Четирима ранени при тежка катастрофа на Аспаруховия мост

Сблъскали са се 3 коли, сред ранените е и 10-годишно дете
4 окт 2010 12:23,
30
Четирима ранени при тежка катастрофа на Аспаруховия мост
Движението в района на катастрофата е силно затруднено. Снимка: Булфото

Четирима души са ранени при тежка катастрофа на Аспаруховия мост във Варна, съобщиха от МВР.

По първоначални данни са се сблъскали три автомобила.

При тежкия инцидент са пострадали 42-годишна жена, която е с контузия на гръдния кош и на главата, 54-годишен мъж – с контузия на лявото коляно, 21-годишен младеж – с контузия на главата, дете на 10 години – с контузия на главата.

Четиримата са настанени за лечение в МБАЛ "Св. Анна", състоянието им е тежко.

Движението в района на катастрофата е силно затруднено, тъй като колите са препречили лентата към центъра на Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 13 години
Какви глупости пишеш. От цяла Варна асфалта на Аспаруховия мост е най добре, Другите улици и булеварди все едно си на луната, дупки ями, неравности , кръпки, УЖАС!
29
2
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Хахах, хайде от София да не се обаждат, че там са още с каруците по улиците !
28
5
 
3
 
! Отговори
Шопъ преди 13 години
Щом е правил ляв завой, значи той е бил с предимство, защото ти е стоял отдясно! Алооо, Варна! Учете си листовките! От софийските шофьори по-безупречни - няма! Туй то! Казах! Хау!
27
0
 
1
 
! Отговори
master преди 13 години
prosto perfekno bravo karaite zverski po patistata na bg .
26
3
 
1
 
! Отговори
... преди 13 години
Що не го удари бре.Аз такива като ги видя да ми отнемат предимството,стискам здраво волана,навеждам се леко напред и леко давам газ.Оня като ме види само как се приближавам и как го гледам с двете ръце на волана,да видиш колко бързо се изнася от пътя :D:D:D Дори мисля да си купя някой москвич на 30 години и да тръгна по улиците.А нека ми отнеме предимството,праскам го и после аз си купувам друг москвич за 200 лева,а оня като е смел,нека да плаща с хиляди за ремонт.Само така ще изчистим пътя!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
jan преди 13 години
Софийските шофьори били безупречни - хаха. Днес /вече вчера/ до ХЕИ -Варна една софийска ливада прави ляв завой и ми отне предимството. Аз съм направо , но трябваше да набивам спирачки.
24
0
 
2
 
! Отговори
Loxy преди 13 години
Я ми посочи, коя от потрошените коли на снимката е 30 годиншната лада за която спомена? Не са нищо ново катастрофите на Аспаруховия мост. Гледам много пишете 'варненците такива - варненците онакива' сякаш едва ли не само тук стават катастрофи. Софиянците тънете в *** и не сте вдишвали кислород от 10 години, а в същото време сте седнали да търсите кусурите на другите градове. Като се има на предвид, че асфалта на моста е изключително неравен на места естествено, че ще има катастрофи..
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По тясното шосе Владислав се кара с над 100км/час. В цяла Варна се шофира със скоростта на самолет-изтребител. Е,как няма да има катастрофи?
22
0
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 13 години
"Там има знак за ограничение на скороста 40км."Да,но с пояснителна табелка отдолу,че важи само при хлъзгав път.В случая ситуацияте не е такава.Въпреки това си остава ограничението за движение в градски условия.Почти всеки ден минавам през моста.Единици са каращите със скорост под 80 км/ч.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pak kamikazeta po ulizite v BG. dano se opravjat i posle da iznasjat lekzii kak da karame pravilno!
20
1
 
9
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
Като гледам - това са *** със 30 годишни Лади и вероятно с купени книжки и са се сблъскали, докато са шофирали кротко с 40 км/час.
19
2
 
2
 
! Отговори
DO 18 преди 13 години
TE V ASPARUXOVO KARAT O6TE SAS STARATA TABLA.NESE IM SMENILI NOMERATA TAM
18
1
 
5
 
! Отговори
Любо преди 13 години
Всичко хубаво варненецо, но научи се, че регистрациите на Варна са само В. ВН е на Видин.А джигитите са навсякъде за голямо съжаление.
17
1
 
6
 
! Отговори
Генади преди 13 години
Майстора- ако се казваш Иван значи те познавам. А за катастрофата мога да кажа че БМВ - то изглеждаше най- малко ударено , сиреч Аудито и Форда май си бяха доста по виновни. НАЙ ВАЖНОТО Е ДА КАРАМЕ СПОРЕД ПЪТНАТА МАРКИРОВКА, А НЕ СПОРЕД МАНТАЛИТЕТА .
16
1
 
7
 
! Отговори
laverda преди 13 години
преди 10 г в софия имаше към 200 000 човека сега са към 2 милиона какво изкаш да няма задъствания ли и да е спокоино не става просто е пренаселено и не са виновни нито хората от софия нито хората които са дошли да работят там а тези които не са им осигорили прехрана по другите градове
15
0
 
3
 
! Отговори
Майстора преди 13 години
Откъде знаеш че е на мама и тати?
14
13
 
7
 
! Отговори
pffffffff преди 13 години
Мразел София, мразел софиянци.......АМИ МАРШ НА СЕЛО!!!
13
2
 
8
 
! Отговори
Di преди 13 години
Преди моста има табела Варна, което предполага, че скоростта трябва да е 50км/ч
12
9
 
14
 
! Отговори
2010 вн преди 13 години
В Сф винаги има желание да те сгазят.Мразя да ходя в този град.И то едни божествени задръствания в НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД в БГ. Вервайте им на класацията! А от авто с РК, СО, КН и прочие регистрации - ужас!Нема как всите селяни от Бг в Сф да са по-добри водачи от тези у Варна.А и не идвайте у Варна. За водачи с претенции против Вн има Слънчев Бряг, Поморие, Бургас, Дюни, Несебър, Созопол, Гърция, Турция и магистрала Ви прави ББ. Дайте го на юг и дерзайте!
11
8
 
2
 
! Отговори
pa6ata преди 13 години
Samo nqkoi da ekazal ne6to protiv jitelite na kvartala!!!