Нямало доказателства Килърите да са убили Галев

Пуснаха от ареста 4-ма, сред тях и Петър Стоянов-Вожда
3 авг 2010 18:00,
520
Нямало доказателства Килърите да са убили Галев
"Килърите". Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд пусна от ареста четирима от петимата задържани за убийството на Юри Галев.

Петър Стоянов, Янко Попов, Васил Костов, Методи Иванов и Георги Петков бяха сред 20-те души, задържани при специализираната операция "Килърите" на МВР на 23 юли.

Днес магистратите наложиха мерки за неотклонение "подписки" на Янко Попов, Васил Костов, Георги Петков и Петър Стоянов - Вожда.

Още по темата

Според тях липсват доказателства, с които може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към убийството на самоковския общинар и бизнесмен.

Единственият, който остава в ареста, е Методи Иванов, но не защото има доказателства срещу него за съпричастност към убийството, а защото в дома му е намерен незаконно притежаван автомат "Калашников".

От представената в съда експертиза стана ясно, че не с този автомат е стреляно по Юри Галев.

Според САС липсват и мотиви за поръчителството на сочения за подбудител на убийството Янко Попов.

Няма и доказателства Георги Петков да е прекият извършител на стрелбата срещу Галев.

Съдът твърди, че органите на реда не са се постарали да установят къде се е намирал Георги Петков по време на убийството.

Решението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване.

В рамките на деня това е втори случай на освободени от съда обвиняеми.

По обед, отново поради липса на доказателства, от ареста бяха пуснати трима от арестуваните в акцията "Всичко коз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


520
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
489
4
 
4
 
! Отговори
Елизабет преди 13 години
Това е съботаж срещу държавата и силата й в лицето на Бойко и Цецо.Така наречените"съдийки"по ирония на съдбата са работили против държавата.Втехния хор пее и неуспялата "вицепрезидентка"на Петър Стоянов,която хората не искаха,*** Куцкова.Пригласят им журналисти,Лазар Груев,затова не върви и после казваме-ама не върви.
488
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
парадоксите на един пожарникар:Зар Дървояд ги направи Генерал.Преди изборите хунвейбините на Генералът нарекоха Станисхев СерГей.Комсомолците от БСП отговорих чевръсто: от СерГеи на ГейНерал.Герелът рече че чичо Йосич бил бързомокро поръчал килърите да му сменели памперсът .Комсомолците само това чакаха: рекоха и отсекоха "От ГейНерал та на ГейАнал.Генерал = ГейАнал! Азис издирва телефона за да се кацел на маркуча-тъпотии. Комунистически извращения са това. Бойко е горд че е пожарникар. Комунистите че е гей, таман си мислиме че и двамата са кауша единиат ще е левият гей на Султан Тиган другият десният гей. Ахмак Тиган се уреди с два милиона и два гея. Господи Боже а сега.иначе като си имаме посланник в София от САЩ защо Бойко прескача посланникът и не му предаде на него документите за Медузите от Чрният Кос и Уриниралите Онанирали. па посланникот е тук да представлява държаватя САЩ. Защо Боце прескача човеко? Посланникот усилено учи български, даже е чут да казва при вечрно посещение на Цъталина на некакв по спортни *** и футболна топка под мишница да иде да му варди колата...излиза че Борисов ама никога не е инструктиран от тоз посланник по въпросът за съдилищата и затова Боце и Цеце са пращат декюметъте чааак в усето.от което следва че или Боце незачите тоз посланник или че Посланникът наистина е одил по малките цасове извън посолството. аз лично невярвам на нито една теза. аз съм ***, гупак и ***. аз обичам да си пием ракията, да гледам новините и да си пишем глупостите.Народе, това с киларите ще го преживееме, ама със загубата на Шкумбата това на Бойко нема да му го простим. да остави нас тука бедните кратуни без Шкумба в ръцете на Трифонов си е чиста проба народно предателство и молим така да се кае, баш наи супер главният прокурор да погне до дупка Боце, Цеце и Никето Извъншеният престъпник за злоупотреба с културата на нашият народ бе.Ето как Комунистите изнесоха културното наследство на нацията в Чикаго. Нямаме Шкумба вече. Плачи народе.
487
1
 
1
 
! Отговори
za 507 преди 13 години
sydebnia systav se opravi.........zarabodiha za po edno hotel4e na moreto
486
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dokazatelstvata sa 20 toma..........ama se e obadil shefa im Cytnoto i ...............
485
1
 
3
 
! Отговори
George преди 13 години
Съдия Михова,Вие претендирате,че съдебната власт е част от държавата и "затова не сме съгласни, че държавата не може да се справи със съдебната власт. Съдебната власт е част от тази държава. Не само изпълнителната власт е държавата.". Смятам,че се опитвате да лъжете.Вие отдавна не сте част от държавата, а живеете в някакъв вир-туален,измислен от самите Вас свят.Съжалявам,но отдавна не смятам,че всички прокурори са някакви некадър -ници,които не могат да Ви представят качествени доказателства.Това просто не е истина.Събитията от края на май-средата на юли показаха,че Ваши колеги могат да заобикалят законите не по-лошо от изпечени престъпници, лако-мейки се за земи по черноморието.Процесът Борилски,който още не е завършен показа,че три инстанции си плюха в лицето,опитвайки се да отърват от справедлива присъда двама убийци. С процесите през последните няколко дни СГС и САС показаха,че каквито и доказателства да бъдат представени,съдебният състав,а може би съответният съд, реши ли да оневини арестуваните, непременно ще го направи.Вие произнесохте решения по последните две до-съдебни производства.Ако смятате,че сте работили съгласно закона,спазвайки така рекламирания за съдиите морал,халал ви вяра!Вече не ви вярваме.Остава да внесем съдии и прокурори от чужбина, а вие да гледате битови дела - кой заклал кокошката на съседа,кой напсувал жената му!Дано тогава борбата с престъпниците потръгне и повече магистратите да не се превръщат в медийни герои!
484
0
 
2
 
! Отговори
Митьо Теслата преди 13 години
Бах мааму! Де го Васко Кръпката? Васко - комунизмът се завръща! Трябва нова песен да измислиш! Аре чао, че ше седаме а пийм рикиа!
483
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
robski narod sme 6te tarpime da ni vlizat v ka6tite da ni biqt komunizma se zavarna 4estito
482
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
po dokazatelstvata koito imat e sme6no da gi viknat za spravka daje kamo li da gi zaklu4at e tova e police darjava
481
0
 
3
 
! Отговори
kiti преди 13 години
Vreme e da napravqt statistika kolko choveka sa zadarjani za poslednata godina i kolko ot tqh sa osadeni, dali shte imat 2% neznam, edva li!
480
0
 
8
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
Доказателство имам ,че нещо не е наред:много бедни и много богати,мутри в "Бентли",*** в "Мазерати"/рима ***/,ниски заплати,всеки те клати...Какво да доказвам егати.Ако има закони ,а няма справедливост за какъв... са ни тия закони?
479
0
 
4
 
! Отговори
за 499 преди 13 години
Не мъчи клавиатурата - 2 грешки в 4 думи :))
478
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съдът пусна убийци на свобода. Имал е достатъчно доказателства, защото се знае на кого са СИМ картите и са засечени клетките ......... Позор! Съдът изпълнява политически поръчки
477
12
 
1
 
! Отговори
boyko преди 13 години
Ходи се гръмни от мъка некаде. ГЕРБ умре.
476
2
 
12
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Това е съдебната система да се ръководи от ВСС,съставен от магистрати-маши на БСП,ДПС и НДСВ!Тези наглеци не ги интересува намаляването на престъпността в страната,хората да не бъдат бити,пребивани,убивани; тях ги интерсуват имотите по черноморието,финикийските знаци и внасяне с всички средства на несигур-ност в страната!Дори с пускането на свобода на потенциални убийци! Това е печалната истина,СЪДИЯ МИХОВА!
475
2
 
14
 
! Отговори
George преди 13 години
На 3-и август СЪДЕБНИЯТ СЪСТАВ ОТ СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД не "натри носа" на прокурорите и МВР, А СЕ ИЗПЛЮХА ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАР-ОД.Върхушката на съдебната с-*** показа,че може да се държи безочливо, наг-ло и вече не се опитва да ни прави на ***, а се държа вчера с нас като с ***! Да тръгнеш срещу народа си, да се държеш крайно провокативно, е нещо нечувано и "върхово постижение" на неуважаващите народа си обнаглели "съдии"! Генерале,г-н министър на МВР, г-жо председател на НС, или вземай-те незабавни мерке в отговор на тази наглост, или си отивайте и да идва Ив.Костов!
474
1
 
8
 
! Отговори
Кардашев преди 13 години
СЪДИЯТА ---КОМУНИСТ.Престъпността намаля дори и в тази криза и глад.Спряха отвличанията и грабежите,които бяха изпълнени от професионалистите,въпреки това ги пускат.Сега ще съберат сили и пак ще започнат с отвличанията и клането на мутри.Вярно е ,че без доказателства не можеш да затвориш човек,но и от съда се *** с техните закони.
473
0
 
6
 
! Отговори
rusenka преди 13 години
o 4udo - niamali dokazatelstva...... a kak sa gi zadarjali bez takiva? I sam saglasna napalno 4e se izlagat, mnogo se izlagat !!!!!!!!!!!!
472
2
 
19
 
! Отговори
за 493 преди 13 години
Ще ви се :) Магистралните грабежи спряха, отвличанията също, поръчковите убийства се разкриват за сефте ако не броим това на Луканов .Сравнително добре се справят, но не е и трудно на фона на безхаберниците от тройката. Е има пръти в колелото, но те са временни. Никой не очаква от хора купили си длъжности от Красю Черното да раздават правосъдие. Те търгуват с него.........БГ СЪД ООД
471
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Балона ГЕРБ се спука от всякъде.
470
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той бг съдът вместо да осъди убийците на Борилски пак нямаше доказателства. Таз песен се изтърка, ами доста хора са за измитане от съдебната система........най- вече '''социално слабите'' магистрати