Хванаха сина на Цветелин Кънчев за кражба

Арестувани са още двама, свили един тон метални тръби
Обновена: 21 ное 2010 20:44 | 21 ное 2010 18:47,
358
Хванаха сина на Цветелин Кънчев за кражба
Цветелин Кънчев Снимка: БГНЕС

Синът на Цветелин Кънчев е задържан за кражба на метални тръби, съобщиха от МВР. 

В събота около 00.30 часа полицейският автопатрул на Пирдоп е забелязал микробус със съмнително поведение. Той е спрян за проверка. В него са се возили три лица.

Микробусът е бил пълен с нарязани метални тръби и инструмент, с който те са били нарязани.

При проверката е установено, че микробусът е собственост на фирма „Флоранс” на Цветелин Кънчев.

Георги Богданов е шофьорът на микробуса. Вътре са се возили Микеле Цветелинов Кънчев и Милен Николов Димитров. И тримата са от Златица, съобщи Фокус.

От проведените полицейски действия се е установило, че тримата са откраднали металните тръби от хвостохранилище „Бенковски”, собственост на фирма „Елаците мед” АД в Мирково.

Лицата са задържани за 24 часа. На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев – Микеле, е постановена мярка за неотклонение „подписка”.

Те не са осъждани и няма достатъчно данни за задържане под стража. Милен Димитров е с мярка  задържане под стража за 72 часа, тъй като той е криминално проявен, осъждан и е лежал в затвора.

Стойността на откраднатото тепърва ще се оценява.  Количеството също ще бъде установено допълнително, но по първоначални данни металните тръби са около 1 тон, съобщават още от МВР.

Цветелин Кънчев беше осъден докато беше депутат за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.

Лидерът на "Евророма"  не поддържа контакт със сина си от няколко месеца. За кражбата на метални тръби и задържането на Микеле Кънчев е научил от медиите:

„От няколко месеца сме в тежък семеен конфликт. Самият факт, че на 10 ноември ми се роди внук, негов син и аз още не съм виждал внука си, говори красноречиво в какви отношения сме. Не отговаря на истината, че микробусът се води на мое име, тази фирма е продадена преди 10-12 години".


 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това на снимката Цветелин Кънчев ли е или синът му ?
31
1
 
12
 
! Отговори
Алексей Янев преди 13 години
Абе няма ли завод Арсенал в тая държава??? За какво ни са тоновете произведено оръжие, като не се използва за благото на обществото???
30
12
 
4
 
! Отговори
Черен циганин преди 13 години
Вкарайте ги в затвора веднага . Да лежат 30 години . А тези които окрадоха държавата бугарските главорези отвън още да краднат . Ваша си е държавата . ***..м.к а. ви .
29
1
 
4
 
! Отговори
mormotche преди 13 години
niamam komentar ......
28
1
 
19
 
! Отговори
кочо преди 13 години
ееееехххххххххх да беше минал хитлер тъдява тогава
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма да говориш така, защото Георги Дилков - Лорда е личен приятел на Бойко Борисов.
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нема страшно - тате че го откупи
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дон Цеци -Президент!!!
24
0
 
19
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Шофьорът и синчето на Ц.Кънчев не са осъждани и няма достатъчно данни за задържане под стража! Хайде бе,третият ли само е рязал тръбите,които хич не са малко - "само" 1 тон; шофьорът не е знаел,че тези тръби не са техни, а син чето само се е возило в микробуса,отишъл е на разходка! А полицаите знаели ли са кого са арестували.Сега шефът на Евророма ще вдигне пушилка до небето,че арестуват ***, и шефът на РПУ-Златица ще му се извини за безпокойствието. Гадни братовчеди,по-гадни от съдиите!
23
3
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Какво друго да се очаква от сина на един , чиито кураж произтича от милиционерският му "патрон" - Георги Дилков - Лорда /висш милиционерски началник от епохата на Тодор Живков/.
22
0
 
15
 
! Отговори
Нено Сенегалеца преди 13 години
Бах мааму,цял тон тц,тц!!
21
3
 
20
 
! Отговори
Falkone преди 13 години
ГОЦЕЕЕЕЕЕ,АНГЕЛЕ МАРИНЕ ПУСКАЙТЕ ГО ВЕДНАГАААААААААЗАКЪСНЯХТЕЕЕЕЕ
20
0
 
34
 
! Отговори
София Запад преди 13 години
Няма достатъчно данни за задържане под стража? Колко струва този един тон метални тръби? Защо не напишете това, господа журналисти? Докога тези реверанси пред крадливи *** и нагли циганозащитници? Защото бащата на едното *** се прави на политик ли, с образованието си от техникума за трактористи? Или защото кукловодите на таткото са влезли веднага в ролята на покровители? Та таткото да ги слушка и занапред?
19
1
 
36
 
! Отговори
Четящ преди 13 години
Забележете ! Българския гражданин, от *** етнос със звучното име Микеле НЕ Е АРЕСТУВАН !!! Подписка бре. Хайде сега, овчо робско българско племе, за секунда си представете, че бяха гепили вас, посреднощ, с тон нарязани и откраднати тръби. Познайте дали нямаше да сте в ареста. Но това е българската полиция роби !!! Тя знае само да иска още и още пари. Прасетата с мазни фуражки се наакват от страх пред първия пършав *** !!!
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъвто бащата, такъв и синт. Тая поговорка не е случайна, ама нали ви набиха в *** кратуни, че децата небили виновни за родителите си...Е, неса, те просто ги наследяват.Гоце Първаноглу, да е жив и здрав, дето го помилва дъртия ***. Нали му е опора и политически съратник. А вие гласувайте за тези...И възхвалявайте Гоце колко е умен...Умен е, засметка на Вас..
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крушата портокали не ражда :)
16
1
 
24
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Тоя от снимката още ли не е са го вкарали в затвора за 10 000 години!
15
0
 
17
 
! Отговори
метални тръби преди 13 години
Ми ,то и медта е метал ,неръждавейката - също .
14
2
 
27
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Крушата не пада по-далече от дървото! Всички в затвора!
13
0
 
24
 
! Отговори
Винкеланджело преди 13 години
Калпазанин, бре! Днеска метални тръби, утре току-виж посегнал да открадне некой винкел! Това е недопустимо просто!