Хванаха сина на Цветелин Кънчев за кражба

Арестувани са още двама, свили един тон метални тръби
Обновена: 21 ное 2010 20:44 | 21 ное 2010 18:47,
358
Хванаха сина на Цветелин Кънчев за кражба
Цветелин Кънчев Снимка: БГНЕС

Синът на Цветелин Кънчев е задържан за кражба на метални тръби, съобщиха от МВР. 

В събота около 00.30 часа полицейският автопатрул на Пирдоп е забелязал микробус със съмнително поведение. Той е спрян за проверка. В него са се возили три лица.

Микробусът е бил пълен с нарязани метални тръби и инструмент, с който те са били нарязани.

При проверката е установено, че микробусът е собственост на фирма „Флоранс” на Цветелин Кънчев.

Георги Богданов е шофьорът на микробуса. Вътре са се возили Микеле Цветелинов Кънчев и Милен Николов Димитров. И тримата са от Златица, съобщи Фокус.

От проведените полицейски действия се е установило, че тримата са откраднали металните тръби от хвостохранилище „Бенковски”, собственост на фирма „Елаците мед” АД в Мирково.

Лицата са задържани за 24 часа. На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев – Микеле, е постановена мярка за неотклонение „подписка”.

Те не са осъждани и няма достатъчно данни за задържане под стража. Милен Димитров е с мярка  задържане под стража за 72 часа, тъй като той е криминално проявен, осъждан и е лежал в затвора.

Стойността на откраднатото тепърва ще се оценява.  Количеството също ще бъде установено допълнително, но по първоначални данни металните тръби са около 1 тон, съобщават още от МВР.

Цветелин Кънчев беше осъден докато беше депутат за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.

Лидерът на "Евророма"  не поддържа контакт със сина си от няколко месеца. За кражбата на метални тръби и задържането на Микеле Кънчев е научил от медиите:

„От няколко месеца сме в тежък семеен конфликт. Самият факт, че на 10 ноември ми се роди внук, негов син и аз още не съм виждал внука си, говори красноречиво в какви отношения сме. Не отговаря на истината, че микробусът се води на мое име, тази фирма е продадена преди 10-12 години".


 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крушата не пада по-далече от палмата :)
71
1
 
15
 
! Отговори
Пчела преди 13 години
Няма оправия, все някой ругае по властта. Като хванат бяла якичка за кражба, започва пухтене защо не ловят битовите престъпници. Сега пък защо са хванали цзиганите с тръби. Докато не разберем, че и за кокошка, и за милион трябва да има арест, няма да се оправим.И за сведение на по-младите: знаете ли, че до 2009 т. на полицията й беше нареждано да не закача ромите, защото им трябват за изборите. Лично съм се разправяла с полицаи от РПУ София и отговорът беше, че и те са хора и имат права. А?!
70
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветелин Кънчев е пример за това колко продажни са бъгарите. Също като Данчо Ментата, който защитава интересите на турците в ДПС.
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
крушата не паеда по далече от дървото..Ами Марин да се обади да го пуснат.
68
2
 
16
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Дон Цеци е един от най-богатите в БГ. Навремето той окраде МДК - Пирдоп с фирмите си. Незвисимо че имат злато, колкото даже и богатия българин, не може да си представи, синът крадеНе ... не от нужда, не и даже от спорт - ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ !Нали поради същата причина преди години, хванаха сина и снахата на Цар КИРО, как пребъркват пътниците на едно летище в ЛондонА дъртия ЦАР Киро има злато, с което може да се плати външния дълг на България
67
2
 
11
 
! Отговори
Президент на РъБъ преди 13 години
И да го осъдят - Първанов ще го помилва и ще му даде място в АБВ :)Те са стари дружки с Цецко Кънчев ;)
66
1
 
8
 
! Отговори
Мангустолог преди 13 години
Ами то народът го е казал: "Крушата не пада по-далече от дървото". Какво чудно има, че синът на крадеца е крадец? Чудното е, че бащата още не е опандизен! Има за какво!
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мама мия .Микеле що с тръбите ве.Влез направо у полтиката ,там повеке келепир пада а и да те хванат ,те помилват и почваш наново.Акакво стана с тейко му и онзи подкуп .Нещо ЦЦ млъкна кут партизанин ,
64
1
 
7
 
! Отговори
Зоолог преди 13 години
Ти можеш ли да четеш ? Нямали достатъчно данни за задържане. И после са изприпкали да си вземат рушвета.
63
5
 
1
 
! Отговори
HB преди 13 години
do59zashtoto na ganiovsite im tilkova akila za tyah vseki koyto krade jeliazo e ***
62
3
 
10
 
! Отговори
Кветелин Цвънчев преди 13 години
Това не е кражба, а колтурна усобеност, бате. Ако сабраните на сичкото *** да си бере жица и да си краде булка, какво *** ше е това сичкото?
61
3
 
7
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Въобще не се заблуждавайте роби. Зад всяко *** престъпление има полицейски чадър ! Полицаите ни са в партия с ***. Осигуряват им защита, не виждат доказателства, въобще са част от *** престъпност. То е толкова очевидно, че няма накъде повече.
60
3
 
4
 
! Отговори
Дядо ти Георги преди 13 години
Дедовото,ако сега ще преминеш към Цветанов и после към ГЕРБ И ЩЕ СЕ запениш да политиканстваш,мани-бегай!*** е крадлив!Полицията,ако тичаподир всеки *** ще трябва...оле-мале!Ама май пак полицаи са хванали копелдаците,а не ти и брат ти,щото мишките се "гушат" пред компа и плюят ,ли плюят............
59
3
 
10
 
! Отговори
ЕТНО преди 13 години
Какъв Българин бе, деиба *** му ***
58
1
 
10
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
как може доказани престъпници да има в парламента
57
3
 
9
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Кюнеца ЖИНАГИ е кюнец ! И синът му и той ! ! !Вие да не би да сте очаквали синът му на тоя крадец и убиец , да стане професор по хуманна медицина !?? Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ! ! !И не заради нещо друго , а просто защото тожа му е "светлия пример" !Особенно при "саждите" - ако баща ти е крадец и ти ставаш такъв !
56
2
 
9
 
! Отговори
Lyubo преди 13 години
Тоя се усмихва като Мона Лиза. Ако трябва да се дешифрира усмивката му тя казва: "Моето *** няма нищо общо с тия ***. То се е качило на "стоп". Това си е чиста проба дискриминация. Утре ще мина през всички телевизии и ще видите вие...".
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След като номерата със Станишев, кръчметата по морето и напърските полети се изчерпаха, публиката вече не ръкопляска. Сега се вади класическия номер - задържано *** при кражба. Вярно е, няма много аплодисменти, но пък поне седмица публиката следи развоя. Но зрителския интерес пада, пада и скоро ще сваляме шоуто на Боко от екрана. Рекламодателите дават пари за аудитория, а не за това колко си убаф.
54
1
 
3
 
! Отговори
Синът на Цветелин К. преди 13 години
Ама аз ни сам скрал тоз траба, шо говорити без знайти. Тоз траба аз щеши да даде на металекса дирекно. Тоз траба аз просто го сбрах, той беши просто сфърлен на ***, нема такова нещу, нии сми най чесните
53
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ми слагате минуси на пост-55, бе неграмотници. Цветелин Кънчев е българин, родът му е български, просто е женен за ромка и е председател на ромска партия. Иначе е етнически българин.