Съдът поряза Веселин Данов. Остава си в затвора

Общинарят, осъден за ръководене на престъпна група, искаше да излезе предсрочно
26 мар 2010 13:00,
42
Съдът поряза Веселин Данов. Остава си в затвора
Снимка: Булфото

Противно на очакванията на Веселин Данов и медиите, Окръжният съд във Варна не уважи искането на бившия общински съветник за условно предсрочно освобождаване.

Магистратите прецениха, че че оценката на риска, макар и ниска, е останала абсолютно същата от постъпването му в затвора до този момент.

След съдебното заседание Веселин Данов бе отведен отново в затворническото общежитие.

На излизане от залата, иначе приказливият Данов, запази мълчалив и не отговори на нито един журналистически въпрос.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Апелативния съд във Варна.

На 11 юни миналата година Окръжният съд даде на общинския съветник Веселин Данов 3 години затвор при първоначален общ режим.

Съдът одобри споразумение, постигнато между Данов и прокуратурата и той бе настанен в затворническо общежитие от открит тип.

Общинският съветник от Народняшката земеделска партия призна вината си за 4 престъпления: образуване и ръководене на престъпна група, за разпространение на наркотици, ръководене на въоръжена престъпна група за изпиране на пари, придобити от престъпна дейност, както и за склоняване към проституция и трафик на хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
просто четящ преди 14 години
много по - трудно е човек да пише коментар вместо да повтаря написаното.но нали всички сме много ниско интелигентни и помнещи за кратко защо да не ни бъде повторено няколко пъти.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tezi hamerikanci be. Ne vi izlizat ot ustite. Ama tam bilo edi kak si,ama tam biha napravili ina4e. No v sa6toto vreme ne spirate da gi pliuete!? Kakto be6e pisal nqkoi tuk ne otdavna: varvi razberi balgarina,ne haresva turcite,no ne spira da gleda serialite im. Mrazi ***,no varti liuti kiu4eci non stop. Mrazi Kadafito,no za6titava slqpo arabskata sgan......*** furnadjiiskite lopati sme!
36
0
 
5
 
! Отговори
сатъра преди 14 години
В Америка за босовете на престъпни групи се дават доживотни присъди!Без право на обжалване! А тук нашите закони му дават3г в общежитие от открит тип?!?! Какво правосъдие може да бъде това??? Е няма как да се подреди държавата по този начин... и най големите световни лидери да дойдат тук да ни оправляват,пак нищо няма да могат да направят......Пълен Батак....
35
6
 
6
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
ВСИЧКИ ДЕЦА ЗНАЯТ ВАРНА Е КОРУПЦИОННИЯТ ЦЕНТЪР НА ВСЕЛЕНАТА.ДЕЛОТО ''ДАНОВИ''БЕШЕ ПЪЛЕН ФАРС,СКАЛЪПЕН ОТ ЕДИН БАНДИТ,ЕДИН ОТЧАЯН ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА ПРИНУДЕН ДА СЪДЕЙСТВА НА СЪДА ОТ ПРОКУРАТУРАТА.ПОДХВЪРЛИХА МЕНТЕТАТА НА ДАНОВИ,АМА ТОЛКОВА НЕКАДЪРНО,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ВАРНЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ НЕ РАБОТИ БЕЗ ДА Е ПОДКУПЕНА.ДАНОВ АКО Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА В КОЕТО ГО ОБВИНЯВАТ,АЗ ЛИЧНО ЩЕ СИ ОТХАПЯ ГЪРБА.
34
8
 
4
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Познавам сина му и съм сигурен ,че нито Ицето нито баща му са замесени в това за което ги осъдиха.Цяла Варна знае ,че Данови не се занимават с ***,дрога и подобни,обвиненията са скалъпени от един човек и всички го знаят кой е той.Варненската полиция се съгласи да приеме скалъпените доказателства,всичките те подхвърлени по офисите,къщите и хотелите на Данови.Поръчителя също е в затвора,предаден от куките.СТДА И ПРОКУРАТУРАТА НАПРАВИХА ГИГАНТСКИ ГАФ,скоро ще си платят.
33
2
 
8
 
! Отговори
ot sofia преди 14 години
Общинският съветник призна вината си за 4 престъпления: образуване и ръководене на престъпна група, за разпространение на наркотици, ръководене на въоръжена престъпна група за изпиране на пари, придобити от престъпна дейност, както и за склоняване към проституция и трафик на хора.3 години затвор при първоначален общ режим. ??????????????????Че той кво,остава му май само да убие 2ма 3ма че да му дадат някоя друга годинка ли?!?!?! КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА КАКВА Е ТАЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА?!?!
32
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 14 години
като гледам какво е вършил и колко са му дали се питам за какво са ни нужни изобщо съдилищата ни със корумпираните си съдий?нямам думи....
31
0
 
6
 
! Отговори
хаха преди 14 години
садът 'ПОРЯЗА' ...хахаха-страхотна журналистка е тази мартина колева!мале,мале,нямам думи.къде ги учат така да се изразяват?а имаме такъв хубав и древен език.
30
0
 
7
 
! Отговори
Отвратен преди 14 години
Общинският съветник от Народняшката земеделска партия призна вината си за 4 престъпления: образуване и ръководене на престъпна група, за разпространение на наркотици, ръководене на въоръжена престъпна група за изпиране на пари, придобити от престъпна дейност, както и за склоняване към проституция и трафик на хора.За всичко това 3 години... Това е възможно само в България...
29
4
 
2
 
! Отговори
преди 14 години
човека е сгрешил трябва да му се прости:-)
28
4
 
2
 
! Отговори
toni преди 14 години
че той нищо кой знае какво не е направил
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре,сключил споразумене с прокуратурата,сключил.Съдията има право да не приеме това споразумение,но явно не само с прокуратурата се е споразумял.Чудя се ,защо МВР въобще се занимава с такива престъпници,след,като след 3 години старата песен на нов глас.Да не мислите ,че тази вип персона току така,ще се откаже от доходния бизнес,заради някакви си 3 години?Той ще продължи,сигурно пак,ще го хванат и на пук на всичко,пак ще се споразумее.Това е действителноста в България.Рай за престъпниците.
26
0
 
13
 
! Отговори
aa преди 14 години
за съсипването на живота на много хора получаваш 3 г...честито българи а после ми говорете че бойко щял да оправи нещата-блажени са вярващите ....
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как е възможно въобще такива хора да влизат в политиката? В закона трябва да се предвидят в пъти по тежки наказания когато става дума за държавни служители и политици.
24
0
 
19
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Присъдата е такава, понеже е Данов! Ако бях аз, или някой от вас, присъдата щеше да бъде в пъти по-строга...
23
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Въпреки че се наведе на пожарникаря да натопи Трактора нищо не хвана.Такава е съдбата на блюдолизците.Да си направи извода Афера на която той и беше кумир за подражание.Да му мислят следващите изпържени от Герб.
22
0
 
17
 
! Отговори
gg преди 14 години
Едина камара престъпления (измежду тях и трафик на хора) и накрая 3 години в общежитие. Отврат. И в съдебната система това го считат за успех.
21
2
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 14 години
Ей много *** човек! Много ясно, че ако пред съда се представят достатъчно солидни доказателство, съда може да го остави в следствения арест до 6 месеца - това практика в целия свят ***!
20
3
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 14 години
*** си ти, какво като се приспада. Ти наясно ли си, че всеки може да лежи в следствения арест без доказателства. А тази присъда е резултат от споразумение с прокуратурата, а не от съда. Въобще не искам да защитавам разни Дановци, Мановци и други разни гъзари, но най-вече се дразня от разни *** които не виждат по-далече от носа си.
19
2
 
3
 
! Отговори
До 16 преди 14 години
Абе ***, ако присъдата можеше да се урежда само между прокуратурата и подсъдимия, въобще нямаше да има нужда от одобрението на съда! А че прокуратурата и съда са еднакво корумпирани е ясно и на малките деца.