандидат за кмет Мартин Заимов.

Това е второто жестоко нападение над журналист в България в рамките на една година, след като главният редактор на сайта „Фрог нюз” Огнян Стефанов бе пребит на 22 септември 2008 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В хероино-амфетаминова република България това е нормално! Тамън измряха херцозите от 90те и сега се появи нова класа дрогаджии, амфетамино-хероинисти(на два наркотика) - е те са за разстрел, защото изобщо незнаят какво се случва в реалността и правят сцени като от екшън филми! Ако всеки убие по един наркоман може и да се изчистят! МОЖЕ БИ!
18
0
 
0
 
! Отговори
Васил Митов преди 14 години
Браво на колегата #11 за въпроса: " Журналистите са нещо повче от останалите хора ли?" Не не са, но знаейки прекрасно колко ХОРА са зависими от платените репортажи, най-вероятно точно за такива се имат. Бог да е на помощ на момчето да се оправи по-бързо.Немога да разбера, защо обаче бързате да правите новина от подобно нещо?!Веднага се започва с конспиративните теории и т.н. Сякъш един ЖУРНАЛИСТ не е човекоподобен, и неможе да се забърка в неприятности, и неможе да има врагове!
17
0
 
0
 
! Отговори
Брендов преди 14 години
Оги беше слънчево момче, което започна със "Закуска на тревата" по БНР и сутрешен блок в една телевизия.Такива хора се оказаха опасните и биват пребивани.Мачовците само се пъчат и не се знае на кой господ слугуват.Преди Огнян Стефаноф имаше и друг пребит журналист - Борис ...?, грешен съм, че не се сещам.Новината наистина се забави и вчера някой тук бе апелирал за това. Сега шефовете са сложили резолюция - "Да" и пилеенето на мисъл е в изобилие.
16
0
 
0
 
! Отговори
Ramirez преди 14 години
Човека е нагаждач и подлизурко, а такива винаги си намират майстора.
15
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 14 години
прав е, случайните ги няма в новините, само знаменитости и престъпници към различни пресъпни групировки. Тоя за пръв път го чувам - ЗНАЧИ НЕ Е ЗНАМЕНИТОСТ! Следователно да се види с коя групировка бачка и да се види защо е укрил пари от тях!
14
0
 
0
 
! Отговори
Jelev преди 14 години
Do 10 - A ti si komunofashist.Momcheto e super.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и на мен, нормален човек щеше да си каже кода и до там, после ще блокира картата, а не да яде бой като мутра-папарак! А и немога да разбера журналистите какво толкова велико са направили, като вечер по новините обикновенно не казват нищо от света, а ми дават некаф дядо как си гледа козите по новините! Явно за тях това е новина! А за МЕН ТОЗИ НЕ Е НОВИНА, А ПРОСТО ПОРЕДНИЯ ОБИР!
12
0
 
0
 
! Отговори
@ преди 14 години
Организираната престъпност се налага над автентичната десница силово! Това е моето мнение. А че виновните няма да бъдат хванати - няма. Те са част от управлението на страната...Така стана едно време и с човекът от Нова телевизия, и с човекът от Опасните и т.н.Новата власт развива съветски модел на посткомунистическа репресия.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
журналистите са нещо повече от останалите хора ли? "Това е второто жестоко нападение над журналист в България в рамките на една година, след като главният редактор на сайта Фрог нюз Огнян Стефанов бе пребит на 22 септември 2008 година." Знаете ли още колко хора са ограбени така?
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
toq mi prelicha poveche na mutra ot kolkoto na ***, a i s toq sin kandidat si stava chist prestupnik
9
0
 
0
 
! Отговори
съвет преди 14 години
Ще ви дам един съвет: слагайте шпионки и по-здрава верига на врата. Освен това си купете газов патлак и 100 невропаралитични патрона. Ще ви струва 150 лв. всичко. дори и през шпионката да не се усъмните, при отварянето на врата и разговора ще ви усъмнят. Веригата трябва да издържи поне един силен ритник. Дръжте патлака на място до вратата за да можете веднага да го гепите. Гърмете по тях поне 2 пълнителя. После излезте и го понаритайте. После 112.
8
0
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
Не е било снощи, а в събота вечер. Ако новината ви е била подготвена за вчера,защо ли нито една медия не я включи като най-важна за момента, вкл. и вие? Без значение каква е причината за посегателството върхунего! Защото това е истинска журналистика, слава Богу,че не е умрял,защото може би днес щяхте да слоожите некролога му! Това не е първо човешко,второ е срам за начина,по който формирате новина!
7
0
 
0
 
! Отговори
zest преди 14 години
.. това което четем днес е ужасно , успех на момчето , дано възтанови бързо най вече емоцийте . коментарите на определени хора са смаиващи поставяики интересите на върхушки пред човешкият живот .късмет Оги
6
0
 
0
 
! Отговори
Симо преди 14 години
Това и през турско не е било
5
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 14 години
Трябва да се вържат-лустрират комунистите и агентите, за да е мирна държавата!
4
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Ха сега да видим как ще действа новия министър на вътрешните работи! Ако престъпниците ги спипат бързо - евала, ако ли не то каква е промяната в сравнение с прежде управляващите! И в двата случаи обаче това е тест за Цветанов и се надявам да го положи успешно! Успешно означава - бързо залавяне на престъпниците, бързи осъдителни присъди и то такива, че да пресекат из корен посегателствата срещу журналисти!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Възможно е да е нормален криминален случай и да няма връзка с журналистическата му работа!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано бъдат хванати нападателите. И да се се оправи бързо човека.
1
0
 
0
 
! Отговори
no comment преди 14 години
Бате Оги е пич , дано се оправи по-бързо !