Кола с турска регистрация премаза граничар

Ангел Андреев бил влачен 20 метра на Капитан Андреево
Обновена: 9 ное 2010 14:37 | 9 ное 2010 12:20,
208
Кола с турска регистрация премаза граничар
Снимка: БГНЕС

Автомобил с турска регистрация е блъснал и убил служител на Гранична  полиция на ГКПП Капитан Андреево, съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

42-годишният Ангел Петров Андреев е загинал снощи към 21 часа.

Докато преминавал през платното за излизане на леки автомобили, той бил ударен внезапно от "Опел Астра", управляван от турския гражданин Я. И.

Приблизително 20 м колата влачила тялото на граничния полицай.

Още на пункта лекарите оказали първа помощ на тежко пострадалия мъж, после той бил откаран в болницата в Свиленград, където въпреки усилията на медиците починал.

По първоначална информация колата се е движела без светлини и със скорост около 60 км/ч при задължителни за граничния пункт 8 км/ч.

Турският гражданин е задържан, уточни Цветанов.

"МВР ще поеме всичко необходимо за неговото погребение. За голямо съжаление ще увеличим групата на децата на загинали полицаи", допълни още Цветан Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Капитан Андреево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
3
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
ами ноемално е ..в българия см все пак
117
12
 
5
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Хайде лека калпаци.Отивам да поработя.
116
4
 
17
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Азиатските кучета срам нямат!
115
15
 
7
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
А редно ли е всеки ден да има някаква тенденциозна новина за турците във форума и всички да влизат и да псуват?
114
5
 
8
 
! Отговори
Перун преди 13 години
Че той и Станишев бей, Доган бей, Първанов Бей, Луканов бей, Младенов ага, Румен пашата и т.н. все са ни колели и бесели? Само дето са българи, а не други? Стига с тия насаждане на омраза към всеки! Има свестни хора сред всички. Ако е гадина човека, да се накаже, но защо да страдаме и тия, дето нямаме вина за всички тия зулуми? Ами сега мацките спят с ***? да убием *** ли? та те самите българи се продават и предават, та кой ни е крив? Проституски свят е и това си е.
113
6
 
3
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Целя да се погледнат в огледалото.
112
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прочети романа. Говориш наизуст.
111
2
 
4
 
! Отговори
Перун преди 13 години
казах ти, че ние българите сме си спокоен народ, но не означава че не сме хора? ти само зверовете ли признаваш за велики? А искаш ли да видиш най-големият звяр в макрокоссмоса? Познавам го. само да му кажа и ще се яви лично пред теб. да не се накъкаш обаче? Това добиче е доста едричко. Само ръчичката му е няколко миллиарда киллометтра. Ако дойде да те види, ще се накъкам и ние - няма майтап. Българите са тормозени от много хора, но просто все се самопрецакваме.
110
7
 
8
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Турците -Исмаил бей и Исмаил ага са описани като благородници.Другите са спахии-български бивши благородници и помаци-пак бивши българи.Българи колят българи,това е.
109
5
 
9
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
ибрахиме за турците са 70% араби10% египтяни10% гърци10% индийци....ами какво да ти кажа...май прдпочитам да съм си българин
108
4
 
6
 
! Отговори
Перун преди 13 години
Не те разбирам какво целиш с тия неща? Какво искаш да върнеш миналото ли? та то е минало? Всякакви хора има. Ако говорим за справедливо възмездие, тогава тоя свят ще бъде унищожен, защото всички са отговорни за такива злодейства като това, което описваш - от създателя на народите ви в Шамбалла, до последният човек, дори и йогите, дето нищо не правят (защото именно не пречат на злините). Какво насаждаш - антибългаризъм ли? не бива!
107
16
 
3
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
От една страна гордите българи избират странно пасивна позиция, отказ от битка, за да не стане кръвнина, избор на мъченическата смърт (например, Манол неколкократно отказва - и на Сюлейман ага, и на Севда да го освободят, за да поведе хората в битка. Не, остава в обора на конака, унизително вързан, за да посрещне мъченическата смърт), от друга ревностните християни проявяват неразбираема за един истински християнин отмъстителност - преди да го убият, Манол успява да убие по особено мъчителен начин дебелия ходжа. Убийството е предварително планирано, макар и предвидено за Караибрахим.
106
1
 
16
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Лека му пръст на загиналия и съболезнования към близките му! Вече ми се струва,че е нормално такива новини да стават повод за *** коментари.Независимо дали са писани от българи,турци,*** и др.- дразни гъзльовци колкото щеш - дал Господ !
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А турците като какви са описани???? Защо разсъждаваш еднозначно????
104
5
 
1
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
айде пускай пак статистиките на еврейските агенций който твърдят че българите са 10% еврей10% турци10% пабългари10% гърци50% траки...и че нямат нищо общо с славяните (руснаци)
103
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СМО ТАКА.БРАВО Н ТУРЧИНА
102
11
 
8
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Не мога да ги разбера и опълченците на българщината, тези велики патриоти, които настояват, че са деца на изнасилени българки и потомци на роби, търпели безропотно цели пет века тежко робство, а не на земеделци със своя земя и кооперации, на занаятчии със свои еснафи, на търговци с кантори и в най-отдалечените градове на голямата империя, на хора, които са имали свои църкви и училища, издавали свои вестници и списания, пращали децата си в чужбина да учат, и на хора, вдигали въстания през всички векове от завладяването на България до освобождението й. Има нещо наистина патологично в тая патриотическа нагласа.
101
1
 
8
 
! Отговори
пунто преди 13 години
Чети новините! Смърт след заразено месо в БлагоевградБратя и сестра с белезници, млатили жени по входовеВнимание! Тръгват нови схеми за измамии т.н.Видя ли, защо българите гинат и намаляват? Защото се самоунищожават. А много от тези неща ги възприеха от чужди народи. Самоизяждат се тия.
100
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тва кво говори за тебе ве резак мръсен ? че колкото и да ни убивате и дерете накрая пак ние ще сме отгоре и ние ще ви го набием до Одрин. България над всичко ве *** гадно!Що не излезнеш очи в очи на накой българин да го кажеш ве ? Защото ще те направят на *** *** набързо!
99
1
 
5
 
! Отговори
maiorski преди 13 години
айде тоя пак почна да манипулира народа ...