Наркобаронът Куйович: Давах пари на Румен Петков!

Дали е давал и на кого, не мога да кажа, отсече бившият МВР шеф
24 сеп 2009 15:39,
73
Наркобаронът Куйович: Давах пари на Румен Петков!
Снимка: Булфото

Соченият за наркобос Будимир Куйович заяви в съдебната зала, че докато е имал бизнес в България, е давал пари на бившия министър на вътрешните работи Румен Петков и на бившия главен секретар на МВР Валентин Петров.

Делото срещу него пък било образувано, след като престанал да дава пари.

Куйович твърди, че може да докаже думите си - имало записи на информацията, обменяна между Куйович, Петков и Петров.

Върховният касационен съд отсъди, че ще се произнесе в едномесечен срок по делото срещу Куйович, който обжалва присъдата си от 16 години затвор, дадена му за организиране на престъпна група за трафик на дрога.

В съдебната зала сърбинът каза още, че не е наркотрафикантът, за когото всички говорят, а делото е скалъпено и с политически натиск.

"Оставам с впечатлението, че върху Будимир Куйович е работено, за да твърди определени неща", каза в кулоарите на парламента бившият МВР шеф Румен Петков.

"Дали е давал и на кого е давал пари г-н Куйович, аз не мога да кажа. Има компетентни органи, които трябва да проверят. Не съм взимал пари както от Куйович, така и от когото и да било друг", категоричен бе той.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Будимир Куйович бе задържан дни преди новата 2007 година след зрелищна акция на спецчастите.

Той бе заловен с 60 кг хероин, а у него бяха открити и подправени документи за самоличност.

Впоследствие се оказа, че той има и легален български паспорт, издаден от МВР, за да сътрудничи на полицията при разбиването на наркоканалите.

Сърбинът вече има един арест в България.

На 3 януари 2005 той е задържан по обвинение, че ръководи нарколаборатория за синтетични наркотици в пернишкото село Дивотино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
шопа преди 14 години
Добре, че не се е *** в шадравана а само се е изпикал.
71
0
 
0
 
! Отговори
rumen преди 14 години
e ama niama ti gi varna sa....
70
0
 
1
 
! Отговори
Оня, дето помни преди 14 години
И тоя ще иде при Акрам!
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СЕГА СИ ИСКАЙ ДА ТИ ГИ ВЪРНАТ!!!!!!КОЙ Е ПО ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК РУМЕН ПЕТКОВ ИЛИ КУЙОВИЧ?
68
0
 
0
 
! Отговори
пикаещия в шадравани преди 14 години
Имам доказателства срещу престъпната група Куйович, Муйович и Уйович. На последния лично съм му ял попарата с млеко.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ahhh deca decaa,NIKOI ot vas ne znae kak stoiat ne6tata v taia pokvarena durjava,kude ste trugnali da komentirate taia novinka?a az poneje sum sigurna,6te vi kaja,4e DA-Rumen Petkov e korumpiran,i DA-toi vzima6e pari ot po4ti vsi4ki izvestni i neizvestni na vas mafioti!!
66
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
na toz opredeleno MOJE da mu se viarva
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДО ГАЛФОНА С ПРАВАТА НА РОМИТЕ: Батка, дреме ми на това между краката за хронично болните сред ромите и условията на живот. В моето семейство има тъкмо трима хронично болни и никой не се е загрижил от никоя институция как оцеляваме. При това и с малко дете. Да те *** в кривото гърло и тебе и другите *** филантропи, дето толкова ревете за тая смърдяща и неподлежаща на интеграция ***-миризлива скотска гмеж!!!
64
0
 
0
 
! Отговори
sokol преди 14 години
"Защо имал бол пари давал!"Нали е така ,а кой българин би отказал да ги вземе,след като си нямаме закони?Няма честен български политик, поне с това,което правиха до момента го доказаха,е нека са живи и здрави бълъците български,които им вярват?
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Toy mu daval ama rumenco nali e mnogo cesten ne gi priemal
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ami kak da go kaje, dokato pikae6tiq vuv fontani e bil nai-otgore?!! ti bi li go kazal togava
61
0
 
0
 
! Отговори
РУМБАТА ПУТКОФ преди 14 години
НЕ ИЗДЪРЖАМ - ЩЕ ПИКАЯ В ШАДРАВАНА !!
60
0
 
0
 
! Отговори
zound преди 14 години
Абсолютно съм съгласен с 51 -Ник. Без да съм привърженик нито на Румен Петков , нито на никого .Глупаво е да си мислите , че изведнъж Куйович реши да каже истината ????? Прилича ми на приказката за лъжливото овчарче .Как така сега казва истината( сега смятай когато Б.Б. стана премиер ???)Омръзна ми от това новините да са манипулирани тотално.
59
0
 
0
 
! Отговори
Dino преди 14 години
Масоните са от всички партии и точно поради това си мислят,че са недосегаеми.Тайното еврейско общество застрашава националната сигурност и би трябвало да се забрани със закон.Това обаче едва ли ще се случи,тъй като масоните са в политическия и бизнес елит на ЕС.Изводът е ,че Петков и другите,като него винаги ще бъдат невинни.
58
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 14 години
до 29 и 30 анонимко, кате перат пасанита от описаните навалици ще запееш друга песен, ама ще е късно .............................
57
0
 
0
 
! Отговори
пияна свиня преди 14 години
Под закрилата на Румен Петров, неговият личен приятел Богдан Николов извършва незаконни действия с коли. По всяка вероятност и не само с коли. За да се прикрие сигналът, който е отправен към РДВР-Плевен, за да се прикрият тези действия, Румен Петков в качеството си на кмет е решил да отнеме ключовете на изпратената патрулна кола. Така той е попречил на полицаите за задържането на Богдан Николов и неговите хора. В гаражите са били скрити много незаконно внесени коли с пренабити номера. За да се свърши тази работа, на преден план се изкарва, че там е бил Дертлиев, имал някаква уговорка за коалиционни действия и т.н. Нещо, което изобщо не е било вярно.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПЪЛНА ЛЪЖА. Запалката е наш човек, той е печен и много честен в бизнеса.
55
0
 
0
 
! Отговори
Петков-Мафиот номер преди 14 години
Елате в Плевен и питайте 1-вия срещнат за мнението му за Румен Петков...повече няма да коментирам.......
54
0
 
0
 
! Отговори
Фратини преди 14 години
Куйчо, ако кажеш, че си опнал и Сергеят, може и да те оправдаят, *** нещастен. Петков е пичага и в предаването на надутата пуйка Д.Н. и каза в прав текст, че за зрителите ще е много атрактивно, но един връз друг двамата в студиото директно не може.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ник4o,ako toia bese u amerika, dosega da protekyl ot vsiakyde. Zalovioli go s 50 kila prah za prane -emi estestvenno ste pee 4e tezi koito sa go gepili ce sa mu svili parite.