Световен резил! Наш тираджия пренасял дрога в камион с помощи за Хаити

Мъжът е задържан на границата между Румъния и Унгария
20 фев 2010 19:30,
126
Световен резил! Наш тираджия пренасял дрога  в камион с помощи за Хаити
Снимка: БГНЕС

Български шофьор, превозвал хероин в камион с помощи за Хаити, е бил задържан при съвместна операция на българската и румънската полиция.

Мъжът е задържан на ГКПП Вършан (на границата между Румъния и Унгария).

Камионът е бил следен още от тръгването му от България.

Румънските власти съобщават, че в камиона са заловили стотина килограма хероин.

С помощта на специално обучено куче полицаите намерили пакетите с наркотика, скрити в бутилките на спирачната система.

Българският шофьор е заподозрян в международен трафик на дрога и рискува наказание от 25 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
clearly преди 14 години
Румънското законодателство предвижда присъда от 25 години затвор за тежки престъпления срещу трафика на наркотици.И между другото никъде в чуждите медии не е упоменато ,че е съвместна операция на българските служби и нашите.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В България ,като те хванат с около 500гр. наркотици което след съответната обработка от дилърите може да се превърне в 800-900 дози / и то те хващот за втори път за същото / те осъждат на около три години , от които ще излежиш най-много две! Ей тва е! И след втората година те пускат щото смятат ,че вече си превъзпитан!
43
2
 
3
 
! Отговори
bullet преди 14 години
moga da kaja 4e 6ofiorite niamat vina za tezi ne6ta,ne vsi4ki razbira se de no po goliamata 4ast izob6to ne znaiat 4e karat droga,ba6ta mi ve4e 32 godini e tirajia i mi e raskazval kolko negovi kolegi sa izgoreli taka zaloveni s droga a vsu6tnost i ideia sa niamali kakvo ima v kamionite i tovarite im,no taka e nai lesno hva6tat drogata i si bur6at guza s 6ofiora a organizatorite ve4e tovariat drugia kamion ili tozi v koito sa hvanali malko sled nego minava goliamata pratka,klasika v tozi biznes
42
5
 
3
 
! Отговори
DO38 преди 14 години
NE PRIIATELIU - GORDEIA SE 4E SAM GALGARIN - SRAMUVAMSE 4E SAM SE RODIL V TOVA ANTINAZIONALNO IPRODAZNO POKOLENIE, - I BOG DA PAZI BALGARIIA DOKATO, NAWETO POKOLENIE SI OTIDE -DANO E PO SKORO TOVA - BALGARIIA DA IA IMA......
41
4
 
8
 
! Отговори
bullet преди 14 години
tova sigorno e bilo pomo6ti za haitianskite narkomani :] :] :] :] :] :} :] ;] :]
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BILGARSKA rabota xa xa xaaa.....izlagaziya...ami sega da mu oblekat edna poli4ka i da vidi za kakvo stava vapros zad re6etkite :):)
39
3
 
5
 
! Отговори
DO 29 преди 14 години
TOVA E I ZELTA,- NA -;NIAKOI;-BALGARITE OT BALGARIIA DA IZ4EZNAT - ;OPERAZIIATA SPOLU4LIVA.....PAZIENTA UMRIA ....
38
4
 
4
 
! Отговори
36 преди 14 години
Moga da kaja samo edno.SRAM ME E 4E SUM BUGARIN.TAZI SGAN TRQBVQA DA BUDE IZTREPANA DO KRAK!!!!!!!!!
37
1
 
1
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Търговията с дрога и пренасянето и на запад е било според някои държавна политика по времето на Живков .Даже и легално сме си я произвеждали и у нас.Разправяха ми за вълшебни хапченца ,произвеждани във Фармация дупница на времето, които стимулирали и ума и тялото, и които си били чиста дрога.Моя позната ги е пила, и е учила учудващо без умора и без заспиване 3 дни.Сега ги продават в дискотеките.Просто старите връзки и старите канали още носят пари.
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
I kude e rezila???4e bulgarite sa nai-golemite BOKLUZI???E tova kakuv rezil e???
35
2
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 14 години
Това с дядото е за назидание на останалите пенсионери да не си мислят по никакъв начин да лъжат системата която се опитва да ги умори от глад и да се отърве от тях.Това е то БГ докато си работоспособен гледат как да те доят за данаци цени и всякакви други глупости и да живеееш на ръба, а като се пенсионираш гледат как да те уморят от глад и да се отърват от тебе нито здравеопазнването е като хората нито нищо.Само *** си живеят живот всичко им е разрешено дори и да търгуват с хора.
34
1
 
7
 
! Отговори
Също дарител преди 14 години
Жалко за всички българи, които отделиха от залъка си, за да изпратят SMS-и. Много жалко!!! Всичко в нашата държава е опурочено, всичко.
33
0
 
18
 
! Отговори
Стария преди 14 години
Резил и половинчат успех. За резила е ясно, а успехът е половинчат, защото веднага трябваше да арестуват не само шофьора, а и всички по схемата на трафика на дрога. Шофьорът е мулето, най-ниското ниво, той може би не е и знаел, че са му натоварили тези пакети. Когато разкрият целия канал за трафик на наркотици в този случай, и ЦЦ по телевизията обяви кой събира парите, тогава успехът ще е пълен!
32
3
 
6
 
! Отговори
??? преди 14 години
az jiveia ot 5 godini izvan bg zashtoto bg e gadna mrasna darjava s upravnitsi tarikati.XORA BIAGAITE DOKATO NE E PREKALENO KASNO.
31
0
 
5
 
! Отговори
peb преди 14 години
Не знам как стои въпросът с българското законодателство и присъдите, които получават наркотрафикантите, но гледайки едно предаване по NatGeo установих, че по света - Латинска Америка например, ги наказват с 15+ зад решетките. Поправете ме ако греша, но на изнасилвачи и убийци, трафик на хора, присъдите са по-малко като години, поне в България...
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да го накарат да изяде наркотика за закуска!
29
0
 
19
 
! Отговори
кратунко преди 14 години
Вече съжалявам,че изпращах е-се-ме-си , че гласувах ,че живея в България и че не ичезнах от тук преди 20 години , когато една норвежка ми предлагаше брак! Да се е.а в кухата кратуна!
28
0
 
9
 
! Отговори
Скромна Варна преди 14 години
Просто не трябва да се коментира - няма какво да се напише НЕ СА ХОРА
27
3
 
16
 
! Отговори
ДАРИТЕЛ преди 14 години
Другия път пак пращайте смс-и балъци такива. Виждате ли какво става с парите от тях? Купуват си дрога, за никакви деца на Хаити не им дреме
26
2
 
11
 
! Отговори
Светла преди 14 години
това е наистина световен резил, освен с мутрите, чалгата и простотията си, сега ще станем известни и с това, че злоупотребяваме с помощи