Доживот с право на замяна за пернишкия килър Сиси

Отнемат му 2 коли, трябва да плати и кръвнина – близо 1 млн. лв.
9 юни 2010 16:01,
91
Доживот с право на замяна за пернишкия килър Сиси
Станислав Ангелов – Сиси. Снимка: mvr.bg

Пернишкият окръжен съд произнесе най-тежката си присъда от десетилетия, след като наложи доживотна присъда на Станислав Ангелов Методиев – Сиси. 

Тъй като делото за убийството на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов бе гледано по съкратеното съдебно следствие, доживотната му присъда се определя с право на замяна за всяко едно от убийствата.

Съдът определи и обезщетения на близките на жертвите – на двете деца на Карпузов и сина на Биляна Кръстева по 150 000 лв., на майката Любка и съпругата Мариела Карпузови по 100 000 лв. и на родителите на Кирил, Христо и Роза Ангелови – по 100 000 лв.

Отнемат се в полза на държавата двата леки автомобила, собственост на 26-годишния Станислав – BMW и Мерцедес и 6 мобилни телефона, иззети при задържането му.

Близките на трите жертви останаха недоволни от смекчената присъда, категорични са, че ще обжалват.

Всички те настояват за доживотна присъда без право на замяна.

Още по темата
10 май 2009 20:01
42
Присъдата подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
??????? преди 13 години
ЗА КАКВО "ПРАВОСЪДИЕ" ИДЕ РЕЧ В ТОЗИ СЛУЧАЙ????? ЕЙ,БОГУ НЕМОГА ДА ПРОУМЕЯ? МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ! ТОЗИ ....ДОРИ НЕЗНАЯ КАК ДА ГО НАРЕКА.....НЕ ЗАСЛУЖАВА И МИНУТА ДА ДИША,КАМО ЛИ ДА МУ НАМАЛЯВАТ ПРИСЪДАТА!ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ ПОДОБНИ *** ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИ НЕ СЪД......А БЛИЗКИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ!!!
79
0
 
0
 
! Отговори
kesig преди 13 години
Varnete smartnata prisada.Ne e 4estno da go hranim cial jivot toj tiumbelin!Za takova zversko ubistvo v drugite datjavi izdavat 3 smartni prisadi...
78
1
 
8
 
! Отговори
Сандокан с 2та ножа преди 13 години
човекО има супер прякор като за пандиз - СИСИ ;)) На батко играчката..
77
1
 
2
 
! Отговори
Пешо Секирата преди 13 години
Тези, които му завиждат, че ще лежи и ще яде на корем за тяхна сметка, знаят как може да се възползват от този пансион...
76
0
 
2
 
! Отговори
pisi преди 13 години
Sisi e jivotno !
75
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 13 години
Едните ще имат да вземат, а той ще има да дава...
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хайде сега пък жертва ша го изкарате,теб може ли някой да те накара да убиеш 3-*** човека,пък може и да са повече..И сега ша ни увеличат данъците,че да може да си лежи и да го храним ..
73
0
 
1
 
! Отговори
Hansens преди 13 години
Има един руски сериал казва се "МЕЧ",може и да сте го гледали. Та точно там сюжета е такъв,как една група почва да раздава правосъдие! Понеже и там като тук,съдът,полицията следствието и въобще държавата са тотално прогнили. Филма го има в замунда,изтеглете го и го гледайте!
72
1
 
1
 
! Отговори
nm преди 13 години
Ако някой от потърпевшите няма какво повече да губи да спази принципа "Зъб за зъб, око за око" и да мине на "пряка елиминация". После както се вижда че го осъдят на заменка и случая приключва. А като опция в бъдеще хората може направо да спестят съдебния цирк при подобни случаи.
71
0
 
10
 
! Отговори
Повръща ми се преди 13 години
Колко човека трябва да убие за да вземе справедлива присъда?????!!!!!!
70
1
 
3
 
! Отговори
МАЯ преди 13 години
КАКВИТО ЗАКОНИТЕ, ТАКЪВ И РЕДА !!!
69
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Това го говори на баща си, докато ти го набива отзад!
68
2
 
6
 
! Отговори
стефчо преди 13 години
оффф,секи си е башка луд в тая държава,направо се чудя защо пиша,но по темата-трябва да се върне смъртното наказание,няма да го храня тоя *** цял живот и да му гледам дебилската мутра
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nomer 74 az sam saglasen s teb..TYK!,e tejko polojenieto,nepodleji na komentar!!!A teq kydeto sa 4eli vav vestnika,che ...... i tyka se pravat na ymni-da hodqt da spqt
66
1
 
9
 
! Отговори
БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
Сиси получи висока присъда , защото изпя прокурорите , дето се опитвали да манипулират процеса . Явно мафията , държаща в ръцете си окържният прокурор се е притеснила Сиси да не изпее истинските убйици , наредителите на разстрелите . Сиси е само манипулиран изпълнител , той е жертва , а не екзекутор . Екзекуторите са още на свобода и си пушат пурите .
65
2
 
2
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Хах, Боби-*** се обади от коневръза. Пълна пародия :)
64
2
 
3
 
! Отговори
Rakela преди 13 години
Да, ти също!
63
4
 
2
 
! Отговори
Bobi преди 13 години
Kakuv kilar beeeeeee pi6ete na bulgarski
62
1
 
7
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Аз попитах от любопитство и друг път съм се чудил. Ако няма пари или имущество, как изплаща обезщетение ? Ако някой е запознат да каже !
61
1
 
4
 
! Отговори
ген. Жуков преди 13 години
Задаваш правилен въпрос.Освен да го пратят да се бие на предна линия със сомалийските пирати или талибаните за срок от 15 години на рейнджърска заплата да изплати кръвнината.