Обвиняем за убийство на бизнесмен духна необезпокоен

Трупът на шефа на "Гранити" бе открит през октомври 2009
18 май 2010 14:13,
14
Обвиняем за убийство на бизнесмен духна необезпокоен
Бизнесменът Стоян Стоянов. Снимка: Dnes.bg

„Обвиненият за убийството на Стоян Стоянов – бургаският бизнесмен и собственик на фирма „Гранити” – Стоян Петров, по прякор Килъра, вероятно е зад граница, и то не без помощта на Варненската прокуратура и полиция.

Наглостта стига дотам, че не е издадена европейска заповед за задържането му, нито е обявен за издирване от Интерпол”.

Това каза специално за Dnes.bg Бранимир Балачев, адвокатъът на сочения за поръчител на убийството на Стоянов – Галин Костов.

Още по темата

По думите на юриста, в хода на делото Килъра дал декларация на защитника си, от която ставало ясно, че показанията му, които е давал по делото „Гранити”, са били „измъкнати” под натиск.

”Все още за нас е загадка кой показа трупа на Стоян Стоянов край Обзор, но съм сигурен, че това не е Килъра“, коментира още адвокат Балачев. 

В хода на делото заради доброто му поведение мярката на Стоян Петров от „задържане под стража“ е била изменена в „домашен арест” .

Dnes.bg припомня, че Стоян Стоянов изчезна на 6 март 2008 година, след като се прибирал с приятелката си Мария от бизнес вечеря.

Година и половина по-късно останките му бяха открити в Дюлинския проход.

Като извършител на престъплението бе разкрита варненска бандитска групировка.

Според обвинителния акт поръчители са бившият съдия Галин Костов и бившият шеф на Агенцията за държавния вземания във Варна Станислав Михайлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
frccndhqe преди 13 години
8ad7qH <a href="wayhahrodtvl/">wayhahrodtvl</a>, [url=nfgbvbrwgkzr/]nfgbvbrwgkzr[/url], [link=rbsczqbsnbls/]rbsczqbsnbls[/link], efzbguzcuklk/
13
0
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
нека съда решил че няма да духне да му е гарант заедно със съдията и ако заподазряния духне те влизат на негово място! гениално и просто!
12
2
 
31
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
Вьв Варна всичко зависи от ***-аджиите! Правителството ни демонстрира БЕЗСИЛИЕ срещу тях... Такова правителство не е нужно на БГ!
11
7
 
30
 
! Отговори
СССРейчо преди 13 години
БОЙКО Борисов не ги хваща. А и никой не ги търси.....Мутренска държава сме - върнаха се времената на СИК и ВИС !!!Искахте ББ, на ви....
10
2
 
0
 
! Отговори
mi преди 13 години
Всъщност-компютърната информатика и владеенето на електронните системи,дават не малки познания в техническо отношение,Съчетани със химическите познания,елемента и лицето ползващо престъпни казуси от закона за своя облага и импичмънт как се нарича?Неяснотата по тези въпроси не от компетентността на хората,които не са изучавали тази техника подробно,Иначе щяха да имат претенции за авторски права,,,,
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добро предложение и да се публикуват в интернет кой кого пуска !
8
1
 
30
 
! Отговори
Предложение преди 13 години
Има решение и то е просто който го е пуснал - влиза на негово място ! Няма какво да го мислим !
7
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ИЗЧЕЗВАНЕТО?ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОПРАВДАНИ.ДАЛИ ИМА МАФИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ?МАФИЯТА Е ОТРАБОТИЛА СЦЕНАРИЯ.И МАЛКИЯ МАРГИН ПУСНАХА СЪДИЙТЕ.СЕГА Е НА ТОПЛО НО НЕ В ЗАТВОРА
6
1
 
38
 
! Отговори
селянин преди 13 години
И какво правим.Поръчителите в ареста поради некадърност в поръчката, а извършителите поради добрата работа с награда навънка ,че и избягали.Браво ,браво.Кой ли е съдействал за тази мярка за неотклонение -домашен арест.Нещо не се вързва.Кокшкари за кражби стоят в ареста , а извършител на убийство под домашен арест.Да не се окаже ,че полицията е съдействала за тази мярка, или пак съдът е виновен.Мамицата му.
5
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бивш съдия и бивш шеф на агенцията за държавни вземания поръчители....Онзи ден учителка обра банка.Днес полицаи крадат гориво.Нямам думи.Ами то май всички са престъпници.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Просто МАФИЯ!
3
2
 
44
 
! Отговори
8412 преди 13 години
избягал друг път,и него ще го намрите във някой язовир,както най често се случва със килърите след като извършат убийство
2
22
 
9
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Не е избягал човека.Цецо го е пратил като офицер под прикритие на мисия в чужбина.И сега се ослушва.Помогнали са му да избяга явно.ама защо ли защото е много вожен свидетел от тези анонимните или там каквито им казват-поръчковите.
1
1
 
36
 
! Отговори
кравар преди 13 години
***.